top of page

Kérastase Resistance Bain Force Architecte

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,5/5 (19 RECENZÍ)


 

Šamponová lázeň s posilujícími účinky pro oslabené a lehce poškozené vlasy 250 ml




- vyhlazuje vlasy a zaceluje jejich pórovitý povrch

- šetrným způsobem smývá z vlasů nečistoty a stylingové přípravky

- posiluje vlasy a zamezuje jejich lámání

- zabraňuje třepení konečků a vyplňuje poškozená místa

- rekonstruuje narušená vlasová vlákna







POPIS PRODUKTU:

Bain Force Architecte je 1. regenerační šamponová lázeň navržená pro lehce a středně poškozené vlasy. Její kombinace komplexu Vita-Ciment® a Sève de Résurrection regeneruje a zpevňuje vlasové vlákno zevnitř, pro aktivní rekonstrukci a revitalizaci pro lesklé a hladké vlasy. Vlasy jsou hebké, lesklé, hladší a silnější.



REGENETUJE A ZPEVŇUJE VLASOVÉ VLÁKNO, PRO HEBKÉ, LESKLÉ, HLADŠÍ A SILNĚJŠÍ VLASY

Komplex VITA-CIMENT®:

Pro-Keratin: protein, který napodobuje funkci keratinu a obnovuje vlas. Ceramidy: obnovují mezibuněčné pojivo, posilují vlasové vlákno zevnitř. Seve De Resurrection: známý pro svoje regenerační schopnosti.


Použití:

Aplikujte na vyčištěnou pleť. Přizpůsobte konturám obličeje. Nechte působit 15 minut. Masku odstraňte. Přebytečné množství vmasírujte nebo odstraňte vatovým tampónem.



VAŠE RECENZE:

 

Alena D.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Pro mne novinka, která mi pomáhá zregenerovat mé poškozené vlasy po barvení.


Produkt je v moderním designovém balení z pevného plastu. Skvěle padne do ruky a víčko pevně sedí, takže zabrání vylití obsahu ven. Překvapující jemná vůně po mandarinkách.

Konzistence lázně je vláčná v perlové barvě. Po aplikaci do vlasů byla hustá pěna.Po prvním použití cítím změnu ve vlasech.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Karolína S.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Jediný produkt, který opravdu funguje na mé zničené vlasy.


Šampony od Kérastase jsou jediné, které mým vlasům vyhovují. Velmi oceňuji praktičnost balení, které je ideální také na cestování díky pevnému šroubovacímu víčku. Šampon má krásnou vůni a jeho účinnost lze vidět již po pár použití.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Barbora P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Velmi kvalitní šampon pro poškozené vlasy.


Šampon Kerastase Resistace je velmi kvalitním šamponem pro poškozené vlasy. Já osobně mám suché a poškozené konečky vlasů, a tento sampon společně s termoochranným balzámem dělají divy! Již po 10dnech používání jsou vlasy viditelně zacelenější a lesklejší. Šampon velmi hezky voní, po umytí mám pocit jakobych právě vyšla z vlasového salónu.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Hana H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Vlasy jsou příjemnější na dotek, ale nedělají žádný objem.


Po použití tohoto šamponu pozoruji změnu, že moje vlasy nejsou tak rozlétané a jsou příjemnější na dotek. Působí zdravěji. Ale zároveň také zplihleji, což mě s mým objemem rozhodně nevadí. 😅 Bohužel za tu cenu bych čekala ještě větší zázrak.


Celkové hodnocení: 3/5

 

Marcela K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Testovala jsem tento šampón více jak 14 dní, každý druhý den nebo po cvičení a větší zátěži.


Šampón splnil mé očekávání, po umytí šampónem jsou vlasy hebké a poddajné. Co se týče nanášení, tak zde to není takové jako s předchozím produktem, u toho šamponu je potřeba trochu větší množství, abyste si vlasy dostatečně umyly. I přes toto je to jeden z nejlepších šamponů, které jsem vyzkoušela. Po umytí je potřeba nanesení olejíčku pro dodání lesku.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Eva V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

S týmto produktom som bola veľmi spokojná a určite ho odporúčam všetkým ženám, ktoré majú poškodené a slabé vlasy.


