top of page

L'Oréal Paris Elseve Dream Long Wonder Water

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,3/5 (110 RECENZÍ)


 

Lehký kondicionér na vlasy 200 ml




- intenzivně vyživuje vlasy

- hydratuje, uhlazuje

- propůjčuje vlasům lesk

- usnadňuje rozčesávání, styling a úpravu vlasů

- okamžitý efekt za 8 sekund

- vlasy jsou až 10× hladší

- ideální pro poškozené a dlouhé vlasy






OKAMŽITÁ ZMĚNA VAŠICH VLASŮ,

JIŽ ZA 8 SEKUND AŽ 10X HLADŠÍ A HEDVÁBNĚ HEBKÉ


Neplýtvejte drahocenným časem a objevte péči, která za pár sekund promění váš účes k nepoznání. Kondicionér Elseve Wonder Water vyniká inovativním tekutým složením s lamelární technologií, která vytváří ochranný film a okamžitě přilne k vlasům. Opravuje, vyživuje a optimálně hydratuje vlasové vlákno již po prvním použití. Nadchněte se okamžitou změnou svých vlasů, již za 8 sekund budou až 10x hladší a hedvábně hebké. Styling a následnou úpravu hravě zvládnete za pár minut, oslňte okolí pěstěným a oslnivým zevnějškem.


Složení:

  • lamelární technologie – vyhlazuje a zaceluje poškození vlasů

  • pšeničné bílkoviny, arginin

  • bez silikonů


Jak aplikovat:


Elseve Wonder Water nanášejte do délek vlhkých vlasů po umytí šamponem, masírujte po dobu 8 sekund a důkladně opláchněte vodou tak, ať nedojde ke kontaktu s očima. Během působení můžete pocítit mírně hřejivý účinek. V případě potřeby aplikujte oblíbený balzám a pro perfektní vzhled vlasy vyfénujte.



VAŠE RECENZE:

 

Monika P.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Tento produkt mě velmi mile překvapil, konečně produkt, který opravdu funguje. Mám dlouhé vlasy a vždy jsem měla problém s rozčesáváním. Je skvělé, že po aplikaci se nechává produkt působit jen 8 sekund,tudíž to není časově náročné. Avšak nejdůležitější je skvělý výsledek- vlasy jsou hebké, lesklé, ale hlavně vlasy jdou krásně rozčesat.


+ Usnadňuje rozčesávání, lesklé vlasy


- Chybí dávkovač - pumpička


Celkové hodnocení: 5/5

 

Diana V.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Zápor :jedna fľaštička pre mňa by bola iba na tri použitia takže by som si tento výrobok musela často kupovať keďže vlasy si umývam 2x za týždeň a bolo by to pre mňa finančne náročné.1/3 tekutiny z lahvičky som minula pri jednom umytí vlasom, mám ich totižto dlhé po pás a pomerne dosť husté.

Klady:vždy po umytí vlasov používam olej na končeky vlasov a s použitím vašeho kondicionéra som ich naozaj mala jemnučké na dotyk hladučké čo nemôžem povedat pri kondicioneroch čo som používala doteraz.

Záver:podla mňa je tento výrobok určený pre ľudí ktorí majú krátke vlasy a ešte k tomu aj riedke vlasy.


+ Jemné, hladké a ľahko rozčesatelne


- Musím použiť veľké množstvo výrobku


Celkové hodnocení: 2/5

 

Vendula R.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Fajn produkt, skvělé se po něm rozčesávají vlasy a vlasy jsou krásně lesklé a hladké, já mám vlasy lehce kudrnaté a měla jsem vždy problém s rozcesáním, tento přípravek mi pomohl.


+ Skvěle se po něm rozčesávají vlasy


- Horší aplikace na vlasy


Celkové hodnocení: 4/5

 

Tatiana P.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Tento produkt určite odporúčam ..mám dlhé vlasy poškodené a keď ich umyjem mám problém ich rozcesat no s týmto elseve som nadmieru spokojná vlasy už po prvom umytí boli hladké ,jemne a pekne sa leskli čiže za mňa je veľká spokojnosť a určite si ho aj do budúcna budem kupovať.


+ Ľahko sa nanáša ,má príjemnú vôňu


- Je olejový


Celkové hodnocení: 5/5

 

Zuzana B.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Byla jsem na produkt velmi zvědavá, jelikož jsou obtížně rozčesatelné vlasy po umytí můj velký problém. Po použití se vlasy opravdu lépe rozčesávají. Na dlouhodobé kvalitě účinek není tolik znát. Produkt sice není špatný, ale klasický kondicionér či balzám ale spolehlivě nenahradí. Výhrady mám hlavně k aplikaci produktu.


+ Pěkná vůně a hezký design obalu


- Konzistence a aplikace


Celkové hodnocení: 2/5

 

Lucie V.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

S přípravkem jsem celkově spokojená, za mne je plus snadnější rozčesávání, vlasy jsou hladší a příjemnější na dotyk, vlasy mi přijdou výživené. Jako malý minus musím dat konzistenci, která je na vodní bázi a tim se hůře aplikuje než třeba sprej/gel. Jinak vůně je příjemná, nevtíravá, obal je pěkný. Celkový dojem s přípravkem je kladný, byla jsem spokojena a klidně bych doporučila přátelům na vyzkoušení. Zmínila jsem se o přípravku rodině, kde jsem dala kladné hodnocení a projev spokojenosti.


+ Lehčí rozcesavani, vlasy jsou hebčí


- Konzistence na vodní bázi


Celkové hodnocení: 5/5

 

Kristýna S.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Mám jemné kudrnaté vlasy, se suchými konečky a mastnějšími kořínky. Používala jsem tuto vodu místo svého kondicionéru, zbytek péče o vlasy jsem nechala stejný. Tekutá konzistence - špatně se odhaduje zda jsem použila dostatek produktu. Celkově je obtížná správná aplikace, jelikož vůbec nejde poznat, kam jsem produkt dala a kam ne. Vlasy jsou hrubší ve srovnání při používání běžného hustého kondicionéru. Nicméně rozčesávání je o něco málo snadnější. Konečky se mi však prozatím lámou stále stejně. Budu používat i nadále, ale bude to spíše na prostřídání. Ale krásně a příjemně voní.


+ Příjemná vůně


- Konzistence hrubé vlasy obtížná aplikace


Celkové hodnocení: 3/5

 

Lucie H.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Mám jemné odbarvované vlasy. Kondicionér a masky jsou pro mě nezbytností. Vodu jsem nanášela jen do délek a na konečky po umytí šamponem. Následně jsem používala ještě kondicionér nebo masku, ale zkoušela jsem i samotnou vodu a výsledek byl vždy super. Vlasy jdou pěkně rozčesat, konečky vypadají zdravěji. Jsem moc ráda, že neobsahuje silikony, takže nezatěžuje mé jemné vlasy. Určitě doporučuji vyzkoušet.


+ Bez silikonů, plní co slibuje


- Žádné


Celkové hodnocení: 5/5

 

Jana T.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

L'Oréal Paris Elseve Dream Long Wonder Water - tak toto je top péče o moje vlasy, které jsou nyní dokonale vyživené, hydratované, uhlazené, lesklé, hebké na dotek. Naprosto jednoduché použití, postačí 8 sekundové působení na mokrých umytých vlasech, poté opláchnout. Mám dlouhé vlasy, které jdou nyní lehce rozčesat.


