top of page

Kérastase Blond Absolu Bain lumiére pro blond vlasy

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,7/5 (16 RECENZÍ)


 

Šamponová lázeň pro zesvětlené nebo melírované vlasy




- dodává vlasům dlouhotrvající hydrataci - odstraňuje nečistoty a částice ze znečištěného ovzduší

- eliminuje opětovné ulpívání znečištěných částic

- dodává vlasům okamžitou záři, která vydrží až 24 hodin






POPIS PRODUKTU:

Nepochybujte ani na okamžik o kráse své blond barvy. Oslnivou zářivost jim zajistí šamponová lázeň pro zesvětlené nebo melírované vlasy Kérastase Blond Absolu Bain Lumière. Díky kombinaci účinných látek budou navíc každý den perfektně čisté, chráněné a jak jinak než v dokonale studeném odstínu.


DODÁVÁ LESK A HEBKOST,

NEUTRALIZUJE ŽLUTÉ TÓNY



Jak aplikovat:

Vlasy nejprve namočte a následně je zbavte přebytečné vody. Pomocí prstů poté naneste do 5 klíčových oblastí hlavy množství šamponu o velikosti mince a masírováním vytvořte s vodou emulzi. Zaměřte se především na pokožku hlavy, abyste se zbavili všech nečistot. Poté opláchněte. Naneste další dávku šamponové emulze ve stejném množství a opět promasírujte. Vytvoří se větší objem pěny, díky které se očistí především délky vlasů a konečky. Nakonec opět důkladně smyjte.



YOU DARE, WE CARE TO EXTREME

MAXIMÁLNÍ PÉČE O ODBARVENÉ VLASY



Kérastase BLOND ABSOLU přináší vašim blond vlasům intenzivní hydrataci, obnovení kvality vlasového vlákna a neutralizaci pro rozjasněné a zdravě vypadající vlasy. Na blond odstín si již mohou troufnout bez starostí také ženy s tmavým přírodním základem, přesně jako Emily Ratajkowski. S Kérastase BLOND ABSOLU si budete užívat look svých snů bez jakéhokoliv poškození.



OBJEVTE KOMPLETNÍ RUTINU

HLOUBKOVÉ PÉČE PRO VAŠE BLOND VLASY




VAŠE RECENZE:

 

Nikola K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Vlasy jsou po vysušení krásně hydratované a na dotek příjemné a lehké.


Šampon má velice příjemnou vůni. Velice dobře napění vlasy a snadno se oplachuje. Po vysušení vlasy nádherně voní a na dotek jsou velice příjemné. Šampon bych určitě doporučila, jsem naprosto spokojená.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Veronika S.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Velice chválím, jsem velmi spokojena. Uvítala bych verzi “fialového šamponu” kvůli žlutým tónům.


Nemůžu si stěžovat. Vlasy jsou krásně hladké, výživné, voní a vydrží mi nemastné 4 dny ( s bývalým šampónem jsem si musela umývat hlavu každý druhý den, jelikož se mi hodně mastily). Nevýhodou je to, že jsem byla zvyklá na fialový šampon, kvůli žlutým tónům, které jdou teď hodně vidět. Místo platinové blond mám žlutou blond.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Eva P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Super šampon, nádherné voní. Dodá sílu vláskům.


Jsem moc spokojená s tímto šamponem, nemám mu co vytknout. Mám krásně lesklé a jemné vlasy a nádherně šampon voní. I když bych nepoužila ten druhý produkt, stejně jsou vlasy furt krásné. Rozhodně moc doporučuji.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Karolína T.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Krásně voní, Dobre pění vyživuje vlasy…. Vlasky mám jeden den krásné jemné ale druhy den jsou mastné.


Plusy- krásné voní, dostatnecně pění, na slunci vlasy září, jsou jemné a silné prislo mi ze zabraňuje lamavost vlasu

Minusy- není vhodný na mastný vlasy, špatně umyti svědění hlavy, jinak nic


Celkové hodnocení: 3/5

 

Jessica Zahradova

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

S produktami som veľmi spokojna, majú skvelú konzistenciu, vôňu a je to moja prva a skvelá skúsenosť s kerastase :)!


S produktom Kerastase Blond som maximalne spokojna, je to moja prva skúsenosť a určite nie posledná!❤️ Dokonca som ju odporúčala aj ďalej, pretože výsledný efekt po umyti bol taký ako potrebujem, jemne blond vlasy, ktoré sa dobre rozčesavajú. Vôňa, textúra a aj prakticky obal mi veľmi sedia.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Bibiana V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkty boli úžasné, vlasy zjemnili a zosvetlili ako bolo písané. Vlasy sa cítili veľmi skevele, a tak tieto produkty odporúčam. Určite si ich kúpim aj keď sa mi tieto minú.


Produkty odporúčam. Pôsobili jemne a hydratačne na vlasy. Zosvetlili ich, a pridali nádherný lesk a vôňu. Ako klady hodnotím, že značka je veľmi spoľahlivá, a platíte si za tú kvalitu. Z môjho pohľadu tieto produkty stáli za to. Určite by som ich zaradila do svojho každodenného budúceho používania. Na zničené kučeravé vlasy pôsobili tak, že dokonca tie kučery prinavrátili a oživili. TOP produkty od TOP značky a TOP all2test!


Celkové hodnocení: 5/5

 

Nikola S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Šampon je za mě opravdu skvělý a mohla bych ho jen doporučit.


