top of page

Redken Volume Injection šampon

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,5/5 (17 RECENZÍ)


 

Redken Volume Injection šampon pro objem a nadzdvižení vlasů 300 ml



- pro dodání objemu a nadzdvižení vlasů

- ideální pro jemné a zplihlé vlasy

- obsahuje Filloxane a směs polymerů

- dodává vlasům plnost

- odstraňuje přebytečný kožní maz

- posiluje vlasové vlákno

- chrání vlasy před poškozením

- čistí vlasovou pokožku

- objem od kořínků

- neobsahuje protein ani lepek





POPIS PRODUKTU:

Objemový šampon Redken Volume Injection dodává okamžitý objem jemným a řidkým vlasům. Lehce čistí pokožku hlavy, jemné vlasy nadzvedne a zanechává je hebké a lesklé. Obsahuje směs Filloxane, která proniká hluboko do vlasového vlákna a posiluje ho zevnitř, dále obsahuje směs polymerů, které zanechávají na vlasech hedvábný film. Posiluje vlasové vlákno, dodává vlasům plnost a objem už od kořínků. Šampon chrání vlasy před poškozením a odstraňuje přebytečný kožní maz. Neobsahuje protein ani lepek.



LEHCE ČISTÍ POKOŽKU HLAVY,

JEMNÉ VLASY NADZVEDNE A ZANECHÁ JE HEBKÉ A LESKLÉ


Technologie:

Filloxane -proniká hluboko do vlasového vlákna a posiluje ho zevnitř Směs polymerů - zanechává na vlasech hedvábný film


Jak aplikovat:

1. Naneste na mokré vlasy a masírováním napěňte. 2. Důkladně opláchněte.





VAŠE RECENZE:

 

Natália J.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Šampón s príjemnou jemnou vôňou, dobrá konzistencia, nerozteká sa. Stačí malé množstvo a naozaj bohato pení. Vlasy umyje kvalitne, efekt objemu je za mňa viditeľný už po 1. použití. Šampón pečuje a vyživuje. Pripadá mi, že na jemných a tenkých vlasoch je efekt viditeľnejší ako na hrubých pevných. Jediné mínus, na ktoré som prišla, že sa mi skôr zamastia vlasy.


+ Dodáva objem, vyživuje, čistí aj pokožku hlavy


- Rýchlejšie sa mastia vlasy, cca o deň skôr ako štandardne


Celkové hodnocení: 80%

 

Radka L.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

S šampónem Redken Volume Injection jsem byla nadmíru spokojená. Vlasy krásně umyje i s použitím malého množství produktu. Po použití mi přišli vlasy odlehčené a přizvednuté a zároveň jemné na dotek. Plusové body bych dala též za vůni, která provází celou tuto řadu .Vůně působí až luxusním dojmem. Tomu to šampónu nemám tedy co vytknout opravdu nabízí to co slibuje. Je to ideální pomocník pro ty, kterým příroda nenadělila lví hřívu a chtějí docílit přizvednutí vlasy bez zatížení.


+ dodá vlasům objem, vůně, nezatěžuje, vlasy jsou jemné a uhlazené


- Tomu to produktu nemůžu nic vytknout. Možná jen design lahvičky by mohl být lepší, ale to pro mě není rozhodující při výběru šampónu


Celkové hodnocení: 100%

 

Michaela P.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Šampón příjemně voní, hezky pění a pořádně vyčistí hlavu. Vlasy jsou po něm lesklé a hebké, vůbec nejsou zplihlé, dodá pořádný objem už od kořínků. Pro moje jemné vlasy je úplně ideální.


+ Veliký objem již od kořínků, minimální zatížení


- Poměrně dost štípe v očích, nic dalšího jsem nenašla.


Celkové hodnocení: 80%

 

Michaela T.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Šampón krásne peni, vôňa je perfektná a vlasy sú jemne na dotyk a vytvára krásny objemný efekt. Vlasy vyzerajú zdravšie a ako od kaderníka aj z domácej kúpeľne


+ Veľmi príjemná vôňa, dokonalý objem a lesklé zdravšie vlasy


- Nenašla som žiadne proti všetko mi vyhovuje


Celkové hodnocení: 100%

 

Alexandra Č.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Po dlhej dobe vážne skvelý šampón. V prvom rade vám stačí vážne máličko, veľkosti hrášku na umytie vlasov. Tým pádom šampón dlho vydrží. Vlasy veľmi pekne vyčistí. Moje mastné a jemné vlasy dávno neboli také pekné a so správnym sušením mám konečne objem. Určite odporúčam!


