top of page

Kérastase Chronologiste Bain Régénérant

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4.4/5 (17 RECENZÍ)


 

Posilující a revitalizující šamponová lázeň proti příznakům stárnutí vlasů 250 ml




- jemně odstraňuje nečistoty z pokožky hlavy a vlasů

- revitalizuje a povzbuzuje

- bojuje proti známkám stárnutí pokožky hlavy i vlasů

- poskytuje dlouhotrvající hydrataci

-dodává lesk a sílu vlasovému vláknu

-chrání před nepříznivými vnějšími vlivy

- ovoní vlasy charakteristickou vůní



Revitalizující anti-aging šamponová lázeň, která šetrně odstraňuje nečistoty z vlasové pokožky a vlasového vlákna. Obohacená o kyselinu hyaluronovou, Abyssine a vitamín E omlazuje vzhled vlasové pokožky a vlasů. Vlasové pokožce poskytuje dlouhotrvající hydrataci, dodává výživu, lesk a posiluje vlasové vlákno, které získává pružnost a objem. Šamponová lázeň oplývá charakteristickou vůní Chronologiste složené z čajové růže, lehkých dřev a pižma. Bain Régénérant poskytuje luxusní smyslový zážitek.


HYDRATACE, VÝŽIVA A LESK, BOJUJE PROTI ZNÁMKÁM STÁRNUTÍ VLASŮ


Složení:

kyselina hyaluronová – zvlhčuje a intenzivně hydratuje pokožku hlavy derivát abyssine – osvěžuje, revitalizuje a vyhlazuje vlasová vlákna vitamin E – chrání před nepříznivými vnějšími vlivy, poškozením UV zářením a volnými radikály čajová růže, pižmo, dřevité tóny – dodávají vlasům dlouhotrvající charakteristickou vůni


Jak aplikovat:

Naneste na mokré vlasy a jemně masírujte. Při oplachování nanášejte postupně malé množství teplé vody a jemně emulgujte. Důkladně opláchněte. Aplikaci zopakujte dle potřeby.



VAŠE RECENZE:

 

Natálie L.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

+Krásně provoní vlasy, již po prvním použití zjemní společně s maskou vlasy a přijdou mi mnohem hezčí.

- přijde mi že mi více padaj


+Krásně provoní vlasy, již po prvním použití zjemní společně s maskou vlasy a přijdou mi mnohem hezčí.

- přijde mi že mi více padají

Nevím co je myšleno odstínem produktu, ale oba produkty mají černý obal a obsah má šampon čirý a maska bílý


Celkové hodnocení: 3/5

 

Veronika K.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Tak skvělou šamponovou lázeň jsem v životě neměla a nemůžu si ji vynachválit. Jedním slovem - perfektní


Šamponová lázeň dokázala s mými vlasy zázraky. Mám po ní krásně jemné a především vyživené vlasy jako ze salonu. Stačí pouze malá kaplička a pěnu máte po celé délce vlasů. Má nádhernou vůni, která vydrží opravdu dlouho. Pokud se rozhodujete nad koupí, neváhala bych.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Barbora Č.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Předčilo to mé očekávání, u produktu zůstanu i nadále


Vím, že testovaná značka má samé skvělé výrobky, a tak jsem ráda, že jsem mohla zkusit další řadu. A jsem doslova nadšená. Mám díky zesvětlování a určitě i věku celkem poškozené a sušší vlasy a po umytí v této lázni je fakt krásně vidět omlazení, oživení, hydratace. Jsem skutečně moc spokojená.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Kamila H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Musím uznat, že mě šampón hodně překvapil. Mile samozřejmě. Úžasná vůně a konzistence.


Musím uznat, že mě Kérastase hodně překvapila. Nečekala jsem takové zlepšení vlasů ale jsem opravdu překvapena jak velké zlepšení se konalo. Co musím nejvíce vyzdvihnout je vůně. Do té jsem se zamilovala a tento produkt určitě opět skončí v mé koupelně. Vlasy jsou překvapivě jemné a silnější.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Karolína H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt jsem si velmi oblíbila. Za mě je to velmi povedený výrobek. Jsem s ním víc než spokojená. Jednu maličkost bych vytkla, ale není to nic zásadního.


Vlasy jsou velmi jemné, krásně se lesknou a vypadají zdravě. Jako plus bych určitě viděla to, že šampón velmi dobře pění a stačí nanášet malé množství. Oba produkty se skvěle doplňují. Jedině mínus to má pro mě jako pro sportovce to, že se mi po šampónu rychleji mastí vlasy.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Aneta M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

So šampónom Kérastase Chronologiste Bain Régénérant som bola nadmieru spokojná a odporučila by som ho všetkým spotrebiteľom ktorí chcú dopriať svojim vlasom luxus, hydratáciu, lesk, regeneráciu vlasu aj pokožky a dlhotrvajúcu vôňu.


