top of page

Max Factor Facefinity Multi Perfector tekutý korektor

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,5/0 (119 RECENZÍ)


 

Tekutý korektor pro rozjasnění pleti 11 ml




- korektor ,,vše v jednom", kryje, sjednocuje a vyhlazuje

- zakrytí nedokonalostí, okamžité rozjasnění

- přirozený finiš, lehký, veganské složení

NA VÝBĚR ZE 2 ODSTÍNŮ K TESTOVÁNÍ:

1N, 2N






POPIS PRODUKTU:

Získejte nenucený, přirozeně vypadající vzhled s pomocí krycího a rozjasňujícího korektoru Facefinity Multiperfektor od Max Factor. Odhalte svou jedinečnost, inspirováno pleťovou péčí, zdokonaleno značkou Max Factor. Jedná se o tekutý korektor „vše v jednom“, který okamžitě rozjasní pleť, zakryje skvrny a tmavé kruhy pod očima a zastře jemné vrásky pro dokonalý vzhled. Tento dokonalý lehký korektor má krémové složení s pigmenty rozptylujícími světlo. Dobře se roztírá a zároveň udržuje pleť hydratovanou. Zajišťuje krytí odolné proti usazování v jemných vráskách a otěru, netvoří šupinky ani hrudky. Velký tyčinkový aplikátor pro snadné nanášení působí na pleť mimořádně jemně a umožňuje rychlou, snadnou aplikaci. Vrstvitelné složení je dlouhotrvající. K dispozici jsou 3 odstíny s teplým, studeným a neutrálním podtónem.


OKAMŽITĚ ROZJASNÍ PLEŤ, ZAKRYJE SKVRNY A TMAVÉ KRUHY POD OČIMA




MÁTE NA VÝBĚR ZE 2 ODSTÍNŮ K TESTOVÁNÍ:1N NEBO 2N




POUŽITÍ:


Jemně naneste několik teček pod oči pro zakrytí, na vyvýšená místa obličeje pro rozjasnění a kolem nosu a úst pro zastření jemných vrásek. Pomocí houbičky nebo prstů jej jemně vklepejte, aby se rozetřel.



VAŠE RECENZE:

 

Leona V.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

odstín č. 2N

Přiznám se, že korektor při své makeup rutině příliš nepoužívám, takže byl pro mě celkem “novinkou”, ovšem za dobu užívání jsem si ho oblíbila. Tento korektor až neuvěřitelně kryje nedokonalosti a jelikož je jeho odstín světlejší než odstín mého makeupu, tak i krásně rozzáří oční okolí a dodá celkovému looku svěžest. S korektorem jsem maximálně spokojená. Opět kvituju, že nezapáchá umělou vůní.


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5


 

Maria M.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

odstín č. 2N

Na bežné použitie je to vďačný korektor, lahko sa nanáša a zakryl čo mal, takže celkovo ho hodnotím pozitívne. Testovala som odtieň 2N. Odporúčam jeho kúpu. 


Celkové hodnocení: 4/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 4/5

 

Veronika K.

Testování organizované pro DM.cz/sk

odstín č. 2N

Dobré krytí a nevysušuje

Tento korektor v barvě 2N krásně kryje, nevysušuje a dobře drží. Na pleti vypadá přirozeně a nemá tendenci zvýrazňovat vrásky. Hodí se na celý obličej jako make-up nebo jako klasický korektor pod oči nebo na pupínky.


Celkové hodnocení: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

 

Markéta H.

Testování organizované pro DM.cz/sk

odstín č. 2N Krycí korektor

Korektor opravdu zakryje všechny nedokonalosti a na pleti drží opravdu dlouho. Je příjemný a lehký, žádný hutný těžký. Použila jsem odstín N2 neoxiduje a neměnil svou barvu. Na korektor trochu tmavý 


Celkové hodnocení: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

 

Nikola V.

Testování organizované pro DM.cz/sk

odstín č. 2N

Skvělá funkce!

Trošku mi nesedl odstín, ale když jsem to zkombinovala bylo to krásní. Je to skvělý korektor co je opravdu krycí a vydrží celý den. Nedělá žádné fleky na obličeji, vypadá přirozeně.


Celkové hodnocení: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY:



bottom of page