+ Lehká aplikace, krátké působení


- Nevýhody nejsou


Celkové hodnocení: 5/5

 

Miroslava V.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Dlho som zháňala niečo čo by naozaj fungovalo,kedze vzadu na hlave sa mi dosť vlnili,a po umytí bol problém ich rozcesat.,chcela som vyskúšať toto sérum. Už po prvom použití som videla výsledok. Sérum je skvelé, krásne vonia, a vlasy sú po ňom jemne, rovné, krásne hladké a bez sklbania sa dajú rozcesat. Odporúčam všetkými 10✅


+ Vôňa, praktické balenie, účinok


- Žiadne


Celkové hodnocení: 5/5

 

Kristýna M.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Už mám zkušenosti s Elseve dream long produkty a vždy jsem s nimi byla spokojená, tak jsem byla nadšená z téhle novinky a opravdu mě to nezklamalo, samotné aplikování produktu je rychlé a jednoduché, vlasy mám potom krásně jemné a snadno se mi rozčesávají, takže určitě doporučuji.


+ Snadná aplikace, krásná vůně


- Žádné nevýhody jsem nenašla


Celkové hodnocení: 5/5

 

Rebeka H.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Tento tekutý kondicioner bol pre mňa novinka, nakoľko som doteraz používala len gelovy a krémové kondicioner alebo masku. Čo sa týka výsledkov po používaní tohoto kondicionera musím povedať že má veľmi milo prekvapil. Už po prvom použití sa vlasy rozčesávali lepšie. Po druhom používaní taktiež boli jemnejšie, hľadšie a hlavne vyzerali zdravšie. Medzi klady tohto produktu považujem účinky viditeľne už po prvom používaní, aróma tohto produktu jednoduchá, taktiež dávkovanie tohto produktu nič zložité. Na jednej strane som bola spokojna s týmito účinkami avšak na druhej strane mi tento kondicioner nesedil z toho dôvodu ze mi po ňom vypadávali vlasy. Takze z mojej strany by som jo odporučila ženám ktore nemajú tendenciu na vypadanue vlasov.


+ Jednoduchosť davkovania, nič zložité


- Vypadávanie vlasov v mojom pripade


Celkové hodnocení: 3/5

 

Martina H.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Testovány přípravek na vlasy jsem hned o obdržení vyzkoušela. Mam hodně vysusene vlasy a spatne se rozcesavaji. Tento tekutý kondicioner se nechává jen chvilicku. Vlasy šly krasne rozcesat a byly hladké. Už mam koupeny další.


+ Rychlá aplikace a krasna vune a ucinek


- Nula


Celkové hodnocení: 5/5

 

Barbara P.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Vlasy sú po použití jemné, hebké, vyživené, lesklé, ľahko sa rozčesávajú. Produkt spraví mega objem, ako keby moje všetky "baby hair" ožili. Pri aplikácií som cítila mierne hrejivý účinok. Čo ma trošku sklamalo je, že po použití som nemala uhladené vlasy. Nevýhodou je obal, keďže je konzistencia úplná tekutá, tak by bol praktickejší flakón s rozprašovačom. Inak je to celkom super produkt, a hlavnou výhodou je, že stačí nechať pôsobiť len 8 sekúnd.


+ Čas pôsobenia - len 8 sekúnd! 🤩


- Aplikátor (lepší by bol rozprašovač)


Celkové hodnocení: 4/5

 

Anna Š.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Nakoľko mám pozitívnu skúsenosť so šampónom, balzamom a aj suchým šampónom (podla mna je to najlepší produkt na trhu vôbec) z tohto radu od Elseve, jednoznačne som chcela vyskúšať aj Wonder Water. Mám namáhané vlasy takmer denným umývaním a fénovaním, končeky by vedeli hovoriť... Môžem povedať, že to je taký malý zázrak. Prvé 3 dni som ho používala po celých dĺžkach, vlasy sa mi však zdali ťažšie. Potom som skúsila vmasírovať iba do končekov- posledných cca 7 cm a vtedy to bolo skvelé. Vlásky boli zacelené, pekne držali na mieste, pokope, mám pocit, že aj menej elektrizovali, v neposlednom rade pekne voňali. Nakoľko je to ,,water", tým, že sa jedná o tekutý produkt, treba si dávať pozor, aby väčšina neskončila v odtoku.


+ Jednoduché použitie, balenie, vôňa


- Ťažšie vlasy po použití na celé dĺžky


Celkové hodnocení: 4/5

 

Tatiana P.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

S týmto produktom som naozaj spokojná, mám stredne dlhé vlasy a ich rozčesávanie po použití tohto kondicionéru bolo oveľa jednoduchšie. Po aplikácii na vlasy to jemne zahreje a príjemne to vonia. Vlasy sú potom hebké a jemné na dotyk. odporúčam.


+ Ľahká aplikácia, príjemná voňa, efekt


- Nenašla som


Celkové hodnocení: 5/5

 

Viera Š.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Už pri prvom použití kondicionéru som cítila hrejivý účinok.Po následnom opláchnuť vlasou sa veľmi dobre rozcesavali . Obyčajne ešte používam olejček na vlasy,ale teraz som ho vôbec nemusela použiť pretože sa ozaj krásne rozcesavali.Ďalšou výhodou tohto kondicionéra je že sa vlasy ľahko upravujú, sú vyhladené a celková úprava účesu trvá kratšie.Nakolko si vlasy aj žehlim tak aj pri žehlení som cítila s akou ľahkosťou sa kĺzala žehlička po vlasoch.Som spokojná.Určite doporučujem na suché vlasy ako som mala ja.


+ Určite veľké balenie ktoré vydrží dlho


- Nevýhody na tento kondicionér nemám


Celkové hodnocení: 5/5

 

Renáta K.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Tento produkt mne vůbec nepřesvědčil o jeho koupi, vlasy lehce vysušuje (potřeboval by poupravit složeni!). Taky se mi nelíbí jeho vodová textura, jelikož nemám kontrolu kolik produktu na vlasy nanáším. Bohužel, jeví se mi to jako zbytečný krok v péči o vlasy.


+ Rychlý účinek


- Tekutá konzistence, lehce vysušuje vlasy


Celkové hodnocení: 3/5

 

Jana G.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

S L'Oréal Paris Elseve Dream Long Wonder Water kondicionérem s lamelární technologií pro snadnější rozčesávání dlouhých vlasů 200 ml jsem hodně spokojená. Po požití kondicioneru se mi vlasy snadno rozčesávájí. Voní příjemně.


+ Vlasy se perfektně rozčesávájí


- Dala bych přednost menšímu času než 8 m


Celkové hodnocení: 5/5

 

Eva T.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Je to niečo neskutočné. Vlasy sú po použivaní mäkkučké ako satén,krásné žiarivé. Už po 1.použivaní vidieť rozdiel,vlasom dodá fantastický lesk,a hebkosť. Obrovská spokojnosť z mojej strany.


+ Vlasom dodá hebkosť,jemnosť a žiarlivosť


- Vôbec nie sú


Celkové hodnocení: 5/5

 

Jana B.

Testování organizované pro Vivantis.cz/sk

Tekutý kondicionér L'Oréal Paris Elseve Dream Long Wonder Water se snadno používá, po aplikaci je cítit teplo při působení kondicionéru. Má příjemnou vůni jako ovocné žvýkačky. Vlasy po vyfoukání jsou zelektrizované, nutné použít ještě další kondicionér nebo vlasovou masku.


+ Snadnost použití, vůně


- Nelze přečíst návod použití


Celkové hodnocení: 3/5

 

Barbora S.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Kondicionér tohoto typu byl pro mě novinka a příjemně překvapil. Za prvé jsem ocenila snadnost využití, kdy aplikátorem lze kondicionér velmi dobře dávkovat. Za druhé se mi líbil výsledek, kdy se vlasy staly hebké, lesklé a zacelené, což není u mých odbarvených vlasů samozřejmost. A ta vůně!Až do dalšího umytí mi vlasy voní.


