top of page

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,9/5 (65 RECENZÍ)


 

Kérastase Nutritive 8H Magic Night noční vlasové sérum 90 ml





- po dobu 8 hodin hydratuje vlasové vlákno

- vlasy se snadněji rozčesávají a jsou hebké na dotek

- dodává vlasům přirozený lesk

- rychle se vstřebává

- nezanechává tak skvrny na polštáři

- zamezuje lámavosti vlasu od polštáře

- definuje vlnité vlasy

- umožňuje snadnější úpravu vlasů







POPIS PRODUKTU:

Noční sérum poskytuje hloubkovou výživu pro všechny typy suchých vlasů. Během noci jsou vlasy připraveny k regeneraci a absorpci všech živin, které se jim během dne nedostávají. Díky výtažkům z kosatce a směsi 5 vitamínů, včetně vitamínu E, sérum hloubkově proniká do vlasů během 8hodin a zcela se absorbuje. Jeho Jemná krémová textura vyhovuje všem typům vlasů: u jemných vlasů dopomáhá k jejich poddajnosti a u normálních až hrubých vlasů napomáhá k jejich zjemnění a snadnější práci s nimi. Během noci vlasy postupně absorbují živiny séra, aby jim byly navráceny všechny potřebné vitamíny. Sérum má strukturu v podobě lehkého krému do vlasů, a lehce se vstřebává. Ráno jsou vlasy vyživeny a jsou na pohled i dotyk jemnější a snadněji se upravují.



HLOUBKOVÁ NOČNÍ REGENERACE

VAŠICH VLASŮ PO DOBU 8 HODIN


Složení:

Kořenový extrakt z kosatce: během noci se postupně vstřebává a dodává vlasům potřebné živiny, které během dne ztrácí. Na vlasech vytváří ochranný film pro jejich krásu. 5 vitamínů: intenzivní výživa vlasů pro jejich hydrataci a lesk.


TECHNOLOGIE: KOŘENOVÝ EXTRAKT Z KOSATCE

+ 5 VITAMÍNŮ



Jak aplikovat:


Aplikujte 2 až 4 pumpičky séra v závislosti na délce a síle vlasů. Nanášejte na délky a konce vlasů. Sérum lze emulgovat do mokrých, ručníkem vysušených vlasů. Další úprava vlasů na noc není třeba. Neoplachujte. Podle potřeby se znovu aplikuje na suché vlasy, aby se zvýšila jeho účinnost během noci.





VAŠE RECENZE:

 

Lucie P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt předčil očekávání, rychle se vstřebává, krásné voní a výsledek jsem viděla už po týdnu používání. Protože mi zpěvník vlasové vlákno. Bohužel rychle ubývá z lahvičky.


Jsem ráda za vyzkoušení tohoto séra. Vlasy mám poničené díky barvení vlasů na blond, díky toho byly náchylné k natahování a poté ulomení vlasu. Sérum jsem používala každý večer, nebo po umytí vlasů. Vlasy jsou více uzavřené, díky toho jsou i na pohled atraktivnější, nenatahují se a jsou na omak příjemnější. A navíc Vám dodá ještě krásnou vůni a hebké ruce.

Obávala jsem se, že mi sérum bude mastit vlasy a nebude se chtít vsáknout. Přijde mi, že se mi vlasy masti dokonce méně a produkt se vstřebá do pár sekund.

Nevýhodou je, že rychle ubývá z lahvičky a že obsahuje silikony, které pro vlasy nejsou vhodné a díky toho právě dělají lepší vlasový dojem. Takže je otázka jestli vlasy po vysazení séra zůstanou v lepším stavu, nebo se zase vrátí do toho původního, ale to bych produkt musela testovat alespoň čtvrt si půl roku.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Denisa F. V.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Nadherna vona.

Vlasy krasne zjemni, rozziari.

Pocit ako po navsteve kadernika.

Maximalna spokojnost, nad moje ocakavania a mozem len odporucit 🙂


Toto nocne serum je TOP, nad moje ocakavania 🤩


Aplikovala som ho (1-2 davky pumpicky):

▪️na vlhke vlasy vysusene iba uterakom

▫️pravidelne pred spanim na suche vlasy (do dlzok a koncekov)


Serum sa nikdy po naneseni neoplachuje!


Vlasy boli uz po par nociach kvalitovo ako po navsteve kadernicky (osobne tento pocit milujem, ale vydrzi vzdy len do nasledneho umytia) - hladke a neskutocne prijemne na dotyk ✨


👩🏻‍🦳serum vlasy krasne rozziarilo ✨

👩🏻‍🦳vzdy sa uplne vstrebalo (nemusite sa bat, ze zanecha stopy na vankusi)

👩🏻‍🦳dalsi bonus je jeho prijemna vona

👩🏻‍🦳za mna NAJ pocit hladkych vlasov pocas celeho dna


ak sa chcete aj vy rano prebudzat s pocitom krasnych vlasov isto toto serum odporucam vyskusat, u mna uz bude mat svoje miesto v kupelni nastalo aj po testovani 🤩


Celkové hodnocení: 5/5

 

Petra W.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Vlasy jsou hebké, dobře se rozčesávají, příjemná vůně i konzistence.


