top of page

Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,7/5 (48 RECENZÍ)


 

Posilující šamponová lázeň proti padání vlasů 250 ml





- o 80,9 % snižuje padání vlasů vlivem lámání*

- vlasy jsou odolnější*

- okamžitá hydratace a hebkost**

- jemně čistí vlasové vlákno

- poskytuje optimální prostředí pro růst vlasů







POPIS PRODUKTU:

Posilující šamponová lázeň proti padání vlasů pro oslabené vlasy se sklonem k padání vlivem lámání. Šetrně myje a zpevňuje vlasové vlákno a redukuje tak riziko padání vlasů vlivem lámání. Toto ultra jemné složení se ideálně hodí pro jemné nebo mastné vlasy, z nichž odstraňuje sébum a částice nečistot z vlasové pokožky a vlasového vlákna. Její šetrný čisticí účinek zklidňuje a hydratuje vlasy od kořínků po konečky, zanechává pocit lehkosti. Složení je obohacené o účinnou kombinaci nativních buněk z protěže a kořene zázvoru, zpevňuje vlasové vlákno pro intenzivní odolnost, díky které snižuje riziko padání vlasů vlivem lámání. Vlasy jsou připravené na péči, posílené a mají plnější a zdravější vzhled.

*Instrumentální test, menší lámání masy vlasů ve srovnání s běžným šamponem po 1 aplikaci **Instrumentální test, větší hydratace ve srovnání se stavem před aplikací



O 80,9 % SNIŽUJE PADÁNÍ VLASŮ VLIVEM LÁMÁNÍ*,

ŠETRNĚ MYJE VLASY, VLASY JSOU ODOLNĚJŠÍ*


Složení:

Jedinečná kombinace kořene zázvoru a nativních buněk z protěže: Kořen zázvoru je známý svou schopností chránit před každodenními externími agresivními vlivy. Nativní buňky z protěže jsou známé v péči o pleť pro svůj antioxidační účinek a schopnost ochránit kolagen. Protěž dokáže odolávat těm nejextrémnějším podmínkám.



TECHNOLOGIE: KOŘEN ZÁZVORU + KMENOVÉ BUŇKY KVĚTINY EDELWEISS



Jak aplikovat:


Vlasy navlhčete a poté důkladně odstraňte přebytečnou vlhkost, poté aplikujte šamponovou lázeň v množství o velikosti desetikoruny jednotlivými doteky na 5 klíčových zónách vlasů. Přidejte vodu a emulgujte. Toto první mytí soustřeďte na vlasovou pokožku, masírujte ji konečky prstů a odstraňte tak nečistoty. Důkladně opláchněte. Aplikujte druhou dávku šamponové lázně o velikosti desetikoruny jednotlivými doteky a přidejte vodu. Druhé mytí vytvoří bohatší pěnu, která pomůže umýt vlasy po celé délce až po konečky. Důkladně opláchněte.





VAŠE RECENZE:

 

Lucie M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Úžasný šampon, mám odskoušeno mnoho šamponu, tento šampon je úžasný, nádherně voní, krémový


Moje první dojem je úžasný, šampon krásně voní, je krémový, vlasy krásně umije, vlasy jsou zdravější, lesklé, úžasné na dotek, stačí malé množství k umití, doporučuji pro všechny, vlasy mi vytrzi umíte 3 dny a to se mi s žádným jiným šamponem nepodařilo, lamali se mi vlasy a hodně padali, po tomto šamponu mi vypadlo velmi malé množství vlasů, nemám žádnou zápornou zkušenost


Celkové hodnocení: 5/5

 

Liudmyla T.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Skvělý šampon,. Ideální pro slabé, jemné, hodně se krepatící vlasy.


Šampon nádherně voní, jemňoučce a příjemně. Navíc moje slabé vlasy posilňuje, nejsou tak hrozně jemné, méně vypadávají a zároveň jsou takové načechrané a ne upláclé.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Radka J.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Výsledkem pravidelného používání šamponu jsou pevnější vlasy.