+ Aplikace, vůně, hebké a zacelené vlasy


- Je nutné využívat větší množství


Celkové hodnocení: 5/5

 

Bianka N.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Testovaný produkt L’Oréal Paris Elseve Dream Long Wonder hodnotím skvelo.

To čo produkt sľuboval, tak aj splnil.

Vlasy boli už po prvom použití viditeľne zvýživené, uhladené a lesklé ako po návšteve kaderníka.


+ Veľkosť, cena, nanášanie, výsledok


- Chýbala odmerka


Celkové hodnocení: 5/5

 

Michaela N.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Produkt mne velmi zaujal. Již po první aplikaci se mé zacuchané vlasy daly krásně rozčesat. Konečky vypadají zacelenější a zdravější. Jsem zvědavá na výsledek po delším užívání.


+ Rychlá aplikace


- Velmi tekutá konzistence


Celkové hodnocení: 4/5

 

Ivana Š.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Kúra na vlasy ma veľmi príjemne prekvapila. Vlasy už po prvom použití ostali príjemne hebké, krásne lesklé a viditeľne výživné. Oceňujem príjemnú nevtieravú vôňu, ľahké a rýchle nanášanie.

Pri prvom použití som bola dosť skeptická a po jemnom pálení pokožky som tomu neverila, no výsledok ma naozaj prekvapil. Navyše vôbec nezaťažuje vlasy, práve naopak vlasy mám krásne 3 dni.

Kúru Wonder Water zaraďujem medzi najobľúbenejšie produkty v starostlivosti o vlasy aké som kedy mala možnosť vyskúšať.


+ Rýchly účinok, kvalita,


- Žiadne nie sú


Celkové hodnocení: 5/5

 

Denisa S.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Tento kondicionér ma tekutou konzistenci, což není tak běžné. Mile mě překvapil. Hned po nanesení začne působit, nemusí se ani čekat. Po umytí jsou vlasy lesklejší a hebčí. Příjemně voní.


+ Vůně, rychlost působení, výsledek


- Konzistence


Celkové hodnocení: 4/5

 

Michaela J.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Zázračná voda, co perfektně uhladí vlasy, takže se mnohem lépe rozčesávají a mnohem méně lámou. Po Wonder Water nepoužívám už žádný kondicionér ani masku, takže vlasy nejsou ani zatížené velkým množstvím produktů. Takže za mě perfektní. Jediné, co bych změnila je zavírání - je to malinký šroubovací uzávěr, který se mi hned při prvním použitím podařilo spláchnout do odpadu. Musela jsem si potom dávat pozor, abych lahvičku nepřevrhla nebo aby mi do ní nenatekla voda.


+ Vlasy se méně lámou a lépe rozčesávají


- Zavírání je malé a nepraktické


Celkové hodnocení: 5/5

 

Marie J.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Mám docela dlouhé a velmi jemné vlasy a s tímto kondicionérem jsem byla opravdu spokojená. Vlasy se po něm perfektně rozčesávají. Takhle jemné vlasy jsem snad nikdy neměla a k tomu přenádherná vůně. Bále jsem se, že se vlasy budou rychle mastit, ale nestalo se :) Produkt mohu jen doporučit.


+ Vůně, uhlazený vzhled, lehké rozčesávání


- Docela řídký-trochu složitější aplikace


Celkové hodnocení: 5/5

 

Iveta Š.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Umyjete si vlasy vaším šamponem, pak si do vlasů nanesete 20ml přípravku a budete 8 sekund masírovat do vlasů. Pak jednoduše opláchnete. 🙂 Tak, teď k recenzi, kterou dám do bodů ✅⛔ Použila jsem zatím 3×.

4/5⭐


✅Opravdu vlasy hned po opláchnutí nádherně rozčešete. Rukou i hřebenem bez jediného zatahání.

✅Vlasy jsou hebké a jemné. Příjemné na dotek.

✅Skvěle se aplikuje.

✅Vlasy příjemně voní.


⛔Více se mastí vlasy. Musím si je umývat ob den, co jsem přípravek začala používat.


Určitě budu ale používat dál, protože vlasy jsou opravdu příjemně jemné. 😊


+ Vlasy jsou hebké, jemné, snadné česání


- Více se mastí vlasy.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Nikola F.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

+Dobře se poté rozčesávají vlasy

+Lesklé vlasy

+Hebké vlasy

-velká parfemace

-malé balení

-alkohol ve složení

-špatné složení

-nazacelý roztřepené konečky

Nepřijde mi tak dobrý.


+ Vlasy jsou po použití hebké.


- Velká parfemace. Má v sobě alkohol.


Celkové hodnocení: 3/5

 

Jana P.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Tak tohle je naprostá pecka. Vlasy mám po něm krásně lesklé, hebké,a nádherně se rozcevaji ještě mokré . Určitě doporučuji dál a výrobek ještě zakoupím. Dávkování je jednoduché a pěkně se drží .


+ Cenově dostupné, vlasy jsou krásné.


- Je ho málo a smrdí. uvitam vůní.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Lucie T.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Na zázračný produkt jsem byla opravdu zvědavá. Moje vlasy jsou zesvětlené, jemné a většina produktů je zatěžuje a vlasy jsou pak splihlé. Kondicionér Wonder Water se lehko aplikuje, doba působení krátká a výsledek překvapil - vlasy nejsou těžké, takže se tak rychle nemastí, krásně voní a skvěle se rozčesávají. Cena je velmi příznivá...Za mne mohu určitě doporučit!


+ Krátká doba působení, dobře hydratuje


- Víčko produktu je maličké a ztrácí se


Celkové hodnocení: 4/5

 

Alexandra K.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Mala som možnosť vyskúšať a neľutujem, vlasy krásne jemné, uhladene a neskutočné lesklé zdravo vyzerajúce určite budem odporúčať a naďalej používať 😇je to top produkt ktorý som mala na vlasy 👌


+ Rýchlo sa vstrebe do vlasov


- Hustota produktu


Celkové hodnocení: 5/5

 

Sára K.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Môj názor na tento produkt je veľmi pozitívny, keďže tento produkt som mohla vyskúšať prvý krát, tak som naozaj spokojná. Moje vlasy sú viacej lesklé, krásne sa dajú rozcesat, vôbec necítim nejakú mastnotu po tomto produkte, a nemá ani lepivy vplyv, taka záchrana voda, pre moje vlasy. Ďakujem za túto skúsenosť.


+ Uhladí, rozjasní vlasy, hebkosť


- Nemám žiadne nevýhody


Celkové hodnocení: 5/5

 

Veronika J.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Produkt na vodnaté bázi mi úplně nevyhovoval jelikož je při užívání velice těžké odhadnout množství k užití. Ztrácí se s vodou a ve srovnání s kondicionéry stejné značky bych příště volila určitě klasický kondicionér, který mi vyhovuje maximálně.


+ Aplikátor, velikost


- Konzistence


Celkové hodnocení: 2/5

 

Sara F.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Kondicionér je tekutější, ale balení obsahuje praktický aplikátor, proto se snadno používá. Vlasy se lépe rozčesávají, jsou vyživené a hezky voní. Za nevýhodu považuji, že vlasy po aplikaci ztratily objem a byly spíše zplihlé.