Noční sérum je ve velmi hezkém flakonu. Používala jsem vždy na noc, jak je doporučováno a musím přiznat, že po použití nemám ráno po probuzení tolik krepaté vlasy, jako jsem dříve měla po rozčesání copu, který si dělám na spaní. Konzistence je příjemná, nemastná, nemusím si pak umývat ruce, jako po některých přípravcích. Příjemně voní. Jediný zápor bych viděla ve vysoké pořizovací ceně, na dlouhé vlasy je potřeba více "pumpnutí" do dlaně.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Nikola M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Sérum krásně voní a rychle se vstřebává. Vlasy jsou po něm hebké, mají přirozený lesk a ráno se snadno rozčesávají. Je to skvělý pomocník pro suché vlasy. Určitě bych ho každému doporučila:-)


Sérum hodnotím kladně. Mezi jeho pozitiva patří vůně, složení z několika vitamínů, vstřebávání se. Vlasy jsou po něm hebké, nejsou tak suché, mají přirozený lesk a díky tomu vypadají zdravě :-)


Celkové hodnocení: 5/5

 

Nikola K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt miluju. Serum pouzivam od zacatku testovani 3x tydne a jsem maximalne spokojena.


Nocni serum je uzasna doponkova pece pro vsechny vlasy. Pouzivam znacku uz delsi dobu a tohle serum mym vlasum dodalo potrebnou nocni peci za coz jsem hrozne rada. Po ukonceni testovani rozhodne objednam dalsi. Holky, doporucuju.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Dominika M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt ma veľmi zaujal a veľmi uspokojil moje očakávania. Produktu dávam 10 bodov z 10.


Ako prvé ma na nočnom sére na vlasy zaujala jeho naozaj nádherná vôňa. Už po prvých použitiach som videla na vlasoch zmenu. Vlasy na pohľad vyzerajú rozžiarenejšie a sú hodvabnejšie. Sérum sa krásne vstrebe do vlasov. Pocit ako od kaderníčky. So sérom som veľmi spokojná.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Patrícia P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt splňuje to, čo slubuje. Má luxusný obal a krásne vonia.


Nočné vyživujúce sérum pre suché vlasy splňuje to, čo aj slubuje. Mam zosvetlené vlasy, bohužial kvôli tomu aj poškodené. Serum aplikujem do suchých vlasov každý deň pred spaním. 2-3 pumpičky do dĺžok. Na korienky si nedávam. Obal pôsobí naozaj luxusne. (Sklenená flaša) Osobne som bola prekvapená akú dobrú konzistenciu má produkt. Takú gélovo-krémovú. Vonia úžasne a vlasy mi naozaj vyživuje. Odporúčam pre každého, kto má suché a/alebo poškodené vlasy. Vlasy sa mi vôbec nemastili rýchlejšie. Aj pri používaní si umývam vlasy 2x týždenne, rovnako ako keď som ešte serum nepoužívala. Ráno mám vždy hebké vlasy a ľahko sa vyčesávajú.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Dorothea S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Testovaný produkt predstavuje nočné vlasové sérum Kérastase Nutritive 8H Magic Night Sérum.


Testovaný produkt mal na prvý dojem krásnu jemnú vôňu, ktorá pretrvávala po dobu niekoľkých hodín. Sérum sa nanáša do vlasov, ktoré sú presušené uterákom, alebo úplne vysušené. Nakoľko mám dlhšie vlasy – cca do polovice chrbta – potrebovala som dve až tri pumpičky séra do celej dĺžky vlasov. Ráno som nepociťovala na vlasoch nič – myslím tým, že vlasy neboli mastné. Naopak, ľahko sa rozčesal, mali krásnu vôňu a boli živšie. Rozumiem, prečo ide o sérum nočné, potrebuje sa do vlasu vpiť, čo môže trvať aj pár hodín. Skúšala som sérum aj počas dňa, to som si všimla jemný mastný filter, ktorý však po noci na vlasoch nebol. Hodnotím 9/10.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Alexandra M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

So sérom som spokojná, vôňa na vlasoch je krásna, plní svoj účel na 100%.


Sérum na vlasoch krásne vonia celý nasledujúci deň po použití, vlasy sú ráno hebké a ľahko sa rozčesávajú, končeky niesú suché. Mojim vlasom to veľmi sadlo nakoľko ich mám jemné a motajú sa mi hlavne v noci. Výhodou je aj veľké a praktické balenie s pumpičkou. Skúšala som ho aplikovať aj na suché aj na vlhké vlasy, nevidím v ňom nijaké mínus. Väčšinou mi aplikovanie iných sér už na suché vlasy spôsobilo že vyzerali neumyto. Pri tomto produkte sa mi to nestalo.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Markéta S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Noční sérum na vlasy od Kérastase mě velmi pěkně překvapilo. Je to naprostá pecka.


Toto úžasné sérum můžu určitě všem doporučit. Vlasy hned po jednom použití byly krásně hebké, snadno se rozčesávají a vypadají na pohled krásně zdravé a lesklé. Konečky vlasů jsou více hydratované. Zkoušela jsem používat na mokré i suché vlasy a obojí mi vyhovovalo. Po použití séra se vlasy neslepily. Dokáže i krásně vlasy provonět.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Karolína D.

Testování organizované pro www.douglas.cz

Skvelé sérum úžasne vonia aj vyživujepoužila som na suché vlasy a nechala pôsobiť cez noc.


Produkt som testovala ako bolo napísané 2-4 pumpičky na suché/vlhké vlásky na koriensky a do dĺžok som s pokojná s tým že je na noc vlasy mi zostali po ňom hneď jemnejšie no z prva ráno boli naspäť suchšie ako po použití treba aplikovať naozaj každodenne a začleniť si to do svojej rutiny každopádne vlásky po ňom krásne voňajú a sú pekné som spokojná a ďakujem za možnosť testovať.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Lidu M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Vlasy jsou krásnější a produkt nádherně voní


Moc děkuji all2test za vyzkoušení tohoto séra. Jak už název napovídá, je opravdu magické. Výsledek jsem viděla asi po týdnu. Vlasy jsou zářivější, vypadají zdravěji a nemám je tak krepaté. Objevila jsem další skvělý produkt od značky Kérastase! Vřele doporučuji


Celkové hodnocení: 5/5

 

Nikola K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Rozhodně se jedná o produkt, který bych doporučila a už teď vím, že ho budu používat dále.


