top of page

Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4.7/5 (15 RECENZÍ)


 

Revitalizační maska proti příznakům stárnutí vlasů 200 ml




- revitalizuje a intenzivně vyživuje

- hloubkově hydratuje

- kontroluje nežádoucí krepatění vlasů

- dodává vlasům lesk

- zesiluje vlasová vlákna

- ovoní vlasy jemnou vůní

- chrání před nepříznivými vnějšími vlivy a UV zářením



Revitalizující hloubková péče pro intenzivní výživu. Je obohacená o kyselinu hyaluronovou, Abyssine a vitamín E, a tak bojuje se známkami stárnutí vlasové pokožky a vlasů. Poskytuje intenzivní péči, dlouhotrvající ochranu proti krepatění a 6x větší lesk. Posiluje vlasové vlákno, kterému navrací pružnost a objem. Vlasům dodává intenzivní charakteristickou vůni Chronologiste složenou z čajové růže, lehkých dřev a pižma. Masque Intensen Régénérant přináší luxusní smyslový zážitek.


INTENZIVNÍ HYDRATACE, HEBKOST A LESK PRO VAŠE VLASY


Jak aplikovat:

Aplikujte na vlasovou pokožku a vlasy od kořínků ke konečkům po použití šamponové lázně. Po 5 minutách opláchněte. V případě kontaktu s očima je ihned důkladně vypláchněte. Před aplikací masky doporučujeme použít posilující a revitalizační šamponovou lázeň proti stárnutí Kérastase Chronologiste Bain Régénérant.



VAŠE RECENZE:

 

Natálie L.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

+Krásné balení, krásná vůně, úžasný konzistence

-přijde mi že vlasy více padají

+Krásné balení, krásná vůně, úžasný konzistenc


+Krásné balení, krásná vůně, úžasná konzistence. Stačí opravdu jen Troška na vlasy a vystačí to. Krásně zjemní a jsou lépe rozčesatélné

-přijde mi že vlasy více padají.

+Krásné balení, krásná vůně, úžasný konzistence

-přijde mi že vlasy více padají


Celkové hodnocení: 4/5

 

Veronika K.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Nejlepší maska, kterou jsem ve vlasech měla, nemůžu si ji vynachválit


Tato maska je terčem do černého. Vlasy jsou po ní jemné, vyživené a lesklé. Vůně, a samozřejmě ne jen to, je dlouhotrvající. Stačí nabrat malé množství a maska dokáže zázraky. Jediné negativum může být pro některé cena, ale jestliže si chcete připlatit za vlasy jako ze salónu, tak rozhodně neváhejte. Sama budu hodně přemýšlet, jestli si koupím jinou masku než tuto.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Barbora Č.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Za mé vlasy po použití této masky by se nemusela stydět žádná Hollywoodská star. Dokonalé!


Úžasný finiš po umytí, vlasy mám jak z hedvábí, přitom silné a oživené. Jsem upřímně nadšená a vím, že u této řady určitě zůstanu. Je mi velmi příjemná i její nevtíravá, přitom velice luxusní vůně. Děkuji moc za tuto příležitost, asi jsem objevila "svoji řadu".


Celkové hodnocení: 5/5

 

Kamila H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Maska je jedním slovem TOP. Opět vůně neskutečná a výsledek perfektni.


I maska skončí opět v mé koupelně a každodenní rutině. Aplikace masky klasická. Po umytí vlasy nádherně jemné a voňavé. Musím uznat, že značka Kérastase si mě získala. Stále jsem se ji nějak vyhýbala a do teď nechápu proč.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Karolína H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Tento produkt se skvěle doplňuje se šampónem a mohu víc než doporučit.


Produkt je skvělý stejně jako šampón. Za mě osobně mu není co vytknout až právě na mastící se vlasy při sportu. Maska navíc nádherně voní a vlasy jsou po ní krásně jemné. Určitě doporučuji!


Celkové hodnocení: 5/5

 

Aneta M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Maska na vlasy Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant perfektne doplnila účinok šampónu z rovnakej rady a vlasy boli po aplikácií hydratované, lesklé a príjemne voňali.


Revitalizačná maska Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant ma veľmi milo prekvapila. Vzhľadom na poškodenie mojich vlasov boli po použití tejto masky regenerované, končeky vlasov neboli suché ale naopak hydratované. Spolu v kombinácií so šampónom z rovnakej rady dodala maska vlasom lesk a veľmi príjemnú vôňu. V porovnaní s maskami od iných značiek bola práve táto maska medzi najlepšími aké som kedy mala možnosť vyskúšať.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Katarína P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Maska splnila očakávanie, vlas bol vyziveny a krásne lesklý.


Tak ako aj pri šampóne tak aj pri maske jedine negatívum pre mňa bola trošku ťažká vôňa, inak masku hodnotím kladne. Vlas bol krásne vyživený, lesklý, ľahko rozčesateľný. Produkty zbytočne vlasy nezaťažujú a nemastia.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Natálie V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Tento produkt mi velmi posílil vlasy, jsou silnější a krásně se lesknou. Produkt mi velmi voní a snadno se s ním pracuje. Po používání nemám žádné alergické reakce a vyhovuje i citlivé pokožce.