Šampon příjemně voní a vůně vydrží dlouho v podstatě po celou dobu do dalšího mytí vlasů. Stačí malé množství šamponu dobře pění takže vydrží dlouho. Při dlouhodobějším používáním jsem začala pozorovat pevnější vlasy méně se lámou. Jediný nedostatek vidím, že se mi dříve mastí vlasy.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Simona L.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Tento přípravek na vlasy je naprostá bomba a velice překvapil. Krásně voní stačí malé množství a super pění. Po prvním umytí jsou vlasy hladké a příjemné na dotek a konečky nejsou tolik vysušené.


Krásné balení a barva výrobku. Překvapil ihned po prvním umytí vlásků. Lehká a příjemná vůně, pěnivost taky super. Vlasy po umytí byli hladké příjemné na dotek a konečky v lepším stavu. Příjemný i na pokožku hlavy žádné svědění. Kvalita vlasu se postupně zlepšuje. Určitě doporučuji je moc fajn!!!!


Celkové hodnocení: 5/5

 

Kateřina S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Šampon příjemně voní, je velmi hutný a hodně pění. Velmi praktická velikost.


Šampon na šroubovací víčko a poprvé se musí odlepit fólie, která zaručuje, že ho nikdo předtím neotevřel a to je velká výhoda. Šroubovací víčko mi přijde nepraktické. Šamponu stačí nanést opravdu jen málo a dokáže krásně napěnit a umýt celou hlavu. Má velmi hutnou konzistenci a nádhernou vůni. Balení i vhodné na cesty a vydrží díky menšímu nanášenému množství (oproti jiným šampionům, kdy musím nanést šamponu více) déle. Cena vs kvalita je v rovnováze.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Andrea M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Šampon je skvělý a jsem s ním moc spokojená


Jsem pro své kudrnaté vlasy hodně náročná na produkty, které mi vyhovují a dokážou vlasy vyčistit od všech nánosů různých přípravků pro udržení tvaru vln. Po umytí tímto šamponem jsou lehké, dokonale čisté - až vržou a mám vyčištěný pocit, hlavně pokožky hlavy. Šampon je skvělý a velmi jemný k vlasům.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Aneta D.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Výborný šampon proti padání vlasů. Již po třech použitích jsou vidět výsledky.


Šampon má skvělou pěnivost. Mé vlasy většinou potřebují mytí dvakrát šamponem. S tímto přípravkem stačí umýt jen jednou. Jediné co mi vadí, je intenzivní vůně šamponu, která je z vlasů cítit i druhý den. Obal má skvělý a praktický design. Dávkování je snadné. Vlasy jsou i po pár použitích pevnější a dle hřebenu i méně padají.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Jitka M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Lehký, koncentrovaný šampon, který nezatíží vlasy. Nádherně voní a pění. Stačí opravdu málo, proto dlouho vydrží.


Značku Kérastase mám moc ráda. Tento šampon jsem však zkusila až nyní. Jedním slovem - skvělý! Lehký koncentrovaný šampon, který nezatěžuje a nemastí vlasy. Ty jsou po použití vzdušné, čisté, provoněné, hydratované a mají objem. Hlavní ale je, že při pravidelném používání ustává vypadávání vlasů. Tento efekt jsem pozorovala už po pár použitích. Jaký bude mít vliv na růst nových vlasů, to zatím nedokážu posoudit. Takový účinek se projeví až po delším používání.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Nikola J.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Naprostá spokojenost! Od teď už jen Kérastase!


Naprostá spokojenost! Velmi příjemná vůně, vlasy voní ještě druhý den po umytí. Mám velmi kudrnaté a husté vlasy a i tak stačí malé množství šamponů pro napěnění. Po umytí jsou vlasy krásně hebké, lesklé a vyživené. Již po několika málo umytích je vidět rozdíl úbytku vypadaných vlasů v umyvadle. Kérastase se od teď stal mým nejvěrnějším produktem na mytí vlasů.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Lenka V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Veľmi príjemná vôňa, ktorú som si hneď zamilovala. Šampón dobre pení a nezaťažuje vôbec vlasy. Mám pociť, že vlasy naozaj padajú o niečo menej a hlavne nelámu sa tak ako zvykli, padali mi naozaj extrémne, najmä sa zvykli dosť lámať. Určite budem používať aj naďalej :) naozaj svelý produkt