Revitalizujúci šampón Kérastase Chronologiste Bain Régénérant by som odporučila všetkým ktorí si potrpia na kvalitnú vlasovú kozmetiku. Tento šampón spája luxus a starostlivosť. Kladne hodnotím príjemnú vôňu šampónu ktorá dlhé hodiny po umytí zostáva vo vlasoch. Vlasy sú po umytí týmto šampónom príjemné na dotyk, lesklé a ošetrené. Pokožka hlavy ako aj vlasy sú dostatočne hydratované a neostávajú suché ako po použití iných šampónov. V kombinácií s maskou z rovnakej rady poskytuje šampón vlasom vynikajúcu regeneráciu a skvelý vzhľad.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Katarína P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Značka Kérastase je vždy zárukou kvality


So šamponom značky Kérastase som bola spokojná. Mám s touto značkou už skúsenosti a tak ma testovanie produktu veľmi potešilo, pretože som sa doteraz nestretla so zlým produktom. Tak isto môžem hodnotiť aj tento šampón. Moje vlasy dostali zabrať po pôrode a tak posilňujúci šampón potrebovali ako soľ. Hneď po prvom raze boli vlasy jemnejšie a lesklejšie na pohľad a tiež príjemne na dotyk. Vôňa síce nebola úplne podľa môjho gusta, ale nie je to nič odstrašujúce a dá sa vydržať, je to otázkou vkusu. Pri tejto značke som zvyknutá skôr na ovocné a jemnejšie vône.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Natálie V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Tento produkt mi velmi posílil vlasy, jsou silnější a krásně se lesknou. Produkt mi velmi voní a snadno se s ním pracuje. Po používání nemám žádné alergické reakce a vyhovuje i citlivé pokožce.


Celkově jsem s produktem velmi spokojená, má mnoho plusových věcí a to že krásně voní, vlasy jsou silnější, lesklejší a narovnanější, krásně vlasy hydratuje a uhlazuje roztřepené konečky. Minusů se moc nenajde ale jeden z nich je dávkovač na šamponu, velmi lehko s jeho tekutou konzistencí vyteče. Doporučuji lidem s poškozenými vlasy a vyhovuje také barveným vlasům. Já mám vlasy barevné a jsem velice spokojená.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Kristýna B.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Překvapila mě téměř nulová parmeface. Naopak skvělá regenerace a výživa pro vlasy byla dokonalá a natřepení konečků, s čímž mám obvykle u kudrnatých vlasů potíže. Určitě mě vyzkoušení přesvědčilo o používání produktu i nadále.


Produkt hodnotím průměrně, nepřekvapil ani nezklamal. Spolu s maskou utvářel krásné vlny, nicméně sám o sobě bez masky nebyl výjimečný. Vlasy byly po používání vždy příliš křehké a lehce zranitelné v rámci okolních vlivů. Pokud nebyl použit společně s maskou, efekt hebkých vlasů byl pouhé 3 dny a lesk nikde. Zde bych tedy byla více skeptická, nicméně společně s maskou to je skvělé kombo. Za velmi negativní bych hodnotila nedostatečnou vůni neboli parfemaci.


Celkové hodnocení: 3/5

 

Miroslava Z.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt je nad moje očakávania, vlasy sú jemnejšie, menej lámavé a vyzerajú zdravšie.


Šampón sa dobre a ľahko nanáša, stačí len malo a vytvorí sa dostatočná pekná , ktorá pokryje cele vlasy. Po inými sú vlasy , jebne , niesu krepovite a sú vyzivene. Rozdiel je vidieť už po prvom umyti.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Tereza Š.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Super šampón, s příjemnou vůní. Hned jsem si ho oblíbila, vlasy jsou keasňe hebké, skvěle se lesknou a rozčesávají, tento produkt mě opravdu dost zaujal a mohu mu dat10/10. Určitě doporučuji všem.


Super šampón, s příjemnou vůní. Hned jsem si ho oblíbila, vlasy jsou keasňe hebké, skvěle se lesknou a rozčesávají, tento produkt mě opravdu dost zaujal a mohu mu dat10/10. Určitě doporučuji všem. Opravdu skvělý a kvalitní produkt, který sedne všem typům vlasů. Kvalita jde určitě dosti znát. Za me skvělý produkt který vlasy okamžitě vyživí a nadchne.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Aneta A.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Šampón mohu doporučit i pro odbarvené a melírované vlasy. Již po první aplikaci byly viditelně zdravější a krásně hebké.