+ Netreba veľa produktu, pekne čisti, nezaťažuje vlasy, dodáva objem


- Nic


Celkové hodnocení: 90%

 

Zdenka K.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Moje jemné vlasy neznesú hocaký produkt. Často ich šampóny zaťažujú a mastia. Tento šampón ma príjemne prekvapil. Obal je krásny, dobre sa s ním manipuluje. Šampón krásne vonia. Konzistencia je príjemná a na napenenie celých vlasov stačí málo. Po umytí sú vlasy voňavé, hladké a krásne sa lesknú. Absolútne ich šampón nezaťažil. Čo som si všimla, menej sa mi po ňom vlasy mastia. Úžasný produkt.


+ Vôňa, konzistencia, efekt umytých vlasov, nezaťaženie vlasom, lesk vlasov


- Nemám žiadne nevýhody produktu


Celkové hodnocení: 100%

 

Kateřina M.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Už dříve jsem měla zkušenost se značkou redken a byla jsem moc spokojená a i teď tomu není jinak. Skvělý šampon který příjemně voní, vlasy jsou po něm krásně čisté voňavé a i nadýchané. Kondicionér je také úžasný vlasy jsou po něm hladké a příjemné na dotek. Měla jsem možnost vyzkoušet ještě bezoplachovou péči která je prostě bomba. Určitě doporučuji vyzkoušet celou sadu. Za mě skvělé.


+ Nadýchané vlasy, příjemně voňavé, objem vlasů


- Vše šampon splňuje. Nic špatného jsem na produktu nenašla


Celkové hodnocení: 100%

 

Nelly G.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Šampon mě velice mile překvapil. Většina produktů na objem mají tendenci vlasy vysušovat, což se v tomto případě nestalo. Vlasy i těsně po spláchnutí šamponu byly příjemné, dalo se jimi projet prsty a to i před aplikaci kondicioneru. Po vysušení fénem byly vlasy krásně jemné a objemné.


+ Jemně čistí pokožku a vlasy bez vysušení, dodá slibovaný objem


- Nejsem zrovna fanoušek této vůně, ale byla jen lehká, takže nic, co by mě odradilo od používání šamponu


Celkové hodnocení: 100%

 

Andrea N.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Úplná spokojnosť! O svoje vlasy sa starám a nie je mi jedno akú vlasovú kozmetiku používam, veľmi si vyberám. A tento produkt je neskutočný! Úžasná vôňa, skvelá textúra, dobre sa oplachuje a ten výsledok po umytí je úžasný! Vlásky sú lesklé, nadvihnuté a krásne voňajú! Za mňa 11 z 10!


+ nádherná vôňa, kvalitný produkt, nadvihne vlasy


- nenašla som nič, čo by som produktu vytkla


Celkové hodnocení: 100%

 

Eva N.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Jsem ráda, že jsem díky Vám mohla vyzkoušet šampon Redken Volume Injection šampon. Mám jemné a zplihlé vlasy a tento produkt je stvořený přímo pro mě. Po umytí mi šampon dodal objemu a nadzdvihl vlasy od kořínků, a také dodává vlasům plnost.


+ Šampon dodává objem od kořínků


- Žádná nevýhoda mne nenapadá... Jen vyšší cena, ale je to za kvalitu


Celkové hodnocení: 100%

 

Simona T.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Po prvním použití jsem byla mile překvapená jemnou vůní. Dále po pár použití jsem začala pociťovat zlepšení tvaru vlasů jsou načechrané a zároveň krásně jemné. Myslím si že tato řada je naprostá pecka s málokterými šampony jsem takto spokojená. Většinou se mi objeví s novým šamponem lupy a svědění vlasové pokožky. Na základě těchto poznatků mohu tedy vřele doporučit všem, kteří o koupi této řady uvažují.


+ Vůně, jemnost vlasů, nadýchanost vlasů od kořene.