Šampón veľmi krásne vonia, čo ma zaujalo ako prvé a vôňu som si hneď zamilovala. Pri používaní dobre pení a vlasy vôbec nezaťažuje, čo je super, lebo ja mám jemné vlasy, ktoré sa dosť lámali a v poslednej dobe aj extrémne vypadávali. Mám pocit, že teraz už nepadajú tak extrémne a hlavne sa nelámu, čiže zamňa šampón splnil, čo sľuboval. Nemám čo vytknúť, chcem pokračovať v používaní aj naďalej. Určite doporučujem vyskúšať, stojí za to.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Eliška K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Super,doporučuji. Na vypadávání vlasů super šampon. Až spotřebuji,určitě koupím.


Každý máme jiný typ vlasů a pokožky takže ne každé musí tento šampon vyhovovat,ale mě vyhovoval a byla jsem s ním spokojená. Už rok mám problém s vypadáváním vlasů a nerostou takže jsem tento šampon ocenila. Vypadávání vlasů se zmírnilo, po šamponu mě nesvědí hlava a ještě k tomu vlasy nejsou hned mastné. Na vypadávání je super, přijde mi že šampon je osvěžující😁 Vlasy jsou i hezky lesklé


Celkové hodnocení: 5/5

 

Michaela K.

Testování organizované pro www.douglas.cz

Šampon od Kerastase zkouším poprvé a jsem spokojená, určitě budu v používání pokračovat.


Šampon má dobrou konzistenci, dostatečně pění - není potřeba velkého množství ani na dlouhé vlasy. Překvapila mě příjemná vůně a hezký obal výrobku. Po opláchnutí a vysušení jsou vlasy hebké a lesklé, za mě super. Pro posouzení účinku na padání vlasů bude potřeba delší doby, určitě budu v používání pokračovat. Zápor jsem žádný neobjevila.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Jana P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

šampon samostatný mi docela cuchá vlasy.


Použila jsem asi 5x a mohu říct, že mi vlasy o poznání méně padají. Určitě koupím další balení. Když použiju samostatný šampon, vlasy se cuchají. S kondicionerem je po problemu.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Petra V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Krásná vůně šamponu mě dostala. Účinek zatím krásný, vlasy sou posilenejsi, pevnější vypadávání ještě neustoupilo, ale netestuji dlouho, ale zasenadruhou stranu je vidět že vlasů vypadne méně.


Sampon Kerastase Genesis Bain Hydra-Fotrifiant mě velmi oslovil. Nádherně voní, vlasy po umytí jsou jemné, dlouho voňavé, silnější a hydratovanějsí. Vypadávání vlasů je na počet nižší, ale to zatím stále testuji a nemůžu čekat zázrak po 14ti dnech. Výsledek je i tak viditelný a ja jsem maximálně spokojená.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Petra J.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Funguje, příjemná vůně, stačí trochu,dobře pění, design lahvičky.


Super šampon a kondicionér, už po prvním použití jsem viděla rozdíl, počet vypadnutych vlasů se snížil, navíc jsou vlasy lesklé, dobře se rozčesávájí. Bonus příjemná vůně a líbí se mi design lahviček.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Simona J.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Tento produkt som v minulosti ešte nemala skúsenosť vyskúšať. Moje vlasy sú z odfarbovania dosť zničené,hlavne na končekoch,sú redšie ako predtým,takže mi aj viac vypadávaju,takže tento šampón bol pre mna veľmi vyhovujúci na dodanie “života” do mojich vlasov.


Šampón po otvorení príjemne jemne voňal. Obal a uzáver bol tiež veľmi kvalitný. Po dvoch umytiach som mala pocit dôkladne umytých vlasov,čo od šampónu všeobecne požadujem ako najdôležitejšiu vlastnosť. Vlasy sa mi menej mastili a po umytí neboli až také krepovité,vlasy nevysušoval a dali sa ľahko rozčesať. Vypadávanie neviem zatiaľ posúdiť,keďže som ho vyskúšala len pár krát. Negatíva som žiadne nenašla. Určite by som ho odporúčala ľuďom,s jemnými a vlasmi bez lesku.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Olga D.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Šampon má jemnou nevtíravou vůní. Dobře pění, po mytí jsem měla pocit že se mi němé mastí vlass.