+ Praktické balení, snadné rozčesávání


- Vlasy po aplikaci ztrácí objem


Celkové hodnocení: 3/5

 

Tamara S.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Jdou mi potom lépe rozčesat vlasy, hezky voní, jemné vlasy, mám vlasy potom více vyživené, určitě bych chtěla další, produkt se mi velice líbí, je to velice dobré


+ Rozčesávání vlasů, jemnost


- Zatím žádné nejsou


Celkové hodnocení: 4/5

 

Monika D.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Testovala jsem produkt Ĺoreal Paris Elseve Dream Long Wonder Water kondicioner. Produkt jsem používala vždy po umyti vlasů na vlhké vlasy a cca 2x týdne. Po vysušení vlasů byly vlasy měkké a jemné. Není třeba použit hodně vody, jedno baleni tak vydrží na dlouhou dobu.


+ Dostupnost, nízká cena.


- Žádné jsem nezaznamenala.


Celkové hodnocení: 4/5

 

Martina T.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Takže vyskúšala som L'Oréal Paris Elseve Dream Long Wonder Water kondicionér a musím povedať ,že moje vlasy boli po nomjemné nakolko mám suché vlasy tento výrobok ich ozivil a na dosť dlhu dobu


+ Je príjemný a hlavne plni svoj účel


- Neboli nijake


Celkové hodnocení: 5/5

 

Lenka T.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Zaujala mě jemná příjemná vůně, konzistence by mohla být hustší, ale hlavně účinnost je okamžitá. Zacuchané vlasy byly během chvilky poddajné k rozčesávání bez tahání. Za mě doporučuji produkt a já sama se určíte vrátím.


+ Okamžitě účinkuje


- Vadí mi jen mini uzávěr, vždy mi upadl


Celkové hodnocení: 5/5

 

Katarína M.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Po vysušení sú vlasy lesklejšie a voňavé, ľahšie sa rozcesavaju takže nie je potrebné použiť navyše kondicionér alebo masku. Jediná nevýhoda pre mňa je neprítomnosť rysky, ktorá by označovala dávku pri aplikácii.


+ Ľahšie rozčesávanie, vôňa


- Neprítomnosť rysky


Celkové hodnocení: 3/5

 

Terezie M.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

Kondicionér používám spolu se šamponem a kondicionérem ze stejné řady. Za kladné považuji snadnou a rychlou aplikaci. Trpím ekzémem na dlaních a při aplikaci mě produkt na dlaních štípal, i přesto, že při používání jiných produktů na vlasy toto nepozoruji. Vlasy si po mytí foukám do hladka, po použití kondicionéru byly vlasy lesklé a hladké a na dotek jsem cítila, že se vlasy hydratovaly. Dle návodu lze použít navíc i klasický kondicionér, což u mne udělalo lepší celkový výsledek (mám krepaté vlasy). S kondicionérem jsem spokojena, skvěle doplní řadu Dream long, kterou opakovaně používám.


+ Rychlá aplikace, lesk a hydratace vlasů


- Špatně se odhaduje množství 1 dávky


Celkové hodnocení: 4/5

 

Denisa V.

Testování organizované pro el nino.cz/sk

S přípravkem Loreal jsem nadmíru spokojená. Krásně mi voní,konzistence mi vyhovuje a k tomu jsou vlasy po něm hebší a dají se krásně rozčesat. Za mě je to super pomocník, který si budu kupovat.


+ Příjemná vůně, ideální konzistence


- Neshledávám


Celkové hodnocení: 5/5

 

Adéla S.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Moje vlasy nikdy nebyly nějak extra hezké na pohled. Vypadaly dost poničeně z každodenního žehlení pro lepší vzhled. Hned po prvním použití jsem viděla, že mé vlasy jsou rozzářené a krásně uhlazené. Velké plus dávám také vůni, je opravdu příjemná a na vlasech byla cítit ještě druhy den.


+ Vůně, účinnost, skvělý výsledek


- Rychle se spotřebuje, častým používáním


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 3/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Elena K.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

S tímto kondicionérem jsem velmi spokojená, po pár sekundách hladší vlasy, snadno se dají rozčesat, jediný protiklad je ten, že je strašně moc tekutý, ale dá se používat i tak, samozřejmě tento kondicionér všem z vás, kdo má zničené vlasy, nebo snadno zacuchané, doporučuji.

Myslím si, že u téhle značky zůstanu, protože jsou mé vlasy mnohem hebší a lesklejší.


+ Lesklé vlasy, snadno rozčesané


- Strašně tekutý


Celkové hodnocení: 4/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 2/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Nikola Š.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

S tímto produktem nejsem vůbec spokojená. je jedno jestli dám málo nebo hodně, vždy mi příšerně zmastí vlasy. mám vlasy po lopatky a nepřijde mi, že by se lépe rozčesávály. za mě 👎👎👎👎


+ Nevidím


- Nepříjemná vůně


Celkové hodnocení: 1/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 2/5

Šetrnost k pokožce: 1/5

Dodává vlasům výživu: 1/5

 

Anna S.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Produkt doporučuji všem,kteří mají dlouhé vlasy a po umytí se jim špatně rozčesávají.

Klady:příjemná vůně, zdraví vzhled, hebkost, poddajnost, po použití se vlasy lépe stylizují

Zápory:žádné


+ Vůně, snadná aplikace


- Žádné zápory


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 5/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Daniela D.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Čo sa týka produktu L'Oréal Paris Elseve Dream Long Wonder Water kondicionér s lamelární technologií pro snadnější rozčesávání dlouhých vlasů 200 ml som veľmi milo prekvapená. Ešte ani jeden koncicioner ktorý som používala nedokázal aby moje vlasy po opláchnuti boli hebké, rovné rozcesatelne a hlavne nádherne voňavé. Produkt som vyskúšala hneď ako prišiel a som veľmi spokojná. Odporučila som ho v rodine a kamarátkam. Spätnú väzbu som ešte nedostala ale určite budú nadšene ako ja. Určite si produk kúpim nakolko moje vlasy sú veľmi poškodené ale po použití sú nádherné.


+ Vôňa nanášanie a rozčesávánie


- Žiadne nevýhody produktu som nenašla


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 5/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Nikola K.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Testovala jsem L´OréalParis Elseve Dream Long Wonder Water kondicionér. Po prvním použití jsem měla lesklé a krásně hebké vlasy, kondicionér se lehko nanáší a krásně voní.

Bohužel se mi po něm mastí častěji vlasy


+ Vůně, lehko se po něm rozčesají vlasy


- Mastí vlasy


Celkové hodnocení: 3/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 3/5

Šetrnost k pokožce: 4/5

Dodává vlasům výživu: 4/5

 

Lucie Š.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Produkt L'Oréal Paris Elseve Dream Long Wondre Water mě po otevření nenatchl svou vůní. Která na mě byla moc silná a kořeněná, ale po opláchnutí a vyfoukáni vlasů, mě velice překvapil jelikož vůně už nebyla tolik intenzivní a byla mi dokonce příjemná. Orproti jiným kondicionérům je v tekuté formě a dobře se nanáší. Co je pro mě velké plus je, že stačí aby působil pouze 8 sekund. Takže ideální když pospícháte. Moje Vlasty byli už po prvním použití hebči a lépe se mi s nimi pracovalo. Dokonce musím uznat, že se mi tolik nemastí vlasy, jak při používání běžného kondicionéru.


+ Doba působení, tekutá forma, lahvička


- Silná kořeněná vůně


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 5/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Jana P.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Dlouho a krásně na vlasech voní. Vlasy nezatěžuje. Vlasy jsou po použití snadno rozčesatelné a hladké. Trochu mě po prvé zarazilo, jak při styku s vlasy přípravek zteplá. Jak je to jako voda, chce to při nanášení trochu opatrně.


