top of page

Kérastase Resistance Ciment Thermique

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,7/5 (19 RECENZÍ)


 

Termoaktivní obnovující péče pro oslabené a poškozené vlasy 150 ml




- účinně chrání při tepelné úpravě vlasů až do 180 °C

- umožňuje až 2× rychlejší fénování

- posiluje a regeneruje vlasová vlákna

- chrání oslabené a poškozené prameny

- obnovuje přirozenou ochrannou vrstvu

- navrací hebkost a lesk







POPIS PRODUKTU:

Termoochranné mléko Kérastase Résistance Ciment Thermique pro poškozené vlasy chrání při jejich tepelném stylingu až do 180 °C. Mléko okamžitě posiluje a regeneruje vlasové vlákno a obnovuje jeho ochrannou vrstvu. Dopřejte si až 2× rychlejší fénování a dejte svým účesům požadovaný tvar.



ÚČINNĚ CHRÁNÍ VLASOVÉ VLÁKNO PŘI TEPELNÉ ÚPRAVĚ VLASŮ AŽ DO 180 °C

Komplex VITA-CIMENT®:

Pro-Keratin: protein, který napodobuje funkci keratinu a obnovuje vlas.

Ceramidy: obnovují mezibuněčné pojivo, posilují vlasové vlákno zevnitř.

Seve De Resurrection: známý pro svoje regenerační schopnosti.


Použití:

Aplikujte do ručníkem vysušených vlasů a pak je upravte za pomoci fénu nebo žehličky. Neoplachujte.

Vhodné i pro barvené vlasy. Po aplikaci použijte některý ze zdrojů tepla:

Úprava vlasů fénem: vysušte vlasy fénem přes kulatý kartáč.

Úprava vlasů žehličkou: předsušené vlasy fénem upravte s použitím žehličky s keramickým povrchem.



VAŠE RECENZE:

 

Alena D.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt je zajímavý a jako vždy na profesionální úrovni.


Moderní design z příjemného materiálu v mé oblíbené barvě. Praktické balení s pevným víčkem, které zabrání úniku obsahu ven.Text na obalu je srozumitelný a popis použití je rychle pochopitelný.Jemná vůně, konzistence obsahu je vláčná a krásně se roztírá po vlasech.Účinek na vlasech je poznat hned po prvnímumytí. Snadná úprava vlasů po fénování.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Karolína S.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Krásný a velmi kvalitně zpracovaný produkt, který zachránil mé vlasy.


Produkty od Kérastase vždy překvapí svým nádherným zpracováním. Tato řada mi zachránila mé zničené vlasy. Již po prvním použití vidím patrné změny a už by mě nenapadlo si tepelně upravovat vlasy bez této péče. Doporučuji.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Barbora P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

S tímto produktem jsem velmi spokojená, splňuje vše, co slibuje.


S termoochrannou péčí Kerastase jsem velmi spokojená. Vlasy nejsou po nanesení produktu nijak slepené, a tím pádem i zatížené, po vyfoukání jsou vlasy krásně zacelené a lesklé. Jsem z tohoto produktu velmi překvapená, nadšená.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Hana H.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit.


Vlasy tepelně neupravuji nějak často, a o to víc jim chci při žehlení dát kvalitnější péči. A jsem naprosto spokojená. Konečky se mi zdají zacelené a vlasy lesklejší. Za mě super. 🤩


Celkové hodnocení: 5/5

 

Marcela K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Testovala jsem tuto termoochrannou péči asi 14 dní, každý druhý den před foukáním vlasů.


Kérastase značka je velmi populární, a proto jsem ji chtěla vyzkoušet. Co se týče ochrany před teplem, tak tam jsem byla nadšená z vůně produktu, která voní velmi příjemnou a přírodní vůní. Vždy mi stačilo poměrně menší množství produktu, přestože mám vlasy dlouhé. Myslím si, že je produkt opravdu kvalitní a vlasy chrání.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Eva V.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

S produktom som bola velmi spokojná a určite budem pokračovať v kupovaní tejto značky, pretože je to najlepšie čo mojim vlasom môžem dať.


Už po prvom použití Kérastase Résistance Force Architecte Ciment Thermique som mala zacelené rozštiepené končeky a vlasy sa prestali lámať. Vlasy boli hebké, jemné a lesklé. Po pravidelnom používaní mi vlasy spevneli.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Anička K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt som obdŕžala v pondelok 29.08.2022 hneď po prvom vyskúšaní som uvidela prvé zmeny. Po umytím vlasov a následnom použití testovacieho produktu sa vlasy krásne rozčesali. Nakoľko som mala ľahko poškodené vlasy a rozštiepené končeky dodal testovací produkt mojim vlasom objem a hlavne pôsobili moje vlasy silnejšie, jebne a plné zdravého lesku. Taktiež zanecháva vlasy mäkké a jemné na dotyk, obnovuje a revitalizuje vlasové vlákna, zaceľuje končeky rozštiepených vlasov.