Kérastase Genesis Bain Hydra-Fortifiant posilující šampon proti padání vlasů má jemnou vůní, hodně pění. Vlasy se mi méně mastí. I po krátké době používání mám pocit že vlasy němé padali. Lahvička má luxusní vzhled. Jen bych uvítala jiné otevírání, místo víčka na závit.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Klára V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Voňavý a účinný šampon proti padání vlasů


Po dvou týdnech testování nacházím po každém mytí méně a méně vlasů v hřebenu a také během dne mi kolegyně stále neobírá vlasy ze šatů. Šampon velmi příjemně voní, stačí ho minimální množství a výsledek se dostaví velmi brzy. U této řady zůstanu.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Helena Š.

Testování organizované pro www.douglas.cz

Kérastase Genesis šampon Hydra-Fortifiant je přesně péče pro mé velmi jemné a slabé vlasy, které mi padaly. Po pravidelném používání tohoto produktu mi vlasy již nevypadávají a jsou pevnější a lesklejší. Péče o vlasy s tímto produktem je opravdovým zážitkem i díky velmi příjemné osvěžující vůni.


Moje slabé a lámavé vlasy jsou po pravidelném umývání šamponem Kérastase Genesis pevnější a také jsem vždy zaznamenala větší objem, z čehož jsem byla velmi mile překvapena. Po umytí tímto šamponem byly moje vlasy vždy pěkné jako od kadeřníka. Také mi přestaly vypadávat a byly krásně provoněné. Vlasy se mi navíc dobře rozčesávaly. Tuto péči vřele doporučuji všem ženám, které trápí slabé a křehké vlasy.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Michaela K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Jsem velice spokojená. Vlasy mají viditelně lepší kvalitu.


Velmi příjemná vůně. Jsem velice spokojená. Vlasy mají viditelně lepší kvalitu. Nevypadávají. Jsem velice spokojená. Líbí se mi design obalu. Doporučuji používat.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Iris V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Považuji tento produkt za vysoce kvalitní a je to pro mě jeden z nejlepších šamponů na českém trhu. Zaslouží si ocenění.


Šampon je velmi jemný a tvoří rychle mycí pěnu, velmi příjemně se sním pracuje a nádherně voní. Připomíná mi vůni Light Blue od Dolce Gabanna. Šampon je i v malém množství vydatný a umyje vlasy šetrně. Na první pohled mě zaujalo i balení a krásně se vyjímal v koupelně na poličce. Uzávěr je pevně řešen a dobře se uzavírá. Celkově balení láká luxusním dojmem. Po umytí i vlasy na mě působily čistěji, uhlazeněji a voněly. Vypadaly luxusně jako to balení. To nejdůležitější bylo, že jsem měla vypadnutých méně vlasů, jako při používání jiného šamponu. Zjistila jsem v sítku u sifonu . Negativa jsem nenašla, jen taková drobnost mohlo by být větší balení.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Daniela S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Šampon má velice příjemnou vůni a vlasy jsou po něm hebké a lesklé,méně se mastí a tolik nepadají


Mé vlasy jsou vlnité a středně dlouhé. Mám je suché jelikož si je barvím a dost mně padají. Možnost vyzkoušet řadu Kérastase proti padání vlasů jsem si tak nemohla nechat ujít. Vlasy si umývám maximálně dvakrát týdně . Vlasy už nemám tak vysušené a méně padají.–Také pozoruji, že jdou lépe rozčesávat.Rozhodně doporučuji tuto značku.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Lucie S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Šampon příjemně pění, hezky voní a má jemnou strukturu.


Na šampónu se mi líbilo to, ze pění akorát, nemám rada, když pění málo nebo moc. Zároveň se dá dobře umýt. Vlasy po něm byly skutečně pěkně lesklé, bohužel se však nemohu vzdát pocitu, že jsou vlasy v blízkosti hlavy mastnější.