+ Funguje. Vůně. Balení.


- Nanášení


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 4/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Barbora B.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Produkt už po prvom použití výborne funguje. Krásne vonia a robí si svoju robotu výborne. Je skvelé, že nepeni, že je v tekutej forme. Po nanesení už dvoch dávok sú vlasy krásne jemné. Odporúčam na 100%


+ Vôňa, skupenstvo, výsledok


- Nemám žiadne


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 3/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Daniela L.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Keď som prvýkrát videla tento výrobok, bola som dosť skepticka. Ako môže vodička fungovať rovnako dobre ako kondicionér či maska? Ostala som milo prekvapená. Funguje skvele, vlasy sú po ňom uhladene a lesklé. Príjemné na dotyk. Nanášanie je však trochu obtiažne keďže sa jedná o tekutinu,no dá sa na to zvyknúť. Za mínusy produktu považujem vôňu, ktorá je veľmi výrazná a mne osobne dosť prekáža. Druhá vec je aplikátor, ktorý nanášanie komplikuje. Myslím že by to fungovalo lepšie v spreji. Inak je to fajn produkt.


+ Funguje rovnako dobre ako kondicionér


- Aplikátor a vôňa


Celkové hodnocení: 3/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 3/5

Šetrnost k pokožce: 4/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Martina H.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

S kondicionérem jsem velice spokojená krásné voní snadno se aplikuje na vlasy. Vlasy jsou po něm krásně jemně a mám po nich bohatší objem vlasů. Určitě ho doporučením známým. A určitě si ho budu nadále kupovat moc děkuji za vyzkoušení.


+ Velice jemně a krásné vonící vlasy .


- Zatím jsem žádné nezaregistrovala


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 5/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Martina M.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Přípravek na vlasy Wonder water vlasy opravdu uhladí, lépe se rozčesávají, jsou lesklejší. Nicméně mě vůbec nevoní, ale kdyby voněl jinak, tak by to bylo skvělé,protože vůně se drží ve vlasech hodně dlouho.


+ Zdravější, lesklejší vlasy


- Nepříjemná vůně


Celkové hodnocení: 4/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 2/5

Šetrnost k pokožce: 3/5

Dodává vlasům výživu: 3/5

 

Miriama R.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Bola som veľmi prekvapená z výrobku a som veľmi spokojná, doteraz som stále používala masky alebo kondicionéry ale tento výrobok ma zaujal, hned po prvom vyskúšaní boli moje vlasy jemnejšie na dotyk, ktoré vydržalo až do dalšieho umývania vlasov, ľahšie sa rozčesávali, možno ten vrchnáčik možno zlepšiť možno nech ostane tak je taký tenučký na úchop vo vani umývaní vlasov, pekná vôňa, výživené vlasy, ja chválim.


+ Nová technológia, v som veľmi spokojná


- Uzáver príliš tenky


Celkové hodnocení: 3/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 4/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Jana K.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Vlasy jsou hned po nanesení, hydratované a lesklé. Krásně voní, lépe se rozčesávají. Líbí se mi ten mírný hřejivý účinek při nanesení. Vlasy mám stále hebké a lesklé i po dobu namytých vlasů. Vlas vypadá mnohem zdravěji. Ačkoliv je to na bázi vody, mohla by být konzistence trošku hustší. Ale určitě bych přípravek doporučila, určitě si jej zakoupím v drogerii.


+ Hydratace a lesk, rozčesávání, hebkost


- Hustota produktu


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 5/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Petra Š.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Tekutý kondicionér som skúšala po prvýkrát. Prekvapila ma konzistencia, že naozaj je to ako voda čo nie je bežné amusela som si na to chvíľu aj zvykať. Za mňa Elseve Dream Long Wonder Water splnil svoj účel, vlasy sa ľahšie rozčesávali a boli aj lesklejšie. Párkrát som použila aj balzam po tomto kondicionéri, avšak nebolo to úplne nutné, pretože ten kondicionér vlasy aj zjemnil. Celkovo si všímam, že vlasy vyzerajú čoraz zdravšie. Odporučila by som nechať produkt na vlasoch dlhšie než 8 sekúnd. Páči sa mi aj vôňa, ktorá nie je veľmi intenzívna, ale zase niekomu kto má rád silnejšie vône, to nemusí sedieť. S produktom som veľmi spokojná.


+ Lesklé a ľahšie rozčesávanie vlasov


- Žiadne


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 4/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Veronika P.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Jelikož mam dlouhe (az po zadek) a namahane (temer 24h denne v copu) vlasy, tak kdyz jsem si je jednou za cas nechala rozpustene,tak se mi delali od zatylku dredy, které rozcesat byl velky problem. Uz po prvnim pouziti, slo rano po probuzeni a rozpusteni copu, vlasy lepe rozcesat. A pri kazdem dalsim pouziti to slo lepe a lepe. Dokonce jsem si troufla mit cely den vlasy volne bez copu a vecer jsem byla bez drediku na zatylku! Pri pouziti kondicioner jemne hreje, coz je prijemne a vlasy po nem hezky voní. Jediné minus bylo davkovani, ktere mi podle navodu (20ml) nestacilo. S výrobkem jsem byla nadmiru spokojená a uz zustane v mem vlasovém arzenalu!


+ Prijemna vune, rychlost ucinku


- Dávkování


Celkové hodnocení: 4/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 3/5

Šetrnost k pokožce: 4/5

Dodává vlasům výživu: 4/5

 

Ivana M.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Elseve dream long wonder water odporúčam naozaj každej žene, ktorá chce mať krásne ,zdravé a hebké vlasy.. úžasná vôňa, ktorú,pocítite hneď pri prvom nanesení na vlasy.Hned po nanesení na vlasy pocítite hebkosť na vašich vlasoch a keď si produkt zmyjete tak to už ani nehovorím..vlasy ostanú hebké , mäkkučké a.hlavne cítite že sú zdravé... vôňa ktorú cítite je prosté skvelá... odporúčam všetkými 10 tími...a odporúčam každej žene ktorá chce mať zdravo vyzerajúce , výživene vlasy plné lesku a hebkeho dotyku , určite to skúste a neoľutujete.


+ Hebkosť, jemnost,nádherná vôňa


- Žiadne


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 2/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Ivona V.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Tento kondicionér od L'Oréal Paris mě opravdu mile překvapil. Ihned po prvním použití jsem na svých vlasech cítila výraznou změnu. Vlasy byli po prvním použití jemnější a lesklejší. Mnohem lépe se rozčesávali. Po dvou týdnech pravidelného používání vlasy vypadají mnohem zdravěji, pevněji a jsou lesklejší a výrazně hladší. Jediné mínus tohoto produktu je nepraktické balení. Víčko je strašně malé a aplikace je trošku nešikovná. Po nějakém čase jsem si ale zvykla.


+ Efektivní, hydratuje, vlasy se leskno


- Nepraktické balení, nepraktické balení


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 5/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Lucie M.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Kondicionér je super, skvěle se používá a za pár sekund jdou vlasy dobře rozčesat, což s dlouhými vlasy je občas problém. Mám hodně dlouhé vlasy a s tímto kondicionérem jdou perfektně rozčesat.


+ Praktické balení, účinek


- Malé balení


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 3/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Nikola T.

