top of page

Max FactorMiracle Pure Skin-Illuminating Serum

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,7/0 (119 RECENZÍ)


 

Rozjasňující pleťové sérum 30 ml





- veganské složení s vitaminem C  a niacinamidem

- okamžitě projasní a rozzáří pleť

- 24hodinová hydratace

- klinicky testované







POPIS PRODUKTU:

Rozjasňující pleťové sérum Miracle Pure od Max Factor je denní dávka vitaminů pro vaši pleť, která ji udrží svěží a zářivou. Pečující sérum zlepšuje stav pleti a zlaté perly s rozjasňujícími částečkami, které jsou v něm obsaženy, poskytují efekt vyživené a zářivé pleti. Sérum je klinicky testované, veganské a obohacené o vitamin C a niacinamid – formu vitaminu B3. Multifunkční sérum můžete používat samostatně, pod make-up nebo ho můžete smíchat s 1–2 kapkami make-upu, abyste zvýšili účinek péče o pleť a její rozjasnění. Inspirováno přírodou a vyvinuto značkou Max Factor.


OKAMŽITĚ PROJASNÍ A ROZZÁŘÍ PLEŤ, 24HODINOVÁ HYDRATACE




POUŽITÍ:


Naneste několik kapek do dlaní a sérum jemně vmasírujte krouživými pohyby do pokožky obličeje. Jakmile se sérum absorbuje, aplikujte denní hydratační krém, krém na opalování a poté make-up.



VAŠE RECENZE:

 

Eva S.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Pleťové sérum Max Factor Miracle Pure je skvělé. Hýčká moji pleť a poskytuje jí intenzivní péči. Snadnou aplikaci usnadní tekutá textura, která se velmi dobře vstřebá do pleti.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5


 

Kitti K.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Luxusne vyzerajúce sérum tým musím začať. Super kombinácia vitamínu C a niacinamídu. Na ráno super sérum na večer až tak nie. Na pleti sa dobre roznáša, nepôsobí ťažko. Nelepí sa, je možné po nom aplikovať makeup.


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Markéta P.

Testování organizované pro DM.cz/sk

Hodnocení séra

Sérum je krásné, lehce a snadno se díky pipetě aplikuje. Stačí opravdu malé množství. Na pleti je příjemné a rychle se vstřebává a pleť díky němu pak skutečně působí odpočatě a hydratovaně. Je vhodné pro jakýkoliv typ pleti a jakoukoliv věkovou kategorii.


Celkové hodnocení: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

 

Kateřina K.

Testování organizované pro DM.cz/sk krásně rozzáří pleť

Z tohoto produktu jsem velmi příjemně nadšená. Krásně rozzářil pleť. Je přizpůsobený na více druhů pleti. Určitě si ho v budoucnu znova koupím a určitě ho i doporučím ostatním.


Celkové hodnocení: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

 

Sára Z.

Testování organizované pro DM.cz/sk

Úžasný

Krásně voní. Moc mi vyhovuje. Skvěle zapadl do mé ranní skin care routiny. Hydratuje a pleť je vyživená. Rozhodně kupuju další. Moc moc doporučuji všem, kteří shání sérum.


Celkové hodnocení: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY:



bottom of page