Celkově jsem s produktem velmi spokojená, má mnoho plusových věcí a to že krásně voní, vlasy jsou silnější, lesklejší a narovnanější, krásně vlasy hydratuje a uhlazuje roztřepené konečky. Minusů se moc nenajde ale jeden z nich je uzávěr na masce, velmi lehko vyklouzne z mokré ruky. Doporučuji lidem s poškozenými vlasy a vyhovuje také barveným vlasům. Já mám vlasy barevné a jsem velice spokojená.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Kristýna B.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Maska dokázala posílit účinky šampónu, svěle podpořila efekt hebkosti a lesku po dobu až 5 dnů, což je až nepopsatelné. Navíc krásně stmelila a zocelila konečky. Bohužel mě zklamala žádná parfemace, ale kvůli efektu zařadím tuto řadu do své každodenní rutiny.


Produkt hodnotím velmi kladně, splnil má očekávání. Zamilovala jsem se do krásných vln, které na mých kudrnatých vlasech tato řada masky vykouzlila. Maska skvěle hydratovala, zocelila konečky a dodala jim výživu, zároveň podpořila šampón a efekt hebkosti a lesku tak vydržel extrémních 5 dní, úžasné! Jediné negativní, co jsem na produktu shledala byla pravděpodobná unisex verze, což zaručilo nedostatečnou vůni neboli parfemaci.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Miroslava Z.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Veľká spokojnosť s touto maskou, už ju nevymenim.


Maska sa dobre a ľahko nanáša na vlasy, ma príjemnú vôňu, po nanesení na vlasy a umyti je hneď citit rozdiel a vlasy sú príjemne na dotyk. S touto maskou som nadmieru spokojná.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Tereza Š.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Úžasná maska při intenzivní regeneraci, která vlasy podrží a dodá jim život, je to opravdu kvalitní maska která je vhodná při všechny typy vlasů. Krasne voni s skvěle se nanáší.


Úžasná maska při intenzivní regeneraci, která vlasy podrží a dodá jim život, je to opravdu kvalitní maska která je vhodná při všechny typy vlasů. Krasne voni s skvěle se nanáší. Moc doporučuji tuhle masku a dáván jí 10\10 opravdu nemá žádnou chybu, vlasy se krásně lesknou a jsou vyživené hned po prvním umytí. Opravdu vlasům dodá život a vlasy vydrží i déle umyté a tak se nemastí.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Aneta A.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Masku mohu doporučit. Je kvalitní a nezatěžuje vlasy.


Maska na vlasy mě mile překvapila, mám melírované vlasy a hned při prvním nanášení masky byly vlasy krásně hebké. Po opláchnutí a vyfoukání byly vlasy viditelně zdravější, lesklejší, necuchaly se a byly příjemné na dotek. Jediné mínus je za mě vůně.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Alžběta L.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Maska splnila má očekávání, tedy její účinky byly skvělé, vlasy vyživené a krásné. Všechno v pořádku.


Masku jsem používala dvakrát do týdne a její účinek šel po umytí ihned rozeznat, tedy vlasy byly krásně vyživené a zdravé. V kombinaci s maskou vlasy vypadaly krásně zdravě. S touto značkou jsem neměla předchozí zkušenost, ale rozhodně po této zkušenosti zkusím i jiné produkty. Za mě všechno super a určitě vřele doporučuji.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Nikoleta D.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Maska proti starnutiu vlasov bola rovnako dobra ako aj šampon taktiež by som si tento vyrobok ešteurčite kupila a planujem ich použivat dlhodobo a odporučat dalej mojim kamaratkam, ktoré kvalitne produkty určite ocenia. Aj veľkosť produktu je dostačujuca a vydrži na dlhsiu dobu čiže aj za vyssiu cenu sa to stale oplati kúpiť.


Tato maska je to najlepšiečo viete dať svojim vlasom. Nadhernavôňa tejto masky sa s Vami nosí celý deň, vlasy sú nádherné lesklé a hlavne prevonane. Balenie vydržídlho a cena je primeraná k tomu čo tato maska slubuje a aj plní . Vlasy sú úplne ako nové. Už dlhšie som si vravela že prejdem s lacných výrobkou na kvalitné a profesionálne a prave tato možnosť testovat ich zadarmo ma veľmi potešila. Tuto konkretnu značku mi už dlhšie odporučala aj moja kadernička ale stale som na to nejak “zabudla” kedže ma odradzala cena,ktorá sa mi zdala vysoka ale teraz už viem že cena je veľmi dobra v porovnani s kvalitou tochto vyrobku. Podľa mna splnila všetko čo slubovala čiže na tomto vyrobku naozvaj nevidim žiadne minus iba same plusy.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Ema G.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Maska ma rovnako nádherný obal ako aj celkový vzťah či už z vonka alebo z vnútra. Jej občas je veľmi prijemny na dotyk. Ma nádhernú vôňu, ktorá je dlhotrvajúca. No nie je príliš výrazná aby nejako vadila. Vlasy po nej zostali krásne jemne, lesné a nadychane.


Produkt je už na prvý pohľad veľmi nápaditý, lákavý rovnako ako šampón. Vďaka skvele zvolenej farebnej konbinacii čiernej so zlatou vyzerá luxusne a kvalitne. Taktiež je s ním rýchla a ľahká manipulácia. Uchopenie do ruky, väčší vrchnak a ochranná fólia balzamu. Produkt je bielej farby. Balzám sam o sebe nadherne vonia rovnako ako šampón. Je veľmi príjemná nie až príliš výrazná. Nanášanie do vlasov je veľmi jednoduché. Ma príjemnú textúru aj na dotyk. Po umyti vlasy nezostávajú mastné a to je veľké plus. Po vysuseni majú nádherný vzhľad. Vyzerajú lesklo, sviežo, mladistvo a sú jemne na dotyk. Vôňa taktiež pretrváva veľmi dlho.


Celkové hodnocení: 5/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY :





bottom of page