top of page

Kérastase Genesis Anti-Chute Fortifiantposilující sérum proti lámavosti vlasů 90 ml

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,8/5 (17 RECENZÍ)


 

Posilující sérum proti lámavosti vlasů 90 ml





- zvyšuje odolnost vlasového vlákna

- eliminuje padání vlasů a stimuluje jejich růst

- zakotvuje vlasová vlákna pevněji do pokožky

- zklidňuje, posiluje a podporuje přirozenou bariéru pokožky

- zanechává vlasy silné, krásné a zdravé

- velmi snadno se aplikuje










POPIS PRODUKTU:

Zpevňující denní sérum proti padání vlasů Kérastase Genesis Anti-Chute Fortifiant. Minimalizuje padání vlasů a posiluje vlasové vlákno. Obnovuje přirozenou odolnost vlasů a snižuje riziko padání vlasů způsobené lámáním. Zklidňuje vlasovou pokožku a redukuje svědění. Posiluje a chrání přirozenou ochrannou bariéru vlasové pokožky.


TECHNOLOGIE: KOŘEN ZÁZVORU + AMINEXIL + KOFEIN



Složení: KMENOVÉ BUŇKY Z PROTĚŽE chrání vlasy před extrémními podmínkami, poskytuje antioxidační sílu a kolagenové ochranné vlastnosti. KOŘEN ZÁZVORU Hloubkově vyživuje kožní a vlasové buňky, výrazně podporuje růst vlasů a posiluje jejich strukturu. AMINEXIL Posiluje upevnění vlasového vlákna ve vlasové pokožce tím, že bojuje proti tuhnutí kolagenového pouzdra. Denní aplikace zlepšuje pevnost a hustotu vlasů. KOFEIN Stimuluje růst vlasů a zmírňuje jejich padání.


Použití: Používejte jednou denně ráno nebo před spaním po dobu 6 týdnů. Aplikujte 4 dávky na suchou, ručníkem vysušenou vlasovou pokožku po jednotlivých sekcích. 1 dávka = 1 pipeta naplněná po rysku. Jemně masírujte. Neoplachujte. Upravte dle přání.


VAŠE RECENZE:

 

Karolína D.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Sérum se dobře aplikuje a jsem s ním velmi spokojená.


Toto sérum má výborný aplikátor. Aplikátor vypadá moc zajímavě a je velmi snadné s ním sérum nanášet. Určitě bych doporučila sérum vyzkoušet, jsem se ním velmi spokojená.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Gabriela Š.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Osobně bych chtěla tento produkt vřele doporučit všem, kteří chtějí dat svým vlasům kvalitní péči.

Jsem s produktem spokojena. Zaujalo mě jak samotné balení, tak i celkový produkt a jeho skvělé účinky na vlasy. Pozitivně hodnotim také vůni, která mě opravdu mile překvapila.


Produkt je na vlasech příjemný. Nijak nepálí i přes to, že mám citlivější vlasovou pokožku. Příjemně chladí. Zaujala mě také vůně produktu, která je opravdu moc hezká, přirozená a je cítit opravdu dlouho.

Vlasová pokožka již po prvním použití působila vyživeně. Osobně si myslím, že z dlouhodobého hlediska je produkt skvělý a může na vlasy opravdu pomoci.

Zaujalo mě i krásně zpracované balení produktu. Produkt je v kvalitním skleněném obalu, takže udělá i parádu na kosmetickém stolku.

Co se tyče negativ, tak ty jsem žádná nenašla. Opravdu zatím nemám co vytknout. Sérum splnilo mé očekávání.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Monika H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

S produktom som bola veľmi spokojná, značka ma príjemne prekvapila a určite ho budem kupovať aj naďalej.


Ako klady produktu jednoznačne vnímam pevný obal, vďaka ktorému sa produkt nevyleje, praktickú pipetu, ktorá uľahčuje nanášanie, príjemnú vôňu, ktorá prevonia vlasy a pôsobí luxusne, a účinok. Po niekoľkých dňoch pravidelného používania sa stav mojej vlasovej pokožky rapídne zlepšil, je hydratovanejšia a lupiny zmizly. Vlasy sú lesklejšie.

Ako negatívum vnímam obsah alkoholu v produkte a vyššiu cenu, no keď porovnám cenu vs. účinok, jednoznačne sa oplatí. Značka by mohla robiť nejaké výhodné balenia za zlepšenú cenu. Výrobok jednoznačne odporúčam ľuďom, ktorí trpia padaním vlasov, problematickou vlasovou pokožkou alebo tým, ktoré chcú lepší stav vlasov.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Karolína S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Skvělý produkt ve skvělém provedení, který plní svou funkci na jedničku.


Jako největší pozitivum produktu vnímám velice jednoduchou aplikaci na pokožku pomocí aplikátoru. Produkt je velmi kvalitně zpracován a samotná lahvička skvěle vypadá i na toaletním stolku. To je pro ženu příjemná radost.

Sérum má krásnou vůni, kterou cítím i po dlouhé době od aplikace.