Celkové hodnocení: 3/5

 

Lenka C.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

I přes krátkou dobu testování, shrnuji produkty jako velmi kvalitní. Vlasy jsou pěkné, lesklé a pevnější bez krepatění.


Barvené vlasy každé tři týdny. Z důvodu reprezentativnosti v zaměstnání je požadavek i na každodenní pěkný účes. Vlasy si myji každé dva dny, původní šampony, kondicionér a maska kupované v drogerii. Používám i tužidlo a lak na vlasy,které byly použity i v průběhu testování.

K testovaným produktům. I přes krátkou dobu testování mohu produkty doporučit, po 14 dnech používání je rozdíl znát, vlasy jsou pevnější, lesklé se snahou zacelit původní krepaté vlasy, které jsou opravdu denně namáhané minimálně žehlením či kulmou. Jediné co bych vytkla je silnější parfemace šamponu, jeho vůně mi úplně nesedí, možná tím, že jsem zvyklá na ovocné vůně. Ale pro ty, které mají rády parfemované šampony, které vydrží vonět do dalšího mytí je tento šampon ideální.

Produkt jako takový velmi ráda doporučím.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Miroslava P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

S produktem jsem byla moc spokojená. Po druhém použití mi vlasy méně vypadávají a konečky vlasů mi přijdou také zdravější.


Z šamponu od Kérastase jsem nadšená. Troufám si říct, že s touto značkou nešlápnete vedle. Tato řada je skvělá pro jemné vlasy se sklonem k vypadávání, což moje celkem jsou a již po druhém umytí šel poznat rozdíl k lepšímu.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Denisa S.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Nemám slov. Tak zaprvé, jen ta vůně je odzbrojující a naprosto podmanivá. Na mé mikádo krásně vystačilo menší množství šamponu, který okamžitě nádherně napěnil. Po nanesení bych si ihned přála deset rukou navíc, které by se mi pustily do masírování pokožky hlavy. Po opláchnutí jsem měla pocit úžasného osvěžení. Šampon spolu s posilující péči užívám již nějaký ten pátek a úbytek vypadaných vlasů v umyvadle mě mile překvapuje. Byl to nekonečný boj, ale vypadá to, že jsem konečně našla šampon snů. Na Kérastase nedám dopustit.



Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Kateřina P.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Šampon je naprosto úžasný, už při malém množství krásně pění. Vlasy jsou po něm heboučké, nadýchané a opravdu nádherně voní. Už teď vím že si budu muset nakoupit zásoby protože jiný nechci😍


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Nikola R.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Tenhle produkt mě opravdu mile překvapil, nejen ,že krásně voní ale splňuje naprosto mé veškeré očekávání. Po umytí opravdu jsou vlasy krásné, hebké a lesklé. Vypadají vlasy jako od profíka ze salonu. Opravdu maximalní spokojenost.!!!!


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Michaela P.

Testování organizované pro cosmetix.c/sk

Šampon velmi krásně voní po zázvoru, je to taková mužská vůně. Dobře pění a krásně se smývá, vlasy nechává pěkně provoněné po celý den. Moje vlasy trochu víc mastí což může to být i vlivem aktuálního počasí. Jinak jsem se šamponem spokojená.


Celkové hodnocení: 4/5

Kvalita produktu: 4/5

Účinnost produktu: 4/5

Spokojenost s produktem: 4/5


 

Kristyna N.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Vypadávaní vlasu se zmírnilo minimálně tak o polovinu. :) Určitě to pomůže, ale je třeba si uvědomit, že vypadávaní vlasů stejně jako akné, ekzém apod. je jen signál těla, že se mu něco nelíbí a člověk by měl hledat příčinu (často jinde než by čekal). Zlepšit stravu, hodně pít, pokusit se nestresovat, pak budou výsledky viditelnější.


Celkové hodnocení: 4/5

Kvalita produktu: 4/5

Účinnost produktu: 3/5

Spokojenost s produktem: 4/5


 

Radmila S.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Šampon testuji zatím pár dní, ale i tak mi přijde super! Vlasy jsou pevnější, celkově se mi zdají zdravější a řekla bych, že při dlouhodobém užívání by opravdu mohly i méně padat. Bonusem je krásná vůně.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Iveta P.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Šampon moc pěkně voní, stačí malá dávka pro dostatečné napěnění a umytí vlasů (obzvláště pokud najdete vlasy 2x). Používám šampon asi 3 týdny, 2-3x do týdne a ubylo mi z něj jen docela málo, takže i když se na první pohled může zdát, že jede o dráhy produkt,ve výsledku tomu tak není. Nicméně jako s každým šamponem, i zde je potřeba použít kondicionér.


