top of page

Hot Tools Volumiser Black Gold Horkovzdušný kartáč pro objem vlasů

CELKOVÉ HODNOCENÍ 0/5 (0 RECENZÍ)


 

Horkovzdušný kartáč pro objem vlasů





- umožňuje rychlý styling

- zanechává vlasy hebké a lesklé

- vhodný pro každodenní úpravu vlasů

- současně vlasy pročesává a narovnává







POPIS PRODUKTU:

Představujeme Vám horkovzdušný kartáč Volumiser v limitované edici Black Gold pro objem vašich vlasů. Jde o fén a kartáč v jednom, který účesu díky unikátním štětinám Smoothflow s aktivním uhlím a důmyslným otvorům pro proudění vzduchu dodá ohromující objem a zvládne je narovnat i navlnit, přesně tak, jak si přejete. Je inspirován profesionály, kteří jej ve svých salonech používají také, ale práci s ním zvládne naprosto každý. Revoluční oválný tvar zaručuje rychlý a jednoduchý styling, k dispozici jsou tři rychlostní a teplotní stupně a speciální titanový povrch Micro-Shine je odolný proti korozi, minimalizuje tření a předchází lámání vlasů. Vykouzlete si perfektní účes plný objemu a pohybu během chvilky!

Možnosti stylů, které si vytvoříte, jsou jen na Vás a výsledek bude jako od profesionála - hladká, rovná, foukaná, objem u kořínků i v délkách. Díky iontové technologii zabraňuje poškození vlasů, redukuje krepatost a zároveň jeho titanový povrch rovnoměrně rozkládá teplo a zabraňuje tak statické elektřině.



HLADKÁ, ROVNÁ, FOUKANÁ A OBJEM VLASŮ S VÝSLEDKEM JAKO OD PROFESIONÁLA



Technologie:

Black Gold Titanium Micro-Shine - hladký titanový povrch minimalizuje tření, rovnoměrně rozkládá teplo, je vysoce odolný a propůjčuje vlasům dokonalý lesk.

Štětiny s aktivním černým uhlím - kombinované štětiny Boartech 2™ s technologií Refresh3 Max™ Activated Charcoal /aktivní černé uhlí/, perfektní pro osvěžení vlasů druhý den po mytí.

Ionizační technologie - menší poškození vlasů, redukuje krepatosti pro hladké a rovné vlasy.


Vlastnosti:

- oválný tvar pro objem vlasů - štětiny s aktivním černým uhlím - kančí a nylonové štětiny zakončené kuličkou - titanový povrch - ionizační technologie - ideální pro dlouhé vlasy - protiskluzová rukojeť - zanechává vlasy lesklé - 3 teploty a 2 rychlosti (tlačítko studeného vzduchu funguje jako chladnější oproti horkému vzduchu, nejedná se o studený vzduch jako u běžných fénů) - otočný kabel - příkon 820 W


POUŽITÍ VOLUMIZERU KROK ZA KROKEM



Jak aplikovat:


Kartáč zapněte a pomalu pročesávejte prameny vlasů. Postupujte klouzavým pohybem od kořínků až po konečky.

Jak čistit Volumiser?

Volumiser čistěte pouze na sucho - tzn. vlasy z nástroje vyčešte hřebenem nebo špičkou. Tělo a štětiny lze otřít vlhkým hadříkem, není možné je namáčet. Při pravidelném čištění by se nemělo stát, že bude kartáč zanesený. Upozornění: Kartáč je vybaven dvěmi zástrčkami, což znamená, že může být používaná v UK, tak v Evropě. Pokud je kartáč používán v Evropě, musí být adaptér pro UK odšroubován. Návod k použití můžete stáhnout i zde.




VAŠE RECENZE:

 

 

PODOBNÉ PRODUKTY:



bottom of page