Vždy som mala vlasy jemné, lámavé a bez lesku. Po prvom použití šampónu som spozorovala, že moje vlasy sú pružnejšie, lesklé a končeky zacelené. Po dlhšom používaní môžem s istotou povedať, že moje vlasy pôsobia zdravo, sú vyživené a lesklé.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Anička K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt som obdŕžala v pondelok 29.08.2022 a hneď po prvom vyskúšaní som videla prvé zmeny. Krásne oživili moje vlasy, prestali sa hlavne lámať konce, ktoré som doteraz mala dosť poškodené. Taktiež vyhladzuje vlasy a šetrným spôsobom zmýva z vlasov nečistoty, posilňuje a zamedzuje ich lámaniu. Určite môžem iba odporúčať, nakoľko ho používam iba týždeň som s ním nadmieru spokojná a moje vlasy konečne vyzerajú zdravšie.


Ako som spomínala hneď po prvom obdŕžaní zásielky som produkt použila a po vyskúšaní som videla prvé zmeny. V prvom rade má naozaj uchvátila vôňa. Čistá a svieža vôňa, ktorá sa vo vlasoch dlho drží. Šampón teda testovací produkt veľmi dobré pení a už pri vyplachovaní šampónu som mala pocit akoby pevnejších vlasov. Vždy som šampón považovala za prostriedok na umytie vlasov, ale tento naozaj poskytuje niečo naviac. Už pri tom umytím som mala pocit, že vlasy sú naozaj vyživené, silnejšie a lesklé.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Veronika P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Sampon mi zarucil uz po prvom pouziti hebke a leskle vlasy. Kerastase značku budem urcite pouzivat nadalej vdaka tejto moznosti si to vyskusat. Su to uzasne produkty


Sampon mi zarucil uz po prvom pouziti hebke a leskle vlasy. Kerastase značku budem urcite pouzivat nadalej vdaka tejto moznosti si to vyskusat. Su to uzasne produkty. Oproti produktom, ktore som pouzivala doteraz som nezaznamenala taku zmenu ako u kerastase samponu.Odporucam to kazdemu. Urcite to nikoho nesklame.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Natália P.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Najlepší šampón na oslabené a poškodené vlasy. Vlasy sa menej lámu a sú zdravšie a lesklejšie už po prvom použití.


Tento šampón zanechal moje vlasy krásne hebké, zdravé, lesklé a voňave. Šampón vlasy vôbec nezaťažuje, odkedy šampón používam, vlasy sú aj na druhý deň krásne lesklé a hebké. Bála som sa, že sa mi vlasy budú viac mastniť ale vôbec to tak nie je, dokonca mi vlasy vydržia dlhšie krásne a nemusím si ich tak často umývať ako predtým. Mám poškodené vlasy z každodenného fénovania a žehlenia a tento šampón je záchrana. Už po prvom použití som videla rozdiel, vlasy som prestala mať skrepatené a vydržali krásne aj na druhý deň (to sa mi nestáva). Mám pocit, že sa mi vlasy aj menej lámu. Určite odporúčam a zostávam tejto rade verná :) Znovu sa mi len potvrdilo, že sa do kvalitnej vlasovej kozmetiky oplatí investovať.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Božena M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Silnější vlasy, které se méně lámou a třepí


Už po prvním použití jsem byla nadšená. Mám dost jemné a vlnité vlasy se sklonem k lámaní a třepení, ale po umytí s řadou résistance mi vlasy přišly silnější, ne však zbytečně těžké a namáhané. Pokud máte taky náročnější vlasy, Kérastase je určitě ta správná volba.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Natalia V.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Poměr, cena, výkon = nedoporučuji. Šampón který obsahuje sulfáty nemůže být na poškozené vlasy.


Na vyšší cenu produktu jsem čekala něco víc, šampón na regeneraci poškozených vlasů který obsahuje sulfáty? Sulfáty ničí přirozenou strukturu vlasů, nedoporučuji.


Celkové hodnocení: 1/5

 

Timea K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Šampón má príjemnú vôňu aj konzistenciu a dobre pení čo jepre mňa dôležité.. Tento šampón je určený predovšetkým pre namáhané vlasy takže ak si vlasy často fénujete a kulmujete odporúčam užívať pravidelne šampón z tejto rady.. Vlasy výborne posilní..