Ne jen že krásně vypadá, ale taky i hezky voní. Na svých vlasech jsem poznala změny hned po prvním použití. Cítila jsem se, jako bych právě přišla od kadeřnice. Vlasy byly voňavé, jemné a na pohled i dotek zdravější než předtím. Jediné co bych tomuto šamponu vytkla, je že za mě celkem málo pění a je potřeba ho dát opravdu více. S tímto produktem jsem nesmírně moc spokojená.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Kristýna Š.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Musím říct že tak hebké vlasy jsem snad ještě ani neměla.


S tímto šampónem jsem hodně spokojená. Kdyby bylo testování tohoto produktu znova jdu do toho. Nemam žádné zápory k těmto produktům. Mám jen klady. Opravdu lepsi šampon jsem neměla . Vlasy mám teď hebké a lesklé a takové jsem nikdy neměla.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Klára M.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Vlasy byly po umytí lesklé, voňavé a na dotek velmi jemné. Byla jsem moc spokojená.


S produkty jsem byla velmi spokojená, vlasy jsou po umytí příjemné, na dotek jemné a na pohled zdravé. Šampón hezky napěnil a kondicionér zanechal vlasy rovné. Zároveň jsem si všimla, že tón žluté se změnil na studenější.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Vanessa K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Doporučuji produkty na Blond vlasy od Kérastase, velmi se mi po používání zlepšily vlásky.


Než jsem začala používat produkty od Kérastase Blond Absolu Bain Lumiére, tak jsem měla velmi roztřepené konečky, hned po prvním umytí tímto šamponem jsem začala vnímat změny, vlásky jsou přirozené, zdravé bez roztřepení a dokonce se ani často nemastí. Mají si vlásky vždy 2x šamponem, kdy stačí použit jen kapička Žádné negativní účinky tento produkt nemá.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Valentina Š.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Na šampónu oceňuji zejména skvělou vlastnost vymytí nečistot. Šampónu stačí opravdu kapička, následně skvěle napění. Neutralizuje žluté tóny, vlasy jsou po něm krásně platinové. Vůně produktu je neodolatelná.


Tato řada produktů je naprosto boží. Jako odbarvovaná blondýna jsem vyzkoušela už nespočet produktů určených pro blond vlasy, ale tato řada bude mou stálící. Vůně je neskutečná, ale stav vlasů po umytí je boží i bez stylingu. Velmi mě překvapil šampón, který velmi pění při malém množství. Ve srovnání s konkurenčními produkty na podobném principu je tato řada Kérastase úplná špička. Vlasy jsou jak po návštěvě kadeřníka.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Jitka Š.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Šampon je super, plní svůj účel, jsem spokojenááa,skvěle voní a hydratuje.


První co mne moc zaujalo byla ta neuvěřitelně krásná vůně, díky které vlasy i krásně voní.Jelikož mám vlasy sušší, tak potřebuji šampon, který mi opravdu sedne a vlasy zjemní. Po použití šamponu i masky mám vlásky krásně jemné a jsem moc spokojena.čené kučeravé vlasy pôsobili tak, že dokonca tie kučery prinavrátili a oživili. TOP produkty od TOP značky a TOP all2test!


Celkové hodnocení: 5/5

 

Lenka T.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Perfektní péče o vlasy. Skvělá vyživující šamponová lázeň, kterou moc doporučuji. Nepoužívala jsem nic jiného a jsem moc spokojená. Barva je intenzivnější. Vlasy mám tak krásné, jako kdybych šla přávě od kadeřníka. Navíc jsou svěží a voní. Značku Kerastase moc doporučuji a děkuji za její vyzkoušení. Jinou značku bych již nevolila, nejspíše budu stále držák u této.


Tento produkt má pouze a jen plusy, je naprosto vyhovující a dostačující jako profesionální produkt pro vaše blond vlasy. Velkou výhodou je, že se mi nemastí vlasy.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Barbora P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Jeden z mojich najobľúbenejších neutralizujúcich šamponov! Som neskutočne rada že som mala možnosť testovať túto radu!


Tak ako býva zvykom, väčšina neutralizujúcich šamponov vlasy vysušuje. Tu sa nieje absolútne čoho báť! Vlasy krásne hydratuje a niesu nijako zaťažené!Šampón presne spĺňa to čo sľubuje! 💜✨ Vôňou mi pripomína pigičaj s citrónom, umývanie vlasov je pre mňa zároveň ukludnujúca aromaterapia.🍃


Celkové hodnocení: 4/5

 

Ludmila V.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Úžasná lázeň pro hydrataci blonďatých vlasů.


Děkuji za možnost testovat. Objevila jsem nový šampon/lázeň, který budu používat. Vlasy jsou krásně hydratované, lesklé a září. Šampon krásně pění a vlasy umyje od nečistot.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Viktorie L.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Kérastase mi velice pomohl zjemnit a dodat znovu krásný odlesk mým vlasům.


S produkty Kérastase jsem velmi spokojená, jsou ideální pro mé zesvětlené blond vlasy. Vlásky jsou na dotek velice hebké a vypadají zdravě a leskle. Šampon jsem si pravidelně nanášela 3 týdny a hned je vidět změna! Konečně nemám tolik roztřepené konečky a vlásky jsou vyživené.


Celkové hodnocení: 4/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY:

bottom of page