Testování organizované pro Pilulka.cz/sk

Tento produkt hodnotím pozitivně. Jelikož mám melírované vlasy, tak jsou náchylné k vysušování, lámání a také se po umytí velmi špatně rozčesávají. Produkt Wonder Water Dream Long od Loreal mě velmi překvapil, po nanesení na umyté vlasy a krátkém působení jsou vlasy ihned jemné a poddajné už před samotným opláchnutím vodou. Vlasy se poté mnohem lépe rozčesávají, jsou poddajnější a po vyfénování jsou krásně hebké.Produkt budu určitě používat i v budoucnu, jelikož jsem s ním velmi spokojená.


+ Vůně, aplikace, hebké vlasy


- Žádné


Celkové hodnocení: 5/5

Má dostatečně hustou konzistenci: 5/5

Šetrnost k pokožce: 5/5

Dodává vlasům výživu: 5/5

 

Markéta V.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tekutý kondicionér L'Oréal Paris Elseve Dream Long Wander mě překvapil svojí konzistencí, je jako vlasová voda, kterou si po umytí vlasů šamponem nanesu místo vlasové masky nebo klasického kondicionéru.Líbí se mi rychlost působení produktu. Vlasy jsme po jeho použití měla skutečně dobře rozčesatelné a hebké.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Alexandra S.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Kúra na vlasy Elseve Dream long Wonder Water od značky L´oreal Paris je výborná. Ide o jedinečnú kúru na vlasy, prostredníctvom ktorej doprajem mojim vlasom intenzívnu starostlivosť. Je to neuveriteľné, ale táto kúra pôsobí už v priebehu 8 sekúnd. Vlasy sa dajú veľmi ľahko rozčesať. Sú neuveriteľne lesklé, hladké a hydratované. Pozitívne hodnotím to, že kúra neobsahuje silikóny. Pravidelným používaním sú vlasy posilnené, obnovené a zregenerované. S kúrou na vlasy Elseve Dream long Wonder Water som veľmi spokojná. Môžem ju každému len odporúčať.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Zuzana M.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tento kondicionér má tekutou texturu, což je u kondicionéru nezvyk. Po nanesení do délek vlasů jsem cítila jak lehce zahřál pokožku hlavy. Kondicionér působí okamžitě, takže není třeba čekat a hned po aplikaci šamponu se opláchne. Mé vlasy byly okamžitě vyhlazené a vyživené. Ačkoliv používám krátce, přijde mi, že mé vlasy jsou zacelenější a vypadají zdravěji.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Ajka M.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Kondicionér ma milo prekvapil, pretože je ľahkej tekutej konzistencie, bez pocitu zaťaženia vlasov a má príjemnú vôňu. Po aplikovaní sú vlasy jemnejšie, jednoduchšie sa rozčesávajú, sú poddajnejšie a žiarivejšie.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Ivana K.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tento kondicionér je na moje poškodené dlhé vlasy ako stvorený, v okamihu mám vlasy hladšie, ľahšie sa mi rozčesávajú, sú hydratovanejšie, lesklejšie a jednoduchšie sa mi upravujú. Doporučujem


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Lenka N.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Na tento kondicionér jsem byla velmi zvědavá. Ale bohužel úplně nenaplnil mé očekávání. Mým vlasům asi nesedí, po nanesení a následném smytí jsem nezaznamenala žádný výraznější efekt. Zůstanu u klasických hustějších kondicionérů, po kterých se mi vlasy rozčesávají lépe.


Celkové hodnocení: 2/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 2/5

Spokojenost s výsledkem: 2/5

 

Zuzana O.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tento kondicionér mi výborne vyživuje moje namáhané vlasy,nielenže ich zjednocuje a zároveň dobre sa s nimi manipuluje počas úpravy,sú uhladené a dobre sa rozčesávajú a majú pekný tvar.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Soňa H.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tento kondicionér je produkt, ktorý vám v zime nesmie chýbať. Dokonalé balenie s precíznym aplikátorom v krásnej oranžovej farbe zaujme hneď na prvý pohľad. Prípravok patrí do radu Dream Long, ktorý som už mala a musím uznať, že všetky produkty stoja za to. Samotný kondicionér je vo forme vody, ktorá sa aplikuje na mokré vlasy po umytí šampónom. Stačí použiť menšie množstvo a následne ho rozmasírovať vo vlasoch a počkať pár minút. Potom vlásky jednoducho opláchnite a hotovo. Po umytí sú vlasy hebké na dotyk, uhladené, prevoňané a veľmi dobre sa rozčesávajú. Okrem toho, končeky vlasov sú zocelené a kadere pôsobia zdravým dojmom. Vodičku odporúčam najmä pre poškodené vlasy, ktoré potrebujú extra dávku výživy a lesku.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Kateřina H.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tento kondicionér mne zaujal. Vlasy jsou uhlazenější, lépe se rozčesávají. Konečky vlasů, které jindy mívám roztřepené, jsou ucelenější. Vůně je také příjemná.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Marianna O.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tento kondicionér hodnotím veľmi pozitívne. Vlasy sú po umytí jemnejšie, pôsobia zdravšie a super voňajú. Vlasy sa ľahko rozčesávajú, sú lesklé a hydratované. Dávno som nemala také pekné vlasy. Som veľmi spokojná s produktom.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Dominika S.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Kondicionér zanechá vlasy hebké a jemné na dotek. Vlasy se dají snadno rozčesat. Nicméně vodová konzistence ve sprše dost zanikne. Nelze teda zjistit kolik jsem toho použila - málo, hodně? Není to úplně praktické balení a titěrné zavírání málem několikrát skončilo v odtoku.


Celkové hodnocení: 3/5

Jednoduchost aplikace: 2/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Andrea F.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Úžasné. Vlasy hebké, lesklé, lehce ovladatelné. Koupím určitě znovu a doporučuji na suché, delší vlasy. Použití je snadné a rychlé. Používám 1x za 14 dní. Mám jemné a odbarvene vlasy.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Pavlína V.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tento typ kondicionéru jsem vyzkoušela poprvé a jsem mile překvapena. Pohodlná aplikace, a vlasy jsou po použití uhlazené a lesklé. Mám dlouhé vlasy a vysušené konečky, bez kondicionéru je nerozčešu a s tímto mi to jde velmi dobře.Doporučuji


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Janka B.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Milujem vôňu Dream Long, všetky produkty tejto rady úžasne voňajú. Po nanesení sú vlasy pekne regenerované, hydratované a pekne uhladené. Výborne hydratuje a vlasy nie sú mastné a zaťažené. Jediné čo sa mi nepáči je uzáver na fľaštičke, malý štoplík je veľmi nepraktický a viac krát mi skoro spadol do odtoku.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Kamila B.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Wau! Wau! Wau! Já jsem z tohoto kondicionéru tak nadšená! Dlouho jsme o něm slyšely ze zahraničí a konečně dorazil i k nám. Trochu si říkám, co je v tom za čáry, že taková vodička skutečně funguje líp než kdejaký “normální” kondicionér. Splní vše, co v reklamě slíbí! Hydratuje, uhlazuje, vlasy se rozčesávají jak po másle, krásně se lesknou, krásně voní. A to vše rychlostí blesku! Po použití se může aplikovat ještě kondicionér, já to považuji za naprosto zbytečné. Mám nepoddajné vlasy, částečně melírované a tohle funguje báječně! Doporučuji všema deseti!!