Od první aplikace a výsledků, které byly vidět opravdu téměř ihned jsem se do produktu zamilovala. Mám vlasy melírované, takže právě délky a konečky vlasů dostávají opravdu zabrat. Již po první aplikaci byly konce viditelně zacelené, silnější a na pohled pevné. Používám nejen jako noční péči po umytí vlasů, ale klidně i do suchých vlasů během dne. Vlasy pocitově nijak nezatěžuje, ani nejsou mastné, pokud by se toho někdo bál. Skvělým bonusem je nádherná vůně. Už teď vím, že až produkt vypotřebuji, rozhodně si jej budu chtít pořídit znovu.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Lenka G.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Úžasne vonia, nie je mastný, čiže z neho nie sú vlasy mastné, zatiaľ výsledok nevidim, používam ďalej a teším sa, jediný rozdiel cítim na tom že tak neelektrizujú vlasy, neviem či z toho, ale toto som spozorovala.


Krém, serum na vlasy má prekvapil že po prvom otvorení krásne vonia, bala som sa mastnoty na vlasoch, ráno a na vankúši, nič z toho sa nekonalo, vlasy sa skvele hydratovali, za tých pár dni pozorujem že menej elektrizujú, nie su vôbec mastne, na vankúši ani stopy, teším sa na ďalšie výsledky.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Adéla M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Je to snad ten nejlepší produkt na vlasy ! Vlasy mám hebké , leskle a daji se rozcesat !


Je to snad ten nejlepší produkt na vlasy ! Vlasy mám hebké , leskle a daji se rozcesat ! Pokrok u vlasů jsem zaznamenala ihnedJsem rada za zkušenost a rozhodne budu doporučoval dal !


Celkové hodnocení: 5/5

 

Veronika P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt jsem používala každý večer před spaním po umytí a vyfoukání vlasů. Vždy jsem produkt na nesla do konců, ráno byly vlasy jako proměněné. Produkt můžu doporučit


Hned po prvním použití produktu jsem byla z výsledků nadšená, produkt je velmi kvalitní. Nezanechává vlasy mastné čehož jsem se zpočátku bála. Produkt jsem používala každý den po umytí a následném vyfoukání vlasů. S produktem jsem velmi spokojená a vyhovuje mi jak jeho konzistence tak nádherná vůně. Vlasy i na pohled vypadají zdravě lesklé. Barvě dodají zářivý efekt.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Soňa K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt ma príjemne prekvapil. Obvykle niesom spokojná s vlasovými sérami ale toto mi pomohlo. Vlasy boli viditeľne lesklejšie a pôsobili tak zdravšie. Určite odporúčam.


Na moje prekvapenie mi toto sérum veľmi pomohlo. Vlasy pôsobili zdravšie. Hneď po nanesení ma ohúrila vôňa a ľahká aplikácia, nakoľko sérum nie je mastné ani príliš tekuté.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Marie N.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Produkt jsem vyzkoušela na mokré i suché vlasy, vždy na noc, jak bylo doporučeno. Ráno jsem byla opravdu spokojená, vlasy byly jemnější, lépe se rozčesávaly a vydržely i delší dobu nemastit se. Doporučila bych opravdu produkt používat na noc a v řádném dávkování, jako je uvedeno na krabičce, nedávat zbytečně mnoho produktu. Již po dvou použití cítí velký rozdíl, věřím, že po delší době budou mé suché a lámavé vlasy opět plné života.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Jana S.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Úžasné noční hydratační sérum, jsem nadšená. Výhoda je že se už ráno nemusí oplachovat a nezatěžuje vlasy protože má lehkou gelovou konzistenci. Vlasy ráno nemám tak přesušené a krepaté a jdou hezky rozčesat. Za mě je to super péče navíc k noční rutině a nezabere žádný čas.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 4/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Adéla Š.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Totálně nejlepší věc, kterou jsem na vlasy vyzkoušela! Vůně: 200/10, vlasy předtím: 6/10, vlasy potom: 100/10, konečky: 1000/10 - Miluju! Nelepí to, má to dokonalou strukturu, fakt nejlepší sérum na vlasy. Děkuju moc za možnost si vyzkoušet takovou topovku! 😍


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Anna T.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Především bych velmi chtěla poděkovat za možnost sérum testovat. K produktu: Jako jedu z prvních věcí bych ráda vypíchla perfektní design, sladěnost barev v “ombré” i tvar padnoucí do ruky, vzhled působí velmi moderně a působivě. Jediné, čeho bych se možná trochu bála vůči praktičnosti je skleněná lahvička, která by při pádu mohla způsobit nepěknou škodu, ale na druhou stranu je jistě šetrnější vůči životnímu prostředí. Další z věcí, která při zkoušení séra samozřejmě zaujme, je vůně. Ta není příliš výrazná, spíše jemnější, což si myslím, že je plus vzhledem k tomu, že sérum je určené na noc. Lepší účinek jsem zaznamenala na vlhkých vlasech, ale i při aplikaci na suché vlasy byl ráno vidět rozdíl. Vlasy šly snadno rozčesat, byly hladké, lesklé i takové lehčí. Mám občas problém, že se mi mokré vlasy zvlní, při použití séra se to nestávalo, zůstaly hezky rovné. Zkoušela jsem i tip ze stránky Notino, a vlhké vlasy se sérem stáhnout do copu, udělá to krásné lehké vlnky. Sérum hodnotila velmi kladně, je to má první zkušenost s touto značkou a budu velmi ráda, když v budoucnu budu moci tuto značku ještě testovat.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 4/5