Za dobu mého pozorování mohu říct, že produkt funguje skvěle. Pokožka je vyživenější, vytrácí se mi lupy, se kterými jsem měla problémy a jsem velmi spokojena.

Produkt mě uchvátil natolik, že si ho ráda pořídím znovu.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Natália J.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt určite odporúčam. Veľmi ma potešili jeho výsledky


Sérum anti-chute fortifiant proti padaniu vlasov. Za mňa top produkt. Po cca 10 dňoch používania cítim rozdiel v kvalite vlasov. Moje vlasy sú hustejšie a takmer vôbec sa nelámu a ani nevypadavajú. Som veľmi spokojná a určite budem pokračovať v používaní tohto produktu.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Simona B.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Vyborná aplikácia prodkutu. Sérum nebolo príliš riedke, aby sa roztekalo. Výrazná vôňa, ktorá však vôbec nebola rušivá. Produkt zatiaľ testujem dva týždne. Vlasy sú lesklejšie.


Značka Kerastase je u mňa veľmi obľúbená. Odporúčila mi ju moja kaderníčka a odvtedy patrí k mojej beauty rutine. Toto sérum ma, ako inak zatiaľ veľmi príjemne prekvapilo. Už pri rozbalení produktu som videla, že sérum je balené v skle čo je pre mňa veľké plus. Aplikácia pomocou pipety mi tiež vyhovovala.

Na rozdiel od iných, mnou vyskúšaných sérach na vlasy bolo toto zatiaľ najlepšie. Malo síce vodnatú konzistenciu, no vôbec sa neroztekalo po nanesení. Tým, že zanechávalo vlasy svieže bez pocitu zamastenia som sérum mohla používať aj ráno. Má naozaj veľmi intenzívnu vônu, ktorá by mohla niekomu prekážať pri spánku. Mne však aj toto vyhovovalo. Dokonca ma môj muž vždy pochválil, ako mi pekne voňaju vlasy.

Sérum používam druhý týždeň a zatial som postrehla, že sú vlasy o mnoho lesklejšie, pokožka hlavy vyzerá po zime zdravšie. Po aplikácii sa vlasy ľahko rozčesávajú a nie su zaťažené.

Určite pokračujem v skúšaní ďalej a odporúčam.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Barbora S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Skvelé vlasové sérum ľahučkej konzistencie s prekrásnou vôňou.


Toto sérum je veľmi príjemná záležitosť. Dodáva vlasom a vlasovej pokožke výbornú hydratáciu. Moje vlásky sú po použití hneď lesklejšie a na dotyk veľmi príjemné. Zmeny v zmiernení vypadávania vlasov som zatiaľ nezaregistrovala. Uvidíme časom. Avšak veľké plus tohto séra je jeho krásna vôňa, po ktorej mi vlásky voňajú ešte niekoľko dní. Tento produkt preto hodnotím veľmi pozitívne.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Miroslava V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

S produktom som bola veľmi spokojná. Úžasná vôňa a hlavne som necakala, že by mi tak rýchlo prestali padať vlasy. Za mna veľmi suoer produkt.


Veľké prekvapenie pre mna.

Plusy:

1)vôňa je úplne úžasná už to je uzasne samé o sebe.

2) že sa produkt môže pozzivat na suché vlasy ( nemusim využívať iba pri vlhkých vlasoch)

3) a funkcia celého produktu je tie prekvapivá . Používam ho menej ako mesiac a už vidím účinky.


Mínusy som zatiaľ nenasla.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Veronika B.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Vynikající produkt na lámavé a suché vlasy


Předtím jsem měla vlasy suché a lámavé opravdu hodně mi padaly, ale mohu říct že již po dvou týdnech používání produktu Kerastane, jsou vlasy silné, pružné a méně se lámají, krásně voní a hlavně nemastí vlasy, což oceňuji! Muže se tedy používat i na umyte vlasy, i ráno, s dávkováním budu pokračovat.

Opravdu doporučuji, za mě velká spokojenost


Celkové hodnocení: 5/5

 

Nikola D.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Kvalitný produkt s veľmi ľahkou aplikáciou a viditeľnými výsledkami už po par dňoch.


Produkt som mala možnosť používať pár dní. Jednoznačnou výhodou je ľahká aplikácia vďaka šikovnému aplikátoru. Mne osobne sa páči, že si takto viem presne odmerať množstvo ktoré potrebujem na svoje vlasy. Po par dňoch používania séra som začala pozorovať zmeny na svojich vlasoch. Tie sú teraz pevnejšie, silnejšie. Dokonca som si pri cesani vlasov všimla, ze mi vypadávajú podstatne menej ako predtým. Nevýhodou tohto produktu je jeho vôňa. Tá mi pripomína akúsi pánsku vonavku alebo vodu po holení. Myslím si, ze práve tu je priestor na zlepšenie. Používanie tohto séra by som si jednoznačne užila viac, keby mal nejakú príjemnú vôňu. Napríklad môj priateľ sa na to dosť sťažoval najmä keď som si sérum dala na vlasy vecer pred spaním a cítil to večer pri zaspávaní. Kvôli tomu som sérum musela používať len ráno.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Zuzana M.