Již po prvním umytí jsem byla příjemně překvapena hebkostí vlasů. Překvapila mě konzistence, není jak u šampónů z drogerie. Je spíš tekutější, ale hezky pění a stačí ho opravdu málo. Vlasy nemastí a vypadají zdravější. Jediné mínus je za mě vůně. Moc mi nevoní, ale jinak jsem byla s produktem maximálně spokojená.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Alžběta L.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Testovaných produkt mi velmi vyhovoval. Textura skvělá, žádný nepříjemný zápach a vlasy po umytí krásně hladké a vyživené. Za mě super!


Daný produkt splnil má očekávání. Při použití nebyl příliš pěnivý a držel skvěle ve vlasech. Vlasy po umytí byly krásně hebké na dotek a po vysušení vypadaly zdravě. V kombinaci s maskou to bylo skvělé duo, které pomůže vašim vlasům vypadat krásně a zdravě.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Nikoleta D.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Som rada že som na testovanie týchto produktov bola vybrata prave ja. Výrobky som poctivo použivala každy druhy deň kedže vlasy si neumyvam každy deň. Bola som nadmieru spokojna a určite budem pokračovat aj nadalej v použivani produktov Kerastase vyrobkov kedže mi nadmieru vyhovuju.


Tento šampon splnil všetko čo sluboval a čo som od neho očakavala. Odstranoval všetky nečistoty a pach z pokožky hlavy a vlasorevitalizoval a povzbudzoval vlasy.

Bojuje ajproti známkam starnutia vlasov čo tiež určite splnil aj keď mam len 26 rokov všimla som si na svojich vlasoch že už dlho neboli take. Po umyti som maladlhotrvajúco hydratovane vlasy ako aj “šampon sluboval” dodával vlasom lesk a taktiež chránil pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Čo by som hodnotila ako najväčšie + je hlavne dlhotrvajuca vôňa aj podvoch dnoch som cítila vônu šamponu z vlasov. Sice veľa ľudi bude brať cenu týchto vyrobkov ako minus, myslim si že sa oplati investovať kedže ako sa vraví za kvalitu sa platí a niekedy sa oplati priplatit ak je vyrobok kvalitny. Ešte nakoniec dodam že moje vlasy boli tak krasne vyhladene že som ich vôbec nemusela žehliť aj tak vyzerali super.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Ema G.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Som veľmi milo prekvapená a môj názor je kladný. Rovnako ako obal produktu aj celkový efekt. Či už je to výzor, vôňa, textúra alebo jeho reálne použitie. Vlasy zostali prijemne jemne a nadherne vonali.


Produkt je už na prvý pohľad veľmi nápaditý, lákavý. Vďaka skvele zvolenej farebnej konbinacii čiernej so zlatou vyzerá luxusne a kvalitne. Taktiež je s ním rýchla a ľahká manipulácia. Uchopenie do ruky a väčší vrchnák, ktorý sa otvára ľahko aj pokial ma človek mokré ruky. Produkt je priesvitny. Šampón sam o sebe nadherne vonia. Táto vôňa zostáva dlhodobo aj po vysušení. Je veľmi príjemná nie až príliš výrazná. Stačí malé množstvo šampónu nato aby sa efektívne a dostatočne napenili vlasy. Po umyti nezostáva žiadna mastnota alebo zvyšky vo vlasoch. Po vysušení sú lesklé, ľahko rozcesatelne a prijemne na dotyk a pohľad.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Lenka C.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Očekávala jsem od produktu více. Nebyl špatný ale docela mě zklamal.


Od této značky jsem čekala více. S vlasy nevidím žádnou změnu, účinek mi přijde stejný jako šampony s mnohem nižší cenou. Vlasy jsem po něm měla splihlé, suché a u kořínků rychle mastné. Ale parfemace byla příjemná. I co se týče konzistence byl fajn, dobře pěnil a snado se nanášel. Znovu bych si ho sama nekoupila ale veřím že někomu s trochu jiným typem vlasů by vyhovoval.


Celkové hodnocení: 3/5

 

Justýna K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Průměrný šampon na vlasy s decentní vůní a konzistencí


Značku Kérastase znám a používám. Tento šampon bych sám o sobě hodnotila jako velice průměrný. Kromě vůně, která je decentní a konzistence mi šampon nepřijde příliš skvělý, tak jak znám ostatní šampony od této značky. Žádný velký efekt na vlasech neudělal. Je potřeba ho použít společně s maskou a poté byl výsledný efekt krásný.


Celkové hodnocení: 3/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY :





bottom of page