Spokojenost s produktem: 4/5

 

Elizabeta N.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Jsem z tohoto séra úplně nadšená! Zaprvé, přišlo mi, že účinek není "smývatelný", jak to často bývá u podobných produktů. Při pravidelném používání lesk vlasů zůstane nadéle, i když produkt zapomenete jednou použít. Myslela jsem, že efekt bude spíše kosmetický jednorázový - ale ne, akumuluje se a opravdu vlasy výživuje a regeneruje je. Další věc: zezačátku jsem sérum používala přesně dle instrukce, před spaním minimálně na 8 hodin, ale skoro každé ráno si myju vlasy... i přitom jsem výsledek viděla, dost výrazný. Pak jsem začala nanášet kromě klasické večerní dávky ještě menší množství séra po umytí vlasů ráno jako bezoplachovou péči - a tak se z mých vlasů staly naprosto nejlepší vlasy, co jsem kdy měla! Hezky voní, jsou lesklé, hladké, takové "nasycené" bych řekla. Žádné minusy jsem zatím nezaznamenala, a to už jsem sérum pořádně vyzkoušela více způsoby :) Za mě jednoznačně 10/10!


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Kateřina P.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

S nočním sérem jsem moc spokojená. Vlasy neslepuje, nezatěžuje. Před spaním nanesu do suchých vlasů a ráno je mám krásně výživené, hebké a snáz se rozčesávají. Co oceňuji nejvíce je, že vlasy drží tvar. Bála jsem se, že se sérum vsakne do vlasů a ony se mi začnou více vlnit (používám přípravky na narovnávání) , ale naštěstí se tak neděje. Za mě skvělý produkt.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Iveta B.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Noční sérum pro hloubkovou regeneraci je za mě naprosto dokonalé. Sérum jsem používala pouze na suché vlasy. Vlasy mám velmi jemné s roztřepenými konečky. Po použití séra byly lesklé a krásně se rozčesávaly. Sérum má velmi příjemnou vůni. Překvapilo mě, že i přesto, že má krémovou konzistenci, tak nezanechává mastné vlasy. Určitě doporučuji :-)


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Markéta N.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Mám jemné, dlouhé a melírované vlasy a musím říct, že jsem opravdu spokojená. Sérum vůbec neslepovalo vlasy a zůstaly krásně lehké a oddělené. Emulze je lehká a vlasy opravdu vyživuje. Už po 5 použitích jde vidět rozdíl a jsem moc spokojená.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 4/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Lucie K.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Dokonalé sérum, takhle krásné a vyživené vlasy, jako po používání tohoto přípravku, jsem nikdy neměla. Ráno šly vlasy dobře rozčesat, nebyly zamotané. Sérum krásně voní a na vlasech není vůbec mastné, hned se vstřebává. Výrobce uvádí, že večer na vlasy použít dvě pumpičky (2x zmáčknout) ale já myslím, že hodně záleží na délce vlasů. Já mám dlouhé a extremně husté a mě dvě pumpičky nestačily, většinou jsem spotřebovala jednou tolik. Nicméně dokonalá kosmetika, za mě po vyzkoušení jednička mezi všemi a od teď nepoužívám jinou.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Barbora K.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Noční sérum na vlasy mě překvapilo svou nádhernou vůní velice příjemnou konzistencí. Při nanášení nelepí a rychle se do vlasů vstřebá. Zkoušela jsem vetřít do vlhkých vlasů, a také do vyfoukaných suchých vlasů. Mně osobně vyhovuje do vyfoukaných, ale obě verze jsou v pořádku. Vlasy ráno nejsou mastné a vypadají leskleji a zdravěji. Produkt hodnotím kladně.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 4/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Nelly E.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Jsem moc ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet tento zázrak od Kerastase, mám po něm vždy vlasy hebounké a voňavé, jako když právě odcházím od kadeřníka! Doporučuji všema deseti.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Karolína P.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Mé vlasy jsou přirozeně vlnité. Bohužel však mé vlny nejsou jednotné, a proto je často upravuji žehličkou nebo kulmou. I přes používání kvalitní vlasové kosmetiky a tepelné ochrany, jsou mé vlasy (převážně u konečků) suché, lámou se a třepí. Díky tomuto séru, které slibuje až osmihodinovou hydrataci, jsou mé vlasy už po dvou týdnech vyživenější, na dotek hebčí a velmi dobře se rozčesávají. Navíc sérum nádherně voní a vůně na vlasech vydrží i další dva dny. Měla bych zde zmínit i nějaké zápory tohoto produktu, ale na žádné jsem v průběhu svého testování nenarazila. Tento produkt bych doporučila všem ženám a mužům, kteří mají suché, málo vyživené nebo namáhané vlasy.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Anna N.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Úžasné sérum s nádhernou vůní. Produkt má velice příjemnou gelovou texturu, která vlasy nezatěžuje. Vlasy jsou po ní hydratované, leské, uhlazené a skvěle voní.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Aneta O.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Jsem naprosto okouzlena! Nádherná vůně, hedvábná textura, příjemná aplikace a hned po prvním použití jsem nemohla spustit ruce ze svých vlasů, jak byly hedvábné a hebké na dotek! Vlasy jsou na pohled vitálnější, omlazené, zdravější a já se nemůžu dočkat další a další aplikace. Luxusní balení nočního séra je jen pomyslná třešnička na dortu. Bravo!