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Silvie V.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Konzistence séra je nezvyklá, ale příjemná a lehká. Má přijemnou vůni. Vlasy jsou po umytí hebké a lesklé. Sérum se dobře nanáší díky praktickému balení. Rozhodně mohu doporučit.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Lucia Z.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Táto zázračná voda so silou kondicionéru je veľmi zaujímavý a nápaditý produkt. Vďaka špeciálnej lamelárnej technológii uhladzuje a zjemňuje vlasy, ľahko sa po jeho aplikácii rozčesávajú. Nezabudnite ju však opláchnuť, aby ste nemali lepivý povrch vlasov.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Karolína B.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tento produkt mě velmi mile překvapil. Má krásnou vůni, kdy i po umytí vlasy krásně voní. Překvapilo mě jakou má kondicionér texturu, proto díky ní se jednoduše na vlasy nanáší. Po umytí se vlasy krásně rozčesávají a po vyfoukání vlasů jsou jemné na dotek. Tenhle kondicionér jsem si zamilovala.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Martina G.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Kondicioner je super lahko sa nanasa a vyhovuje my lahkoda rozvesavaju vlasy aj ked su este mokre. Vlasy sa po naneseni kondicionerom vlasy sa pekne lesknu.nemozem na tento vyrobok nic zle povedat je perfektny.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Katka S.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Super kondicionér. Mám silné dlouhé vlasy, které jsou po aplikaci okamžitě jako proměněné. Produkt slibuje výživu a hydrataci, což potvrzuji. Mé vlasy se po něm krásně lesknou a nejsou splihlé. Navíc se snadno rozčesávají a upravují. Bonusem je příjemná vůně.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Marika M.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Priznám sa, že som bola spočiatku skeptická a nečakala som od neho veľa. Najmä kvôli veľmi tekutej konzistencii. Ale som veľmi milo prekvapená výsledkom. Už počas aplikácie cítiť rozdiel v kvalite vlasov. Vlasy zostávajú jemnučké, uhladené. Veľmi príjemné na dotyk.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 2/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Lucia S.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tak táto novinka ma prekvapila. Najskôr som si trošku nevedela dať rady s balením a koľko produktu aplikovať, ale pár umytiami som zistila, že naozaj stačí vytlačiť pár strekov do končekov vlasov a hneď cítiť ako ich kondicionér uhladil a pekne rozuzlil. Obľúbila som si ho a používam pri každom umytí, 2-3x týždenne. Moje vlasy sú husté, nepoddajné a zamotáva ju sa, takže pre mňa skvelý produkt


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 3/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Simona D.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Ľahký kondicionér ma zaujal, či už svojou ľahkou vodovou konzistenciou, ale aj príjemnou kvetinovou vôňou. Stačí ho nechať pôsobiť 8 sekúnd a môžete ho zmyť. Vlasy nezaťaží a po umytí sú vyhladené.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Dagmar H.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Výborný kondicioner, vlasy jsou pružné a lesklé, nemají po použití tendenci krepovat či elektrizovat.Jediný problém trochu vidím v aplikátoru, kdy kondicioner tzv. vylétne z obalu. Upřednostnila bych obal průhledný, aby bylo vidět množství, které budu používat.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 3/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Lucia V.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Pre moje vlnite vlasy je tento vodny kondicioner ako stvoreny. Nanesiem ho po umyti vlasov a potom oplachnem. Vlasy su po nom lesklejsie, uhladenejsie, akoby zdravsie a co je pre mna najdolezitejsie je ze nie su vysusene. Urcite po nom siahnem zas.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Michaela P.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Elseve Dream Long ľahký kondicionér na vlasy je pre mňa úplnou novinkou a s podobným produktom som sa ešte nestretla. Keďže patrí do radu Dream Long, má krásnu vôňu pre tento rad typickú. Ide o ľahký kondicionér na vlasy v podobe zázračnej vody, ktorý sa aplikuje cez úzky otvor na šampónom umyté vlasy. A práve tá aplikácia je asi jedinou vecou, ktorú mu musím vytknúť. Jedna ten vrchný uzáver je veľmi malý a ľahko sa vám stane, že vám spadne, najmä ak máte mokré ruky v sprche. Ani aplikácia nie je najľahšia. Keďže v sprche nemám oproti sebe zrkadlo, nevidím, kde všade si ho priamo na vlasy aplikujem a tak si ho vo väčšine nalejem do ruky a následne nanášam do vlasov. Neviem, či by to bolo možné, ale ak by to bolo v balení s rozprašovačom, bolo by to podľa mňa jednoduchšie a dostal by sa produkt rovnomerne na vlasy. Samotný produkt je ale vynikajúci. Páči sa mi, že nemusím dlho čakať a po 8 sekundách sa dá zmyť. Vlasy sú po umytí krásne prevoňané, lesklé, hladké, ľahšie sa rozčesávajú, zbytočne ich nezaťažuje ani neurýchľuje ich mastenie.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 3/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Michaela Š.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Z tohoto kondicionérujsem naprosto nadšená. Krásně uzavře a zacelí vlasy po umytí šamponem. Vlasy mi už po 2 použití přišli zdravější, lesklejší a v lepší formě. Možná bych ocenila lepší uzávěr, s tím maličkýn šroubovacím co je tam teď, se s mokrýma rukama trochu špatně manipuluje. A lahvička by mohla být průhledná, aby se lépe odhadlo nanášené množství produktu.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 3/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Nikoleta H.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Rad dream long je môj najobľúbenejší zo všetkých Elseve na trhu. Podobný produkt som ešte neskúšala a som veľmi milo prekvapená. Má tekutú olejovú konzistenciu, ktorá príjemne hreje vlasové vlákna a tým účinnejšie vyživuje do hĺbky. Nepoužila som žiadny kondicionér či masku a vlasy sa napriek tomu rozčesávali jedna báseň. Po použití vlasy pôsobia jemnejšie a uhladenejšie. Jediná nevýhoda je za mňa spôsob dávkovania, kde si nie som istá, či som si produktu naniesla dostatok.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Daniela Z.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

od tohto produktu som mala vacsie ocakavania, ale po vyskusani som na svojich vlasoch nezaznamenala ziadny wow efekt. tazsie odhadnut mnozstvo, ktore nanasam, na moje suche a zosvetlene vlasy je tento produkt slaby


Celkové hodnocení: 2/5

Jednoduchost aplikace: 2/5

Kosmetická kvalita produktu: 2/5

Spokojenost s výsledkem: 2/5

 

Alexandra O.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Zaujimavy produkt, avsak nepozdava sa mi balenie. Produkt je riedky ako voda, ked si ho dam na vlasy, netusim, ci je to dost ci malo, takze mam pocit, ze ho aj miniem celkom rychlo. Vlasy su po nom jemne a leskle, lahko sa rozcesavaju.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 3/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

Spokojenost s výsledkem: 3/5

 

Denisa K.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Na tuto novinku jsem byla opravdu hodně zvědavá. Jelikož mam dlouhé vlasy a neustálými upravami trpí, cekala jsem, co tento zazrak dokáže. Tento lehký kondicioner předčil me očekávání. Aplikace velmi snadná, krásné voní. Vlasy byly po aplikaci krásné uhlazene, roztrepene konečky zmizely. Rozhodne doporučuji všemi deseti.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Nikola M.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Po použití konditionéru sú vlasy krásne hebké a veľmi ľahko sa rozčesávajú. Po vysušení posobia končeky zdravo a zjednotene. Vyhovuje mi okamžitý efekt za pár sekúnd, ale úplne mi však nesedí tekuté zloženie tohoto prípravku.


Celkové hodnocení: 3/5

Jednoduchost aplikace: 2/5

Kosmetická kvalita produktu: 3/5

Spokojenost s výsledkem: 3/5

 

Tatiana B.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Och zbožňujem takéto produkty. Kondicionér nesmie chýbať v žiadnej mojej vlasovej rutine keďže mam dlhé vlasy. Na vlasoch pôsobí fantastický, scelí ich a pôsobia zdravšie, hladšie a leklejšie.

