top of page

RIMMEL LONDON Lasting Provocalips rtěnka

CELKOVÉ HODNOCENÍ 4,5/0 (119 RECENZÍ)


 

Dlouhotrvající dvoufázová rtěnka 3,5 ml



- eslíbatelná, otěruodolná a voděodolná

- s pečujícím balzámem, který hydratuje rty

- s výdrží až 16 hodin

- zanechává na rtech příjemný pocit


TESTUJÍCÍ ZÍSKAJÍ NÁSLEDUJÍCÍ 3 ODSTÍNY K TESTOVÁNÍ:

400, 210 a 500





POPIS PRODUKTU:

Dvoufázová rtěnka Lasting Provocalips od Rimmel London dodá vašim rtům sytou barvu, lesk & potřebnou hydrataci. Rtěnka je odolná vůči otěru a vaše rty tak vydrží k nakousnutí až po dobu 16 hodin. V prvním kroku naneste aplikátorem sytou barvu, nechte chvilku zaschnout a poté použijte hydratační balzám jako vrchní vrstvu. Na rtech ji ani neucítíte, protože rty díky vyživujícímu balzámu nevysušuje. Je velmi příjemná na rtech, je odolná vůči polibkům, nezalézá do vrásek, nerozmazává se, ani se nedrolí. Jemný, hydratační balzám rty vyživuje a barvu zafixuje na místě. Dostupná v obchodech v 6 neodolatelných odstínech.


DODÁ VAŠIM RTŮM SYTOU BARVU, LESK & POTŘEBNOU HYDRATACI PO DOBU AŽ 16 HODIN



K TESTOVÁNÍ OBDRŽÍTE 3 NÁSLEDUJÍCÍ ODSTÍNY: 400, 210 & 500




POUŽITÍ:


Aplikujte intenzivní barvu tekuté rtěnky. Počkejte přibližně 1 minutu. Poté naneste hydratační balzám, který působí jako vrchní vrstva, které barvu zafixuje a zářoveň o rty pečuje. 



VAŠE RECENZE:

 

Julia Ď.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Rimmel London Lasting Provocalips tak tento rúz je môj top produkt, milujem matne ruže a tieto vydržia celý deň krásne na perách. Vyskúšala som veeeelmi veľa ruzov ale toto je mega. Nádherný matný rúz a z druhej strany je úžasný balzam, ktorý používam aj bez ružu len ako balzam na pery a je to niečo úžasne ako krásne drží na perách, nevysusuje a hydratuje, milujem ho. 


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5


 

Veronika M.

Testování organizované pro Notino.cz/sk

Tieto ruze su topka! Krasne drzia cely den (max.2x na den pouzit), zvladaju aj mastne jedla, neotlacaju sa, nevysusaju pery. Velkost by mohla byt vacia. Toto je moj novy denno-denny produkt!


Celkové hodnocení: 5/5

Jednoduchost aplikace: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

Spokojenost s výsledkem: 5/5

 

Eva S.

Testování organizované pro DM.cz/sk

Skvělá rtěnka, která opravdu drží, nerozmazavá se a vydrží po celý den

RIMMEL LONDON tekutá rtěnka Lasting Provocalips 👄💄 představuje exkluzivní dvoufázovou rtěnku, která dodá rtům vysoce účinnou barvu s lesklým výsledkem. Výhody : - intenzivní barva rtěnky zůstane bez nejmenší změny až 16 hodin. Krásné odstíny : 500, 210, 400


Celkové hodnocení: 5/5

Kosmetická kvalita produktu: 5/5

 

Ivana W.

Testování organizované pro DM.cz/sk

Hydratované rty

Odstín 400 a 210 jsou famózní. Barvy na běžné denní nošení, nesmývá se a dlouho vydrží i po jídle a pití. Rty jsou díky balzámu hydratované a na rtech není cítit. Za to odstín 500 mne zklamal. Rtěnka se na rtech drolila a místy byly mírné fleky. 


Celkové hodnocení: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

 

Barbora P.

Testování organizované pro DM.cz/sk

Prijemne rtenky 

Vyzkousela jsem tri odstiny rtenky 400, 500, 210. Vsechny nadherne a nositelne barvy. Co se mi libilo nejvice je snadna aplikace a lesk, ktery je soucasti baleni. Rtenka rty nezatezuje a neni na rtechbcitit. Je oteruvzdorna a nevysusuje rty


Celkové hodnocení: 4/5

Kosmetická kvalita produktu: 4/5

 

PODOBNÉ PRODUKTY:



bottom of page