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Kornelia K.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Som očarená! Serum nádherne vonia a spĺňa všetko čo som očakávala. Mám dlhé suché a poškodené vlasy a serum mi krásne začali končeky, vlasy sa mi ľahšie rozcesavaju, neelektrizuju. Jednoznačne odporúčam všetkými 10timi.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Kateřina S.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Toto sérum mě velmi zaujalo. Má nádhernou parfemaci a skvěle hydratuje konečky a jsou krásně jemné. Má velmi elegantní obal. Jsem moc ráda že ho mohu testovat protože od Kerastáse jsem nic nezkoušela.Děkuju


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Monika V.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Noční vlasové sérum od Kérastase. Nejlepší sérum co jsem na vlasy měla. Po porodu mi vlasy hodně padaly. Toto sérum jsem nanášela každý večer na suché vlasy, a když jsem si vlasy umývala, tak i na vlhké vlasy. Po probuzení jsem měla vlasy krásně jemné, vyživené.

Za mě toto sérum 10/10.

Příjemná vůně

Vlasy jemné, lesklé a hlavně zdravější.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 4/5

 

Dita V.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Jsem jedním slovem nadšená. Sérum je lehké, když jsem ho nanášela poprvé měla jsem pochybnosti, zda to s mými vlasy udělá nějakou parádu, ale opak byl pravdou. Vlasy hned po prvním užití byly poddajnější a už na oko krásně vyživené. 6-8 pumpiček si dávám před každým umytím hlavy a vlasy jsou prostě úžasné. Před necelými 2 lety jsem darovala téměř 50cm vlasů a skončila s mikádem. Jsem ale milovník dlouhých vlasů a tak jsem zatím vlasy střihla jen jednou. Konečky byly ale cítit, že jsou sušší. Po cca 2 týdnech pravidelného užívání séra jsou i konečky opět ve skvělé formě a přesně to jsem od produktu očekávala.

Jako bonus musím říct, že nádherně voní! Nejraději bych tu vůni měla i jako parfém :)

Zápory mě nenapadají, snad jen vyšší pořizovací cena, ale kvalita produktu ji rozhodně vyváží.

Za mě produkt rozhodně doporučuji a po využívání testovacího balení si ho zase pořídím.

Všeobecně jsem fanouškem přírodní kosmetiky, tady jsem ale udělala vyjímku a jsem za to opravdu moc a moc ráda.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Veronika K.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Sérum na vlasy som skúšala prvýkrát a bola som príjemne prekvapená. Vlasy v noci sérum skvele "napijú" a ráno sú viac vyživené, hebké a lepšie sa rozčesávajú. Som veľmi spokojná.


Celkové hodnocení: 4/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 4/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Alexandra M.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Tento produkt ma očaril. Splnil všetky očakávania,najkrajšia je vôňa, ktorú cítiť po luxuse. Už po týždni užívania som si všimla že vlasy sa mi lámu menej ako pred tým,sú vyživené a pružnejšie. Sérum je vhodné používať každý deň. Počas noci sa produkt vstrebe do vlasov a ráno sú vlasy úplne hebké. Serum nemá žiadne negatíva, splní očakávanie aj náročneho zakazníka. Do tohto produktu sa oplatí jednoznačne zainvestovať.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Réka M.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

KÉRASTASE Nutrituve 8H Magic Night Sérum - Fantastický produkt! Výrobok prišiel na čas a pekne zabalený. Sérum posilňuje suché vlasy, zanecháva ich vyživné, lesklé a zamatovo hebké. Používam na vlhké vlasy pred fenovaním, ale aj na suché. Vlasy som mala už po prvom použití krásne lesklé, hladké, a mali príjemnú vôňu. Sérum odporúčam najmä tým, ktorý majú suché a lámavé vlasy. Určite sa oplatí do produktu investovať.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Timka F.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Perfektní sérum, které se používá na noc, má příjemnou vůni, dobře se na vlasy aplikuje. Vlasy jsou po použití sera jemné, hebké, dobře rozcesatelne a mají jemnou vůní.


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 5/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Barbara B.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Toto serum na vlasy mě příjemně překvapilo. Mám velmi suché, hrubé a dlouhé vlasy, a tak jsem dlouho hledala kosmetický přípravek, který by jim dodal lesk a hebkost.

Zkoušela jsem již serum na vlasy od stejné značky - Blond Absolu Serum, které mi bohužel úplně nevyhovovalo. U tohoto sera, které je doporučeno především blonďatým vlasům, jsem nezaregistrovala na vlasech žádný markantní rozdíl. Ovšem to samé nemohu říci o Seru Nutritive 8H Magic Night, které jednoduše předčilo moje očekávání. Nanáším ho pravidelně - každý večer před spaním. Ráno mám vlasy hebké, lesklejší a také se snadněji rozčesávají. Mimo to, tento přípravek nádherně voní a vlasy se mi po něm tolik nemastí. Jako jediný zápor mohu uvést jeho rychlou spotřebu. To je ovšem dáno tím, že mám husté vlasy, které potřebují větší množství tohoto výrobku :). Každopádně tento produkt mohu jen doporučit! Především těm, kteří mají suché vlasy a určitě si ho opět pořídím! :)


Celkové hodnocení: 5/5

Kvalita produktu: 4/5

Účinnost produktu: 4/5

Spokojenost s produktem: 5/5

 

Kristýna K.