Ako som spomínala hneď po prvom obdŕžaní zásielky som produkt použila a po vyskúšaní som videla prvé zmeny. Po umyti vlasov som si daný produkt naniesla na vlasy od stredných dĺžok ku končekov, pričom som sa najviac zamerala na poškodené časti vlasov. Potom som vlasy rozčesala hrebeňom a následne som ich vyfúkala fénom. Moje vlasy boli silnejšie, lesklé a hlavne dodali vlasom objem, ktorý predtým vôbec nemali.

Testovací produkt môžem iba odporúčať, nakoľko sa ľahko nanáša a vlasy majú po ňom krásnu vôňu. Ďalšie pozitívum je že po vyžehlení boli moje vlasy jemne a lesklé. Hlavne podľa mňa nezaťažuje vlasy a chráni ich pred teplom. Škoda, že som tento produkt nevyskúšala skôr lebo je fakt úžasný.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Veronika P.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Intenzivna starostlivost mi zarucila uz po prvom pouziti hebke a leskle vlasy. Kerastase značku budem urcite pouzivat nadalej vdaka tejto moznosti si to vyskusat. Su to uzasne produkty.


Tato intenzivní starostlivost je úžasna. Paci sa mi jej vlastnost, ze to je aj termoochrana a ochrani mi to vlasy pred použitím fenu a zehličky. Mam z toho velmi hebce vlasy a celkovo s použitím samponu tvoria super dvojku.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Natália P.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Perfektná starostlivosť pre poškodené vlasy, ktorá vlasy nezaťažuje a chráni pred poškodením teplom. Vlasy po nej zostanú hebké a lesklé a veľmi pekne voňajú.


Naozaj výborný produkt. Ľahko sa nanáša, má skvelú konzistenciu, ktorá vlasy nezlepí. Vlasy nezaťažuje, nezostávajú po ňom vlasy mastné ako sa to niekedy stáva pri ochrannom oleji, takže som si vlasy nemusela umývať každý deň. Keďže si vlasy fúkam a žehlím takmer každý deň tak je toto termoaktívnaé mlieko perfektné na časté používanie, ozdraví vlásky a ochráni ich pred teplom. Po vyfúkaní a vyžehlení vlasov zostanú vlásky krásne jemné, lesklé a zdravé a vydržia dlhšie vyžehlené. Mám neustále polámane končeky zo žehlenia a mám pocit, že toto mlieko ich uhladilo a vlasy boli zdravšie. Zároveň má veľmi príjemnú vônu.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Božena M.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Posiluje oslabený vlas, dodává lesk bez pocitu mastnoty a těžkosti.


Tento produkt používám před každým fénováním či jinou tepelnou úpravou vlasů a na moje slabé a lámavé vlasy funguje opravdu skvěle. Vlas krásně uhladí a zacelí poškozená vlákna, zároveň po něm vlasy nejsou těžké a nemastí se, naopak jsou krásně hebké a lesklejší. Také mi přijde, že se mi s ním lépe vlasy fénují.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Natalia V.

Testování organizované pro www.doulas.cz/sk

Doporučuji. Mám zesvětlované konečky vlasů, které si žehlím a toto je moje záchrana. Používám před každou tepelnou úpravou (fénováním, žehlení) a vlasy nejsou vůbec umaštěné, slepené nebo matné. Naopak jsou krásně hebké a oproti dřívějšku jsou rozhodně méně vysušené. Bonus navíc, krásně voní. Rozhodně doporučuji i přes tu vyšší cenu, balení vydrží dlouho.


Termoochrana vytvořená speciálně pro slabé a poškozené vlasy. Chrání při tepelné úpravě vlasů do 180 °C, při použití produktu rychlejší fénování. regeneruje vlasová vlákna, nedělá vlasy mastné. Vlasy jsou hebké a lesklé, krásně voní.

obnovuje ochrannou vrstvu, doporučuji.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Timea K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Tento produkt je 2 v 1, okrem toho že chráni pred vysušením spôsobeným vysokými teplotami( fénovanie, žehlenie) slúži aj na bezbolestné rozčeasávanie. Má konzistenciu ktorá pripomína telové krémy , ľahko sa nanáša a príjemne vonia. Vlasy sú okamžite hebké…


Tento produkt musím naozaj veľmi pochváliť, lebo okrem toho že chráni vlasy pred vysokými tepelnými zásahni( fénovanie, žehlenie ..) je vhodný aj na rozčesávanie vlasov. Vlasy po namesený su okamžité hebké a viem si ich bezbolestne ihneď rozčesať čo je za mňa veľké plus… Má konzistenciu ako krémové mlieko a veľmi pekne voňia čo je tieť za mňa veľké plus.. presvedčila som sa že kesastasé je naozaj kvalitmá značka, skúšala som už viacero produktov a vždy som bola spolojná.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Filip N.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Produkt spĺňa to čo má, vlasy ochraňuje pred teplom. + dodáva im výživu, zacieľuje ich a urýchľuje rozčesavanie.