Celkové hodnocení: 4/5

Kvalita produktu: 4/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 4/5


 

Barbora H.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Šampon mě na první pohled zaujal nejen dokonale propracovanou lahvičkou, hrdlem, které umožňuje ideální dávkování, že ani kapička nepřijde vedle, ale především naprosto dokonalou vůní. Na šamponech oceňuji, když vůně ve vlasech vydrží alespoň dva dny, je lehká, nevtíravá a svěží. Za další klad považuji, když jsou vlasy po umytí lesklé a hladké, což splňuje dokonale. Na mých blonďatých vlasech se hůře odráží světlo, ale i s tímto problémem si šampon dokázal poradit. Také se mi během mytí vlasy nezacuchávají a nakonec je vidět, že vlasy vypadají zdravější .

Ohledně padání vlasů je to velice individuální. Vlasy mi padají ve větším měřítku v závislosti na ročním období, stresu, složení stravy.. Bohužel, po dvoutýdenním používání o frekvencí 2x týdně je brzy hodnotit, zda dochází k výraznějšímu efektu v padání, či nikoliv. Stejně tak jsem nezaznamenala výraznější rozdíl ve zmenšení maštění se vlasů. Vlasy si i nadále myji každý třetí den, jak jsem byla zvyklá.

Celkově na mě produkt zapůsobil velmi pozitivně, určitě bych jej doporučila a abych vypíchla jeho největší klady, tak se jednoznačně jedná o vůni vlasů, jejich lesk a zlepšenou kvalitu.


Celkové hodnocení: 4/5

Kvalita produktu: 4/5

Účinnost produktu: 3/5

Spokojenost s produktem: 4/5


 

Daniela H.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Šampon krásně voní.. Dobře pění a vlasy po něm voní i dva dny.. Ve spojení s kondicionerem, jsou vlasy hebke a leskle.. Vlasy mi už tolik nepadaji jako dříve, takže ja jsem nadšená


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Helena D.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Mala som možnosť vyskúšať skvelý šampón

KÉRASTASE Genesis Bain Hydra-Fortifiant

Už po prvom otvorení som vedela,že si ho zmilujem.Skvela jemná vôňa a priehľadná konzistencia mi učarovali.

Jeho obnovujúce účinky ocenia vlasy poškodené, slabé, rednúce a mastné

Šampón šetrne umýva pokožku hlavy a vlasy bez ich ďalšieho poškodenia.

KÉRASTASE obsahuje komplex rastlinných zložiek s antioxidačnými účinkami.

Obsah plesnivca a koreňa zázvoru chráni vlasy pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

Dodaním potrebnej výživy a hydratácie je urýchlená ich regenerácia.

Vlasy sa pravidelným používaním šampónu stávajú odolnejšie, znižuje sa ich padanie, sú lesklé a plné sily.

Som prekvapená, ako skvelé to zafungovalo a to v krátkej dobe mi prestali padať vlasy.Vlasky sú po umytí jemné, lesklé a dobre sa s nimi pracuje.Samozrejme pokračujem a výsledky budú určite ešte lepšie.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Šárka K.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

S produkty od Kerastase jsem velmi spokojená. Po umytí šamponem byly vlasy krásně lesklé a vypadaly zdravě. Jako pozitivum hodnotím skvěle vypadající vlasy po umytí a jako negativum asi jen to, že je šampon pouze 250 ml.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Michaela M.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Šampon nádherně voní, dobře pění a není potřeba dávat větší množství. I přes kratší dobu používání pociťuji změny k lepšímu. Vlasy určitě méně padají a přijde mi, že i rychleji rostou. Zároveň se mi, ale bohužel zdá, že se vlasy nepatrně rychleji mastí a jsou takové hrubší, než u jiných šamponů.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 4/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Valeria A.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Je to skvělý produkt, který dělá nádherné vlasy, hodí se i na moje kudrnaté a to je super. Nádherně voní, akorát zavíráni a otvíráni je složité když mám mokré ruce :Dd