Testování organizované pro cosmetix.cz/sk

Noční sérum bych hodnotila kladně i přesto, že po tak krátké době nejsou vidět velké rozdíly. Sérum vlasy nijak nemastí a ráno jsou po vstřebání vlasy hebké a jdou snadno rozčesat.


Celkové hodnocení: 4/5

Kvalita produktu: 5/5

Účinnost produktu: 4/5

Spokojenost s produktem: 4/5

 

Denisa H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Kérastase vlasové sérum, které je skvělé. Vlasy jsou po něm hebké, jemné a velmi lesklé. Napomáhá zmírnit roztřepené konečky. Mohu doporučit.


Na sérum jsem se velice těšila. Nastává období zimy a konečky vlasů mám trochu roztřepené. Už dlouho jsem sháněla nějaké sérum, které by mi pomohlo. Sérum má hezkou vůni. Konzistence je akorát, aby se snadno nanášelo na vlasy. Sérum jsem zkoušela na vlhké vlasy. Pravidelným používáním dokáže pomoct i na roztřepené konečky. Nanáším do délek vlasů, které jsou pak hezky hebké, jemné ale hlavně lesklé a krásně voní. Za mě je to jedno z nejlepších sér co jsem kdy vyzkoušela. Moc bych sérum doporučila.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Martina Ž.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Jedním slovem pecka! Vyzkoušela jsem hodně podobných přípravků, ale ani jeden z nich mi nedokázal tak moc změnit vlasy a konečky, které mám opravdu hodně zničené. Vlasy jsou na omak tak hebké, na pohled zdravé a krásné.


Dokonalý produkt, nic mi neudělalo tak krásné vlasy, i okolí si všimlo, což se moc často nestává. Vím, že po použití budu kupovat a už asi nikdy nepřestanu, protože tohle je neskutečná věc. Používám na mokré vlasy, na suché málo kdy, lepší efekt mi sérum udělá na mokrých vlasech. Určitě doporučím dál.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Khomits K.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Дуже сподобалася серія глибокого регенерації волося . Після миття волося глибоко зволожене та сяюче . Ні від одного засобу з масмаркету я не отримувала такого ефекту гладкою і , свіжості та блискучості .


Все дуже сподобалося, волося як після салоного догляду , буду радити всім друзям цю сироватку . Волосся після неї блискуче , наповнене і живе також легко розчісується та довго зберігає здоровий блиск !)


Celkové hodnocení: 5/5

 

Mária B.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Jemné krémové sérum veľmi príjemnej vône, ktoré zanechá vlasy hebké na dotyk a vyživené na pohľad. Za mňa super.


Jedná sa o nočné vlasové sérum pre hĺbkovú regeneráciu vlasov. Sérum má jemnú krémovú textúru a je vhodné pre všetky typy suchých vlasov. Vlasom dodáva prirodzený lesk. Mojim krepovitým vlasom poskytuje zjemnenie, taktiež sa po jeho použití oveľa ľahšie rozčesávajú a celkovo aj práca s nimi je jednoduchšia. Ráno sú vlasy nielen vyživené, ale aj na pohľad a dotyk jemnejšie a ľahšie sa upravujú. Sérum má štruktúru v podobe ľahkého krému do vlasov, a teda rýchlo sa vstrebáva, čím nezanecháva žiadne škvrny na vankúši.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Natálie B.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Vždy mě produkty značky Kerastase umí příjemně překvapit. Tohle noční sérum nejen krásně voní, ale opravdu jsou po něm vlasy o 100% jemnější a krásně se lesknou. Já osobně mám vlasy dost suché a tohle je pro mě jako stvořené. Vlasy jsou ráno jako vyměněné už po prvním použití.


Toto noční sérum bych doporučila všem, kdo mají suché a lámavé vlasy. Já si vlasy nebarvím, ale i tak dostávají zabrat častým žehlením a fénováním. Použití nočního séra u mě udělalo rozdíl již po prvním použití. Ráno byly vlasy krásně jemné a lesklé, aniž bych je musela žehlit nebo nějak upravovat a to nemluvím a nádherné vůni. Cena rozhodně odpovídá kvalitě a velikosti produktu, protože na dlouhé vlasy jsem použila 2dávky a věřím, že sérum vydrží dost dlouho, aby vlasy se vlasy po dlouhodobém užívání krásně zregenerovaly.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Kateřina M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Skvěle vyživuje a hydratuje, vlasy jsou lesklé a produkt nádherně voní.


S produktem jsem nad mé očekávání velmi spokojená. Vlasy už po prvním použití byly druhý den krásně vyživené. Vlasy mi přestaly elektrizovat, nelámají se. Mezi klady určitě dodám vůni, konzistenci, hydrataci. Nezatěžuje vlasy. Nemám k produktu žádnou vítku. Produkt určitě doporučuji a děkuji za možnost vyzkoušení.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Veronika O.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Skvělé sérum, díky kterému mám jemnější vlasy, výživa je na nich opravdu znát. Použila jsem jej zatím asi 3x, přesto je možné pozorovat změny již od prvního použití. Vlasy jsou jemnější, vyživenější, hladší na dotek.


Děkuji za poskytnutí tohoto nočního séra k testování. Už po prvním použití jsem pozorovala, že vlasy jsou hladší, jemnější na dotek a působí vyživené a regenerované. Použití je velmi snadné, i díky stručnému návodu k použití. Sérum má krémovou konzistenci, což jsem uvítala - pro aplikaci jej považuji za lepší než na příklad olejíček.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Gabriela S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Celkově hodnotím pozitivně. Co slibuje,splňuje.


Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum po dobu 8 hodin hydratuje vlasové vlákno- vlasy se snadněji rozčesávají,jsou rozhodně hebčí na dotek. Taky se mi zdají lesklejší. Má se rychle vstřebat a nezanechávat skvrny na polštáři,s tím taky souhlasím. Taky krásně voní.

Akorát jsem čekala,že na tom budou o dost líp konečky.

Za mě má ale víc plusů než minusů.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Monika M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

S regeneračním sérem od Kerastase jsem neskutečně spokojená. Dodává vlasům krásnou a nevtíravou vůni, nahrazuje i funkci kondicionéru a pečující masky . Nezanechává vlasy mastné, “těžké” nezatěžuje je a ani nevysušuje. Právě naopak, vlasy jsou po použití lesklé , vyživené, hydratované a přesto vzdušné a objemné. Mám zkušenosti i s pečujícím olejíčkem od Kerastase, který mi taky moc vyhovuje. Doporučuji vyzkoušet všemi deseti, pokud vás taky trápí suché a poškozené vlasy.


Po pravidelném používání séra je skutečně znát , že moje vlasy jsou na omak pevnější a méně se lámou . Vynikající pečující produkt, který si do budoucna určitě zakoupím opakovaně. Pečující olejíčky a hydratační ochranné krémy na vlasy obecně docela často střídám , hodně z nich jsem již vyzkoušela .Tenhle od Kerastase se skutečně velmi povedl . Vlasy skvěle zacelí, zjemní, vyživí ,hydratuje a provoní po celý den , bez pocitu zatížení anebo mastnoty . Oceňuji opravdu velmi příjemnou, nevtíravou vůni a jemnou, fluidní konzistenci . Mohu jen a jen doporučit , jedná se o skvělý pečující a funkční produkt za poměrně dostupnou cenu vzhledem k jeho kvalitě .Skrátka a jasně, s tímhle regeneračním nočním sérem jsem neskutečně spokojená. Dodává ráno po aplikaci vlasům krásnou vůni, nahrazuje i funkci kondicionéru a pečující masky . Nezanechává vlasy mastné, “těžké” ,nezatěžuje je a ani nevysušuje. Právě naopak, vlasy jsou po použití lesklé , vyživené, hydratované a přesto vzdušné a objemné. Mám zkušenosti i s pečujícím olejíčkem od Kerastase, který mi taky moc vyhovuje. Doporučuji vyzkoušet všemi deseti, pokud vás taky trápí suché a poškozené vlasy.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Ema G.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Celkovo to bolo veľmi príjemné testovanie, výrobok prišiel na čas a pekne zabalený :) Už hneď ráno po večernej aplikácií som mala možnosť pocítiť, že vlasy sú veľmi jemné a hebké na dotyk+ krásne voňali.


Aplikácia produktu je veľmi jednoduchá. Produkt vonia veľmi príjemne a milo ma prekvapilo, že som ho z vlasov cítila aj ráno. Vlasy boli ráno hebké a veľmi jednoducho sa rozčesávali. Po niekoľkých použitiach som začala vnímať aj väčší lesk vo vlasoch, ale mám pocit, že mi vlasy zmastneli rýchlejšie ako zvyčajne. Výrobok by som určite doporučila primárne ľuďom so suchším typom vláskov. V testovaním budem určite pokračovať- zaujíma ma či to bude mať aj nejaký dlhodobý efekt na moje vlasy.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Nikola K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Mám zničené vlasy a tento produkt mě mile překvapil. Vlasy po něm byly hebké a jemné na dotek.


Tento produkt jsem měla v ruce poprvé a mile mě překvapil. Dávkování je jednoduché a i po stránce designu je produkt hezký. Velice mě překvapilo, že produkt je vážně funkční. Mám po večerním použití ráno vlasy skvěle hebké a jemné. Nic bych tomu nevytkla.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Eva K.

Testování organizované pro www.douglas.cz

Za mě je tohle úplně top produkt na vlasy, jsou krásně jemné, snadno se rozcesavaji, tento produkt mě opravdu mile překvapil a určitě doporučuji-


Skvělý produkt na péči o vlasy ,vlasy jsou krasne jemné,snadno se rozcesavaji ,vlasy vypadají opravdu krásně, já si toto sérum zamilovala a určitě si koupím další balení ,doporučuji všemi deseti .Tomuto séru nemám co vytknout.Jsem naprosto spokojena.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Karolína T.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Testování mě velmi bavilo. Sérum mě opravdu mile překvapilo a přesvědčilo, že žádné jiné zatim pro mě nebylo to pravé.


Vlasové sérum se velmi dobře nanáší , nezanechává vlasy slepené nebo jinak zatéžkané co jsem měla pocit u jiných značek. Velmi krásně voní. Měla jsem roztřepené vlasy, suché a nevzhledné nyní mi přijdou zdravější a ucelenější za což dávám velké plus. Dalším pozitivum je to, že vlasy jdou po aplikaci snáž rozčesávat. Takže doporučuji všem kdo má suché roztřepené vlasy nebo se sklony k zacuchávání.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Alexandra K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkty od Kérastase ma opäť nesklamali, je to veľmi kvalitná vlasová kozmetika a so sérom som nadmieru spokojná.


Ako prvé ma na sére očaril jeho obal a vôňa. Vlasy boli na další deň krásne hebké, lesklé a vyživené. Sérum moje vlasy nemastilo. Vlasy sa ľahko rozčesávali a boli prevoňané celý deň. Odporúčam ho na všetky typy vlasov.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Dita K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum je dražší, ale nejlepší investice pro vaše vlasy. Moje toto sérum zachránilo a už nechci nic jiného. Top


Kérastase Nutritive 8H Magic Night Serum mým vlasům dodává hloubkovou péči po které jsou moje vlasy krásně jemné, výživené, snadno se rozčesávají, jsou pevnější a neskutečně krásně voní. Jsem naprosto spokojená a mohu všem vřele doporučit. Je úžasný


Celkové hodnocení: 5/5

 

Lucia H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Prvý krát som sa stretla zo značkou Kérastase osobne.A som neskutočne prekvapená aké je sérum úžasné!


