top of page

Max Factor Facefinity All Day Flawless make-up SPF 20

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,2/0 (119 RECENZÍ)


 

Dlouhotrvající make-up SPF 20 - 30 ml


- kombinuje 3 produkty v 1 – podkladová báze, make-up a korektor

- 30h výdrž

- airbrush finish

- podkladová báze pleť hydratuje a prodlouží výdrž make-upu 

- make-up sjednotí tón pleti a zajistí perfektní vzhled

- korektor zajistí lokálně vyšší krytí nedokonalostí 

 

NA VÝBĚR ZE 3 ODSTÍNŮ K TESTOVÁNÍ:

55 BEIGE, 75 GOLDEN, 80 BRONZE




POPIS PRODUKTU:

Pro bezchybný a dlouhotrvající vzhled je tu Facefinity All Day Flawless make-up od Max Factor s ochranou proti nepříznivým klimatickým faktorům. Tento tekutý make-up 3 v 1 kombinuje podkladovou bázi, korektor a make-up pro až 30hodinovou výdrž. Lehké a prodyšné veganské složení nabízí úžasné krytí, které skrývá zarudnutí i další nedokonalosti. Dodává efekt jemného airbrush finiše, který je odolný vůči klimatickým podmínkám, proti vodě, náročným teplotám i vlhkosti. Nabízí ochranu SPF20, která chrání vaši pokožku před škodlivými UVA a UVB paprsky, zároveň ji chrání před vnějšími agresory jako je modré světlo či znečištění. Vyhlazující podkladová báze fixuje make-up na místě, zatímco korektor zakryje nedokonalosti a tmavé kruhy. Složení s technologií Flexi-hold™ se pohybuje s vaší pokožkou pro bezchybný, dlouhotrvající efekt a je odolné vůči otěru. Díky 3 typům pudrových částic, absorbujících mastnotu, dokonale splyne s pokožkou pro rychlou aplikaci a dlouhotrvající matný vzhled. Díky 3 typům pudrů absorbujících olej, které umožňují vrstvitelné krytí, se dokonale nanáší na pokožku. Snadno se nanáší a propůjčuje dlouhotrvající matný povrch. Je k dispozici ve 12 odstínech s řadou podtónů, které vám pomohou najít perfektní odstín právě pro vaši pleť.


TEKUTÝ MAKE-UP 3V1 KOMBINUJE PODKLADOVOU BÁZI, KOREKTOR A MAKE-UPT




MÁTE NA VÝBĚR ZE 3 ODSTÍNŮ K TESTOVÁNÍ: 55 BEIGE, 75 GOLDEN, 80 BRONZE





POUŽITÍ:


Naneste matný tekutý make-up na hřbet ruky a poté jej aplikujte na obličej. Použijte štětec na make-up k hladkému rozetření. Zaměřte se na oblasti, které potřebují největší pokrytí, jako je T-zóna, a vrstvěte pro požadované pokrytí. Dále poťukejte houbičkou na make-up nebo kosmetickým aplikátorem po celém obličeji, aby se make-up rozetřel a případné ostré kontury zmizely.



VAŠE RECENZE:

 

Zuzka F.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

odstín N55 Beige

Odstien sedí na hodne svetlu pleť v zimnom období. Lehounký make-up. Matuje a zároveň hydratuje, dobrá konzistence, drží, prirodzený odstien. Dobre sa roztírá a dokonale kryje.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5


 

Tatiana D.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

odstín N55 Beige

Makeupy od Max Factoru používam už niečo vyše 10 rokov a aj daná novinka ma nesklamala. Aktuálne som mala odtieň Beige, ktorý mi vyhovoval teraz na zimu, keďže i moja pleť je bledá, no na leto určite pôjdem do Golden odtieňu. Konzistenia je veľmi dobrá, i ľahká aplikácia je. Veľmi sa mi páči, že obsahuje už SPF, i keď bolo by lepšie, keby SPF do budúcna zvýšili - aby bola pleť dostatočne chránená aj počas leta. Makeup pekne drží na pleti, no nevydrží úplne celý deň bezchybne, no to asi žiadny taký nie je... mám zmiešanú pleť a i napriek tomu makeup mal tak dobrú konzistenciu, že som veľmi neleskla po celom dni.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Veronika H.

Testování organizované pro DM.cz/sk

odstín N55 Beige

Funkce 3v1

Na produktu oceňuji, že je 3v1 podkladová báze, make-up a pudr v jednom, takže když nemám čas, tak je to jasná volba. Má matný finiš, bezvadnou konzistenci a SPF 20. Díky SPF bych tedy řekla, že je to 4v1. Na to, že jde o make-up od Max Factor bych tedy řekla, že je příznivá cena, jsem velmi ráda, že jsem tento make-up měla možnost vyzkoušet a určitě budu dále používat.


Celkové hodnocení: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

 

Hana N.

Testování organizované pro DM.cz/sk odstín N55 Beige

Perfektně sjednotí tón pleti

Díky pumpičce se dobře aplikuje. Skvěle sjednotí tón pleti. Testovala jsem odstín číslo N55, který působí velmi přirozeně. Vydrží po ceĺy den. I na konci dne vypadá krásně.


Celkové hodnocení: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

 

Nikola Z.

Testování organizované pro DM.cz/sk

odstín N75 Golden

hezký hydratační makeup

Makeup hezky hydratuje, kryje nedokonalosti pleti a vydrží celý den. Můj jediný problém je lehce tmavší odstín, který využiji spíše na léto. Makeup lehce zalezá do vrásek.


Celkové hodnocení: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY:



bottom of page