Bona je krásne vlásky prevonia jedine čo je trošku neprakticke je ddobilinky vrchnáčik.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Kateřina Š.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tekutý kondicionér Wonder Water podle mě funguje jako jiné kondicionéry. Vlasy jsou po aplikaci hladké a dobře se rozčesávají. Jiný a trošku problematický je ale samotný proces nanášení. Uzávěr je velmi maličký a špatně se s ním ve sprše manipuluje. Při aplikaci přímo na vlasy nejde poznat, kolik produktu už jsem nanesla. Během působení vždy cítím hřejivý účinek. Velmi mi ale vyhovuje doba 8 sekund, po kterou má kondicionér působit, je to rychlé a efektivní. Rozhodně doporučuji, pokud chcete vyzkoušet něco nového.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 2/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Jana H.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Kondicionér z rady Elseve Dream Long je ďalší skvelý produkt. Vlasy sú po použití hladké, lesklé, vyživené a uhladené. Pôsobia zdravšie. Má príjemnú vôňu. Jediné čo mi trošku vadilo je uzatváranie.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Ivana S.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tento ľahký kondicionér rada používam, veľmi rýchlo účinkuje. Vlasy sú po ňom pekne lesklé a uhladené. Ďalším plusom pre mňa je jednoduché rozčesávanie a vôňa.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Elena K.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Když jsem poprvé uslyšela o kondicionéru v podobě zázračné vodičky, nedokázala jsem si vůbec představit, jak něco takového může fungovat. Ale ono to funguje, a vážně dobře! Wonder Water je skutečně „voda“, kterou nanesete do vlasů a poté opláchnete jako klasický kondicionér. Už během oplachování jde poznat, že jsou vlasy najednou hebčí a uhlazenější, po uschnutí jdou krásně rozčesat. Na začátku používání bylo sice trošku náročnější vychytat správnou techniku aplikace, ale po několika použitích můžu říct, že jsem s kondicionérem nadmíru spokojená.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Tereza M.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Na fungování této zázračné uhlazující vody jsem byla opravdu zvědavá. Aplikátor ve formě dlouhého tenkého "sosáčku" se sice tváří, jako dobrý nápad, ale popravdě by mi asi vyhovoval víc jiný uzávěr. Přišlo mi, že se s tímto hůř aplikuje dané množství séra. Také jsem si radši vodičku nejdřív dala do ruky, abych videla množství. Na lahvičce mi také chybí třeba nějaká ryska, co by ukazovala doporučený objem 20 ml pro středně dlouhé vlasy...

Co se týče samotné funkčnosti - sérum hezky voní a vlasy byly po aplikaci opravdu vcelku jemné a hladké. Po několika použitích mohu zhodnotit, že se vlasy dobře rozčesávají, ale mám je pořád mírně krepaté, jako byly vždy. Takže jsem asi čekala lepší výsledek, ale možná mám jen jen blbý typ vlasů.


Celkové hodnocení: 3/5

Jednoduchost aplikace: 3/5

Kosmetická kvalita produktu: 3/5

Spokojenost s výsledkem: 3/5

 

Eliška K.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Vodička je skvělá. Zanechává moje vlasy krásné, a nemám je vůbec mastné. Hned po prvním užití. Hodnotím ho tedy jako 5/5 bodů. Vodička jsem si zamilovala, určitě si potom koupím další.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Michaela J.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Podobný produkt jsem měla poprvé a musím říct, že jsem byla překvapená. Na to, že strukturou působí jako obyčejná voda, tak vlasy krásně uhladí a nebylo potřeba používat balzám ani masku. Trošku jsem se trápila s dávkováním, kdy tím, že je to průhledná voda, tak člověk neví, kolik tam toho už vlastně nanesl a ani jestli má správně pokryté celé vlasy, ale chce to jenom cvik (a pomáhá před nanesením vlasy hodně vymačkat od vody). Dál je trochu nešťastné řešení uzávěru. Je to maličká věc, u které hrozí že propadne dírkou v odpadu, když jí upustíte a taky ten miniuzávěr lehce smete voda, když ho položím na poličku ve sprše. Takže - efekt prima, balení by stálo za to ještě dovychytat.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 3/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Petronela K.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Priznam sa spociatku som si nevedela predstavit, aka bude aplikacia tohto produktu, no postupom casu som si nasla vhodny sposob. Pouzivam ho pravidelne po kazdom umyvani a musim uznat ze je to poriadny zazrak. Ocenujem najma kratku dobu posobenia, ale za to uzasny vysledok. Vlasy su krasne jemne, leskle a prijemne na dotyk.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Lucie V.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Po použití séra jsou vlasy viditelně lesklé, krásné a působí velmi svěže a zdravě. Snadno se rozčesávají. Aplikace je trochu složitější - hůř odhaduji množství, sérum je tekuté a ihned stéká, miniaturní uzávěr ztrácím. To jsou ovšem jen drobné detaily. Sérum krásně voní, zahřívání jsem necítila, u pokožky hlavy lehce štípe. Pro dlouhé vlasy bez života, nebo s poškozením rozhodně doporučuji vyzkoušet!


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Bohumila H.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Mám kudrnaté, husté vlasy dlouhé po pas. Produkt se do většího objemu vlasů hůře aplikuje - uživatelsky se těžko odhaduje, zda už bylo produktu dost nebo ještě málo. Moje zkušenost je taková, že bez dodatečného použití balzám bych vlasy nerozčesala. Produkt by mi možná vyhovoval s dávkovací pumpičkou nebo rozprašovačem, s tím, že by samozřejmě bylo uvedeno, kolik dávek na jaké vlasy, je třeba použít. Domnívám se, že tento produkt je spíše zajímavých řešením pro kratší a nepříliš komplikované vlasy.


Celkové hodnocení: 3/5

Jednoduchost aplikace: 3/5

Kosmetická kvalita produktu: 3/5

Spokojenost s výsledkem: 3/5

 

Sandra P.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Lehký kondicionér na vlasy je super! Moc se mi líbí lahvička, ve které je emulze, s dlouhým hrdlem. Velmi dobře se nanáší a výsledky po umytí jsou velmi znatelné. Vlasy jsou lesklé a hladké, což oceňuji díky krátkým vlasům u hlavy, které vždy někam trčí. Oblíbila jsem si tento produkt a určitě si zas do budoucna pořídím.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Tyna Š.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Velmi příjemná až revoluční záležitost. Tento kondicionér v tekutém složení se aplikuje na vlasy a po té se smyje. Vlasy jsou po něm lehké, zářivé a vypadají velmi zdravě. Jediné, co bych vytkla je maličký uzávěr, který rád padá a rád se zatoulá někde po sprše.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Rebeka F.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Naozaj skvelý produkt! Pri aplikácii prijemne hreje na vlasoch, po vysušení ich mám krásne hebke, lesklé a voňavé. Nie je potrebné použiť navyše kondicioner. Jediná nevýhoda pre mna je maličký vrchnáčik, ktorý môže ľahko zmiznúť v odtoku, prípadne neprítomnosť nejakej rysky, ktorá by označovala koľko je tá určená dávka pri aplikácii.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Veronika Č.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Vlasy jsou po aplikaci kondicionéru hydratované a krásně hebké. Vlasy jdou snadno rozčesat a nekrepátí se. Doporučuji všem. Balení by mohlo být větší a mohlo by mít lepší uzávěr.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY:



bottom of page