Ak by som to mala zhrnúť do jedného slova tak by znelo: ZÁZRAK!!Naozaj som nečakala také výsledky.Kedže ma dlhodobo trápili zakudlené vlasy.Prvé ráno po použití bolo WAW!Neverila som, čo sa mi to s vlasmi stalo.Vlastne som uch nemusela ani česať, pretože boli rozčesané!Vôňa neskutočná.Môžem dodať len toľko, že toto sérum a celkovo produkt je jeden z najlepších čo som kedy mala a za to Vám ĎAKUJEM!!!


Celkové hodnocení: 5/5

 

Monika K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Intenzivní testování produktu po dobu 2 týdnů, aplikace přes noc každý druhý den. Vyzkoušela jsem aplikaci i na umyté vlasy před vysoušením (mohu jedině doporučit).


Vlasy jako z reklamy? Tak jako každá žena, chci i já mít ty krásné, zdravé a lesklé vlasy bez poškozených konečků. 8H Magic Night Sérum od Kérastase je jako tekuté zlato, které nejenže nádherně voní, ale taky se postará o 100% hydrataci a hlavně poskytne důkladnou péči vašim vlasům. Boj se suchými a roztřepenými konečky je tedy u konce. I když se tohle bezoplachové sérum nanáší na noc, já jej používám i do mokrých vlasů před vysoušením. Pro mě je to nepostradatelný pomocník, který už doma rozhodně nesmí chybět.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Anastasiia K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Krásné balení, lehká nemastná textura, rychle se vstřebává, nezanechává stopy na oblečení, příjemně voní


Zjistila jsem ze produkt rychle se vstřebává a nezanechává skvrny na polštáři, po dobu 5-6 hodin vlasové vlákno vypadá mnohem lepší, vlasy se snadněji rozčesávají a jsou hebké na dotek, dodává vlasům přirozený lesk


Celkové hodnocení: 5/5

 

Michala K.

Testování organizované pro www.douglas.cz

Naprosto skvělý, noční pomocník na vlasy.


Ráno jsou vlasy krásně jemné a tak se už nemusím trápit s rozčesáváním. Velikou výhodu vidím v tom, že se vlasy po séru nemastí, velice příjemně voní a nazanechává skvrny na polštáři. Po pár dnech se mi vrací výživa do vlasů a přirozený lesk.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Andrea H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Uzasny produkt na vyziveni vlasu, vlasy jsou po nem leske, hebke, hydratovane a plne sily


Nejlepsi pece pro suche a poskozene vlasy. Velmi doporucuji take s sebou k mori, po zasahu soli a slunce, vlasy krasne vyzivy a vlasy jsou plne lesku. Pro vetsi hydrataci je lepsi ponechat na vlasech pres noc. Serum se potom neoplachuje. Vlasy krasne voni - jemna vune, menici se podle doby pusobeni na vlasech. Serum ma skvelou konzistenci. Vlasy jsou zdravejsi od pohledu. Uzasne slozeni - 5 vitaminu. Serum ma skvely obal.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Petra B.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt jsem denně testovala. Měla jsem obavy, aby výsledek byl viditelný neboť nepoužívám celou řadu od Kérastase. Po pár dnech jsem byla ale velmi překvapena, že dokázal uhladit i popálené vlasy. Určitě si do budoucna pořídím další balení.


Zezačátku bych ráda řekla, že mé vlasy jsou barvené doma a rok nestříhané. Nečekala jsem viditelnou nápravu po tomto séru během 14 dnů. Byla jsem ale překvapená, že již po 3 dnech se mé vlasy upravovaly mnohem lépe a nebyly přesušené. Po týdnu mi toto sérum uhladilo i lehce spálené kousky vlasů, což se mi doposud žádným produktem napravit nepodařilo. Aplikace je velmi snadná a sérum má krásnou a příjemnou vůni. Mínusy žádné nevnímám a už teď jej dále doporučuji ostatním ženám.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Andrea H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt dodává vlasům pevnost, hebkost i lesk, pro pevnější a zářivější vlasy produkt doporučuji..


Produkt mě velice zaujal, jelikož po opakovaném použití se mi zdá, že postupně regenerovali. Moje vlasy jsou samy o sobě velice jemné, slabé, zničené, s třepícími se konečky a po používání produktu na noc, mi přijde, že postupně mizí ťrepení. Vlasy krásně září, jsou hebké na dotek a přijdou mi pevnější. Líbí se mi, že nezničí polštář a nezanechají žádnou stopu, pokud noční sérum aplikují rovnou před spaním.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Michala N.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Skvělé sérum , hydratuje a přidává na kvalitě.


Kérastase je skvělá značka, doporučuji. Jednička na trhu. Na konečky a na suhé vlasy super, na večer ideální, vůně a parfemace je jedinečná, přetrvává a cítím celý den.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Anita G.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Výborný produkt, vlasy se mi lépe rozcesavaji a už se tolik necuchaji


Produkt mohu doporučit,jsem velmi spokojená. Vlasy se mi lépe rozčesavaji a taky se už tolik necuchají. Dodává lesk a ještě nádherně voní. Za mě veliká spokojenost


Celkové hodnocení: 5/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY:

bottom of page