Celkové hodnocení: 4/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Veronika K.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Šampón Kerastase testujem na sebe cca. 2 týždeň, preto ešte nedokážem objektívne napísať recenziu. Všimla som si však, že vlasy su jemnejšie a pružnějšie. Čo sa týka vypadávania ešte som si nevšimla výraznejšej zmeny. Zrejme to bude tým, že šampón testujem len druhý týždeň a to je krátky čas na viditeľné zmeny. Predpokladám, že sa zmeny objavia pri dlhodobom a pravidelnom umývaní.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 4/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Patricie P.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Tento šampon krásně voní a pění. Po prvním použití je viditelně znát změna vlasů. Mám slabé, zacuchávající se vlasy. Po umytí jsou hebké, lesklé a silnější. Mám z něj radost. Po delším používání je znát,že méně vypadávají. Jediné negativum je,že mám sušší pokožku hlavy.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Lucie B.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Vlasy jsou po umytí šamponem krásně hebké, dobře se rozčesávají, opravdu po několika umytí míň vypadávají, jsou silnější a lesklé. Celkově jsou vlasy ucelené a hydratované. Vitalita, hebkost, objem a výdrž krásných vlasů u mě vydrží až 4 dny! Šampón rozhodně doporučuji používat společně s kondicionérem, protože se skvěle doplňují.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Martina Ž.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Šampon jsem si vybrala hlavně z důvodu, že vždy na podzim trpím na padání vlasů. Šampon má krásný obal a pění, což je pro mě plus. Po 14 dnech nemohu tak moc hodnotit účinek, ovšem vidím na vlasech zlepšení, že při česání nepadá tolik vlasů a jsou lesklejší.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Eliska U.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Značka Kerastase patří mezi nejlepší značky co se tyče pece o vlasy. Vlasy krásné voní jsou hebke a méně padají. Tuto radu jsem používala poprvé a určitě si produkty koupím znovu.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Jana U.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Na první pohled zaujme. Příjemně voní. Konzistence lehce hustější. Vlasy jsou umyté i při malém množství šampónu. Jsem zvyklá na nepěnivé šampony, proto jsem nebyla překvapena. Pokud chcete pěnu, přidejte množství. Na padání vlasů po tak krátké době nemá vliv. Zázračné výsledky jsem neočekávala. Budu používat dál, abych zjistila, zda se předvede :-).


Celkové hodnocení: 4/5

Kvalita produktu: 4/5

Účinnost produktu: 3/5

Spokojenost s produktem: 4/5


 

Alena B.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Nádherná vůně, po nanesení bohatá pěna. Vlasy jsou výrazně pevnější a zaznamenala jsem i zlepšení lámavosti vlasů, což velice oceňuji, protože nosím často vlasy svázané. Doporučuji tuto řadu spolu s kondicionerem především v tomto chladném období.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Klára K.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Šampon má příjemnou strukturu, je jemný a má velmi příjemnou vůni. Stačí velmi malé množství, vlasy šamponuji vždy dvakrát a i tak ubývá velmi pomalu takže balení dlouho vydrží. Po používání mi přijde, že vlasy vypadávají o něco méně takže za mě velké plus. Zda rostou nové vlasy silnější budu moci posoudit až za delší čas. Mám velmi jemné vlasy a šampon mi vyhovuje, určitě ho velmi ráda doporučím dál.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Tereza B.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Děkuji za možnost vyzkoušený. Šampon a kondicionér je naprosto skvělý, krásná vůně a už po prvním umytí jsou moje vlasy uplně někde jinde než když jsem použivala obyčejné sady


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

Lucie V.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Se šamponem jsem byla spokojená od prvního použití. Stačí použít jen opravdu malé množství a šampon se krásně napění. Vlasy jsou po umytí velmi příjemné na dotek a z čeho jsem nadšená je jak nádherně voní!


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5


 

PODOBNÉ PRODUKTY:

bottom of page