Značku kerastase používajú bežne v kaderníckych salónoch , tak som kvalitu očakávala aj prišla .. Kerastasé ma však viacero druhov šampónov treba poriadne čítať a nájsť si vždy vhodný šampón k svojmu typu vlasov , majú celkom bohatý výber.Tento konkrétne je určný pre poškodené vlasy , takže pre človeka ktorý si vlasy často namáha ( časté fénovanie, žehlenie , kulmovanie)spolu s termoochranným mliekom od tejto značky tvoria výbornú dvojku. Vlasý sú na dotyk hebké, lesklé a dobre sa mi s nimi pracuje.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Filip N.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt spĺňa svoju funkciu, vlasy hydratuje a ozdravuje, odporúčam.


Balenie šampónu je veľmi pekné, pôsobí luxusne.

Až na otváranie produktu to pôsobí lacné.

Avšak tento produkt spĺňa to čo ma, vlasy sú po ňom ozdravené a zacielené, sú jemné a kvalitnejšie, nie sú vysušené ale hydratované a lesklé.


Klady: stačí veľmi malo produktu, vlasy počas umývania sú jemné ako po kondicionéry.

Zápory: otváranie a aplikácia.


Produkt odporúčam pre zničené a suché vlasy dodajú im potrebnú výživu.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Daniela T.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Jsem ráda, že jsem se k testování produktů od Kérastase přihlásila a byla

vybraná, moje vlasy nyní po každém umytí jsou krásné jako bych právě vyšla od kadeřníka. A jsem vážně nadšená, když díky testování přijdu na skvělý produkt, který mi už nikdy nesmí doma chybět.


Textura a vůně šamponu mi vyhovovala. Balení je opravdu nádherné. Na každé umytí vlasů šamponem od Kérastase jsem se těšila a byla to pro mě velmi luxusní záležitost.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Simona S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Používam tento šampón už dva týždne a moja kaderníčka si všimla rozdiel, moje vlasy boli veľmi zničené avšak už nemajú tendenciu sa rýchlo mastniť.


Mám farbené vlasy, neustále bojujem s tým aby vyzerali zdravo. Toto kombo dosiahlo vzhľad po ktorom som tak dlho túžila. Vlasy vôbec nezaťažil naopak dodal lesk a efekt ako keby som vyšla zo salónu. A neskutočná vôňa popri umývaní ale aj po. Milujem.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Karolína Š.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Byla jsem velmi příjemně spokojená. Vlásky mám vyživené a jemné.


Byla jsem velmi příjemně spokojená. Vlásky mám vyživené a jemné. Barvené vlásky jsou jako nové. Už nedám na jiné přípravky dopustit. Všem doporučuji a děkuji za možnost vyzkoušení.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Šárka N.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

- skvěle voní

- lehce se aplikuje

- vlasy jsou krásně umyté a vyživené i pouze za použití šamponu


Jelikož mám husté vlasy, je potřeba šamponu použít trochu více, ale nicméně i tak stačí o dost menší množství, než u mého starého šamponu. Vlasy jsou po umytí čisté a mnohem příjemněji se s nimi manipuluje.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Veronika K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Výborný šampón, ktorý vlasy vyčistí bez zaťaženia


Výborný šampón, ktorý vlasy vyčistí bez zaťaženia. Mám mastné a jemné vlasy a tento šampón mi vyčistí pokožku hlavy bez zaťaženia a taktiež vôbec nevysúša. Stačí ho použiť málinko a napením aj celú hlavu. Odporúčam.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Silvia K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Uvedený produkt môžem zatiaľ len odporúčať, vlasy sú mäkké a poddajné a ľahko sa rozčesávajú. Výhrady mám len k nepraktickému uzáveru.


Šampón má príjemnú vôňu a je celkom jemný. Vytvára bohatú penu.Vlasy sú celkom poddajné a rozčesateľné, čo pri iných šampónoch býva niekedy problém. Jediné, čo by som vytkla tomuto produktu, že uzáver je celkom nepraktický, keďže je na šrobovanie, niekedy som mala s tým problém pri manipulácii. Musela som dávať pozor, či je uzáver dobre zavretý. Inak som spokojná.


Celkové hodnocení: 4/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY:



bottom of page