Môžem povedať, že som nikdy nepoužíval ochranu pred teplom, ale tento produkt ma presvedčil, že je to dôležité.

Po nanesení na vlasy, sú oveľa jemnejšie, ľahšie sa rozčesávaju, po použitý tepla nie su suché.

Vlasy sa nemastia ale naopak su vyživené a leské. Vlasy su ľahké a nezaťažené produktom.

Vôňa je exotická ale trochu otravná.


Klady: ochrana pred teplom, ľahšierozčesávanie, vlasy sú vyživené, lesk.

Zápory: vôňa je jemne otravná.


Tento produkt môžem odporučiť ak máte suché, poškodené alebo veľmi zničené vlasy, splní to čo má, pokiaľ máte však vlasy mastné, jemne alebo nemáte objem produkt, neodporúčam.


Celkové hodnocení: 3/5

 

Daniela T.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Z téhle termoochrany do 180° v podobě vlasového mléka jsem vážně nadšená, moje vlasy byly opravdu rychleji vysušené s použitím vlasového mléka od Kérastase.


Opravdu nejlepší šampon, který jsem kdy nanesla na své vlasy. Za mě má jen samé plusy: krásně voní, stačí nanést množství lískového oříšku, vlasy opravdu vyhlazuje a posiluje. V těhotenství jsem měla slabé vlasy se sklonem k lámání a třepení konečků, když jsem začala používat šampon od Kérastase, tak se mi kvalita vlasů mnohonásobně zlepšila.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Simona S.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Túto značku som skúšala po prvýkrát a teraz už viem s určitosťou povedať, že nie posledný. Čo sa týka tohto produktu, mala som problémy pri žehlení, už pri prvom nanesení som videla rozdiel, moje vlasy mali tendenciu byť take “gumové”, po použití tohto prípravku môj problém zmizol.


Keďže dosť často si upravujem vlasy pomocou fénu či žehličky, musím dbať nato aby moje vlasy dostali správnu starostlivosť pred, s týmto som to dosiahla. Môžem tento “kondicionér” len odporučiť.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Karolína Š.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Byla jsem velmi příjemně spokojená. Vlásky mám vyživené a jemné.


Byla jsem velmi příjemně spokojená. Vlásky mám vyživené a jemné. Barvené vlásky jsou jako nové. Už nedám na jiné přípravky dopustit. Všem doporučuji a děkuji za možnost vyzkoušení.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Šárka N.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

- od prvního použití jde vidět změna

- velká změna oproti vlas. produktům z drogerie

- vlasy jsou jemnější na dotek

- lépe se rozčesávají


Kondicionér mi velmi vyhovuje svým použitím, tzn. “leave-in”. Vlasy se krásně vyživí a lépe se fénují. Po uschnutí jsou vlasy výrazně jemnější na dotek. Mám pocit, že produkt mé hrubé vlasy uhladí a pomáhá jim proti lámavosti. Samozřejmě jsem ale názoru, že je toto potřeba posoudit především z dlouhodobého hlediska.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Veronika K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Skvelá péče o vlasy, ktorá zanechá vlasy jemné.


Skvelá péče o vlasy, ktorá zanechá vlasy jemné. Keď ju nanesiete na vlasy pred fénovaním alebo vyžehlením, vlasy sú potom jemnučké a omnoho lepšie sa s nimi pracuje. Určite odporúčam.


Celkové hodnocení: 5/5

 

Silvia K.

Testování organizované pro www.douglas.cz/sk

Dúfam, že pri dlhodobom používaní nastane viditeľný a očakávaný efekt. Zatiaľ však môžem prípravok odporúčať, vlasy sú jemné, príjemne voňajú.


Prípravok na ochranu pred teplom sa nanesie na vlasy po umytí, bez oplachovania. Keďže som prípravok použila len párkrát, neviem posúdiť dlhodobý účinok. Vlasy ale zatiaľ vyzerajúnepoškodené, príjemne voňajú a na dotyk sú hebké. Dúfam, že pri dlhodobom požívaní nastane viditeľný a očakávaný efekt. Zatiaľ však môžem prípravok odporúčať.


Celkové hodnocení: 4/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY:



bottom of page