Testování organizované pro www.douglas.cz

S tímto produktem jsem velmi spokojená. Mile mě překvapil a plánuji si ho koupit znovu.


Značku Kerastase používám už půl roku a jsem velmi spokojená. S novým produktem jsem byla a jsem velmi spokojena. Vlasy jsou po použití produktu lesklé, pevné a mnohem méně padají. Používala jsem menší dávku, než je psáno na obalu - 4 pipetky stačily (podle hustoty vlasů). Během používání jsem se snažila vlasy méně zatěžovat foukáním nebo žehlením. Výsledky byly vidět cca. po 3 použití, kdy mi na kartáči zůstávalo jen pár vlásků.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Nikol J.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt nie len že krásne vonia, ale má aj skvelé účinky, vlasy sú krásne jemné, lesklé a aj sa ľahšie po použití češú.


Čo sa týka účinku proti vypadávaniu, vzhľadom na krátkosť požívania to ešte určiť 100% neviem, ale zmeny k lepšiemu tam určite sú. Vlasy sú ale po ňom naozaj hebké a prijemne voňajú.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Stanislava K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Serum ma príjemnú nelepivú konzistenciu, lahko sa aplikuje na pokožku hlavy.Po pravidelnom používaní vidím výsledky, menej mi vlasy padajú.Som s ním velmi spokojná.


Sérum ma príjemnú nelepivú konzistenciu, lahko sa aplikuje na pokožku hlavy.Po pravidelnom používaní vidím výsledky, menej mi vlasy padajú.Som s ním velmi spokojná a určite ho budem používať dlhodobo, vtedy budú výsledky ešte ovela lepšie. Som rada, že som objavila tak úžasný produkt na posilnenie vlasov so sklonom k padaniu vlasov a určite ho všetkých odporúčam vyskúšať!


Celkové hodnocení: 5/5

 

Aneta W.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Má dost aromatickou vůni. Voní nádherně. Nezanechává mastný efekt z toho jsem měla velký strach ale ty vlasy to ani trochu nezamastí. Používat se to má 6 týdnů, tak dlouho to zatím nepoužívám. Změnu na vlasech vidím úplně maličkou. Mám je více jemné ale jinak furt stejné.


Sérum nádherně voní. Ta vůně je velmi aromatická, ale to mi vůbec nevadí. Měla jsem strach, že zanechá na vlasech mastný efekt, ale vůbec ne. Balení to má moc pěkné. Používám krátce a mám pocit, že mám ty vlasy jemnější a trochu vyživenější. Produkt se má používat 6 týdnů 1 denně ráno nebo večer. Nanáší se do vlasů vysušený ručníkem nebo do suchých. Po 6 týdnech by vlasy neměli tolik vypadávat a měli by být lesklé, prostě krásnější a zdravější.

+ nádherně voní

+ nezanechává mastný efekt

+ krásné balení


-žádné zatím nemám. Jsem naprosto spokojená.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Elena V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

S produktom som aj po krátkom testovaní veľmi spokojná, vlasy vyživuje, nelepí, má príjemnú vôňu.


Po otestovaní produktu som veľmi spokojná, vlasy sú zdravé, lesklé, posilnené. Produkt má príjemnú konzistenciu aj vôňu. Takisto má pekný sklenený obal a dobrú pipetu na nanášanie. Produkt odporúčam používať každý deň pre dosiahnutie vytúženého efektu. Vlasy mi vôbec nevypadávajú, sú pevné.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Adéla D.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Zatím ze své zkušenosti, si připadám, že moje vlasy jsou pevnější, na pohled i uvnitř zdravější a odolnější. Nelámou se mi jako doposud a je na ně krasný pohled.


Kdysi jsem měla velmi poničené vlasy, takové roztřepené a vůbec to nevypadalo na pohled dobře. Pár dní, od testování tohoto produktu, cítím, že se mi konečně začínají výrazně zlepšovat. Na pohled vypadají mnohem zdravější než doposud. Celá struktura vlasu je od základu ucelenější, odolnější, pevnější. Vypadají na pohled o moc lépe. Už se nemůžu dočkat jaký progress to bude za těch 90 dní. Na konci určitě ještě natočím ještě jedno video před produktem a po produktu. Také má takovou svěží vůni, že mi to provoní vlasy na celý den. Zatím, žádné záporné vlastnosti, k němu nemám. Uvidím časem jak budou vypadat za těch 6 týdnů


Celkové hodnocení: 5/5

 

Veronika K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Veľmi príjemné výživné sérum na vlasy, ktoré výrazne zoceluje korienky vlasov.


Veľmi príjemné výživné sérum na vlasy, ktoré výrazne zoceluje korienky vlasov. Mám mastnú pokožku hlavy a keď som si sérum naniesla na noc, do rána mi to vlasy nemastilo, čo je pre mňa veľmi dôležité. Po dlhšom používaní mám pocit, že sú vlasy pevnejšie pri korienkoch. Určite odporúčam.


Celkové hodnocení: 5/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY:


bottom of page