- Na žádné nevýhody jsem nenarazila.


Celkové hodnocení: 100%

 

Lada L.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Redken Volume Injection šampon slibuje objem a nazdvižení. Objem dodá poměrně dobře, vlasy jsou po něm také příjemné na dotek a jemné i před použitím kondicionéru a další péče. Další velkou výhodu spatřuji v možnosti použití pouze malého množství šamponu na umytí, tudíž, že vydrží déle než jiné značky v podobné cenové relaci. Celkově je šampon velmi dobrým produktem, který splňuje, to co slibuje.


+ Potřeba jen malé množství na umytí, jemné vlasy po umytí, dodává příjemný objem


- Aby byly vlasy opravdu čisté je třeba vlasy za použití produktu dvakrát, mohl by vlasy udržet déle ve stavu, kdy není třeba znovu umytí


Celkové hodnocení: 90%

 

Jana M.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Milujem krémové "saténové" textúry. Mám pocit, že to spraví moje vlasy krajšie. Realita je taká, že moje vlasy dostali jemný objem, ale narozdiel od ostatných objemových šampónom moje vlasy nezmatní. Vôňa je príjemne parfémová a vydrží pár dní. Pokiaľ máte jemné vlasy ako ja, určite choďte do toho!


+ Objem bez zmatnenia a zdrsnenia vlasov, príjemná vôňa, vysoká penivosť


- Nenašla som proti, šampón sa mi páči


Celkové hodnocení: 100%

 

Martina P.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Šampon je velmi příjemný svou vůní, dobře se z vlasů oplachuje. Hlavu jsem po něm neměla vysušenou ani brzo mastnou a zaznamenala jsem, že vlasy jsou lépe poddajné a neelektrizují tolik jako předtím. Mám dlouhé a řekla bych, že i těžké vlasy takže objem jsem moc nezaznamenala. Řekla bych, že to asi bude fungovat více u kratších vlasů.


+ Příjemná vůně, vlasy jsou jemné a hezky se rozčesávají.


- Objem jsem čekala větší. Další nevýhody jsem nezaznamenala.


Celkové hodnocení: 70%

 

Nicola P.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Sampon je skvely, ale nefungoval mi tak jak mel. Vlasy jsem mela po umyti krasne leskle, hebke a vonave. Bohuzel bez nejakeho vetsiho objemu. Mam ovsem tento problem i u ostatnich produktu na objem. I kdyz jsem vyfoukala pres kulaty kartac, objem se nedostavil.


+ Skvela kremova konzistence. Neni potreba nanest hodne produktu.


- Zadouci objem se nedostavil. Druhy den po umyti uz jsem mela mastne vlasy.


Celkové hodnocení: 60%

 

Denisa P.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Na první pohled naprosto perfektní šampon! Design a konzistence lahvičky je naprosto skvělá, navíc bez obsahu parabenů! Šampon stačí opravdu jen trochu do dlaně a pění okamžitě. Šampon opravdu splňuje svůj účinek - po umytí a použití dohromady s kondicionérem máte vlasy nejenom nadzvedl od kořínků, ale vlasy mi po něm voněli ještě na druhý den! A vůně je naprosto skvělá (přesně jako jeho design - "růžová"). Bohužel, vlasy chvíli po umytí a vysušení feném začali elektrizovat :( Takže opravdu stačí jen minimální množství nanést na mokré vlasy.


+ vůně, ingredience, konzistence, design a obsah lahvičky, lze kombinovat i s jinou řadou od Redkenu, šampon splnil svůj účel - objem


- vlasy po něm elektrizují, obsah SLS


Celkové hodnocení: 70%

 

Monika B.

Testování organizované pro www.svetkadernictvi.cz

Se značkou Redken jsem neměla doposud zkušenosti. A o to víc mě překvapila. Mile samozřejmě. Šampón příjemně voní a příjemně se vmasíruje do vlasů. Zanechává vlasy nadýchané s požadovaným objemem . Obal této řady je velice poutavý.


+ Šampón už napohled velice poutavý. Příjemná vůně. Objem. Lesklé hladké vlasy.


- Cena,která v tomto případě není až tak překážkou. Vyplatí se investovat.


Celkové hodnocení: 90%

 

bottom of page